Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Daj nick da je dodam odma u raju

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
Najlošiji igrač je uvijek vodao najbolje pi....

- el-fighter
- Kontakt:
A i nije mu ova baš nešto. Kakvih je sve treba vodao ova je slaba. Ima facu ko da je lizala trafo stanicu.Rz88 je napisao/la:Najlošiji igrač je uvijek vodao najbolje pi....![]()
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zamisli kakva je onda nakon lizanja nečega drugoga, vjeruj mi avion cura, ima više slika ona sama ali našao ovu kad su zajedno da se vidi s kim hoda plavuša. Plavuša sa plavušicom (svinja) 
ma on je najruzniji igrac u bundesligi...Rz88 je napisao/la:Zamisli kakva je onda nakon lizanja nečega drugoga, vjeruj mi avion cura, ima više slika ona sama ali našao ovu kad su zajedno da se vidi s kim hoda plavuša. Plavuša sa plavušicom (svinja)
lol,,,, đe ovu nađe?????
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Koga briga ko je kakav, važno je da mu je džep i novčanik lijep, a čuj gdje nađo, pa Bayernov navijač, znam mu bolje curu od njega. Kad se sjetim onih slika fotomodel i one stvari, od tada je on i propao.
joj tebe... prava mahalusha.... hehe.... salim se.....Rz88 je napisao/la:Koga briga ko je kakav, važno je da mu je džep i novčanik lijep, a čuj gdje nađo, pa Bayernov navijač, znam mu bolje curu od njega. Kad se sjetim onih slika fotomodel i one stvari, od tada je on i propao.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- el-fighter
- Kontakt:
Ma takve su današnje djevojke. Nije bitno je li lijep, ružan, pametan, važno je da je pun ko brod.Rz88 je napisao/la:Koga briga ko je kakav, važno je da mu je džep i novčanik lijep, a čuj gdje nađo, pa Bayernov navijač, znam mu bolje curu od njega. Kad se sjetim onih slika fotomodel i one stvari, od tada je on i propao.
- bistrikboy
- Kontakt:
Željezničar aleEagles je napisao/la:sta je rec dince,malo smo zapostavili u zadnje vrijeme eo jedna samo za tebe:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Facasplaca
- Kontakt:
Moracu poceti navijati za Zelju 
- el-fighter
- Kontakt:
Morat ću i ja počet navijat za Želju. Kad vidim kakve trebe navijaju za želju odmah se i meni navija.Facasplaca je napisao/la:Moracu poceti navijati za Zelju
Njemačka među najlošijim na Eurovizija a onakva dobra treba.

sumnjam da ona ima rebra....

Didier Drogba
Didier Drogba
Ima vjeruj mi da ima, kako je dobra ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Stroj sa 37 godina 
Kad već pričamo o Euroviziji evo danas pročitah u Avazu da je pogrešno sabran broj bodova za našu zemlju, tj. da smo mi dobili od Norveške 4 boda, a ne ništa. Znači sada smo završili na 8. mjestu sa 110 bodova, a ne na 9. mjestu. Ovo je neznavnična informacija. Inače treba reći to da su predstavnici Azerbejdžana, Turske ... zainteresovani za "duet" sa Reginom, a još da kažem da je grupa Regina dobila ponudu od Rusije i Truske da čini mi se da promovišu album u tim zemljama.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma ja bi opet duet sa ovom Njemicom Van Tesse kako li se već zove. Siguran sam da bi zajedno snimili najbolji duet. 
naaajveci.....
Didier Drogba
Didier Drogba
- Stone Island
- Kontakt:
Kako se zove ova što priča na OBN-u sad ovim modelima ?
Ajde dajte ime
Ajde dajte ime
Aj cestiajte mi rodjendan!!! 
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Trenutno korisnika/ca: MElloo, Wilshere10 i 12 gostiju.