Pro Evolution Soccer 2013
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
- raul-zakon
- Kontakt:
Re: Pro Evolution Soccer 2013
Joj koja je gotiva igrati sa Arsenalom, jbt ! 
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma meni vec dosadila ML ,glupo kad ne mozes mijenjat kluboveraul-zakon je napisao/la:Joj koja je gotiva igrati sa Arsenalom, jbt !
- raul-zakon
- Kontakt:
Ne igram ML, nego sam počeo LP igrati, uzeo 8 klubova(nosioci ovogodišnje LP) i opleo lagano...Adelin je napisao/la:Ma meni vec dosadila ML ,glupo kad ne mozes mijenjat kluboveraul-zakon je napisao/la:Joj koja je gotiva igrati sa Arsenalom, jbt !
Sa svima sam u prvom kolu ostvario pobjede, jedino sam sa Milanom, protiv Zenitha, odigrao 0-0.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Igram masterligu za Tuluzom i isti slucaj kao na PES 12ci kad se igra masterliga .... postane nezanimljiva nakon 5-6 sezona. Sve sam stavio na najteze al' djaba igracima rastu ocjene previse.
Uglavnom nakon sto sam osvojio ligu prvaka, francusku ligu i francuski kup u 6oj sezoni igra je postala nezanimljiva jer na svakoj poziciji mogu dovesti WC igraca a imam nekih 300 miliona na raspolaganju -.-'
To je onaj ruzni dio ... Sto se tice ljepseg dijela to je Game Engine ... RAZVALJUJEM
Desi mi se poneki kiks ( remi protiv Reala - Barce ili Chelskya ) al' mi se svidja sto ima puno sansi na utakmici ... lakse je odbraniti go sve u svemu bolja od 12ke daleko od 6ice
Uglavnom nakon sto sam osvojio ligu prvaka, francusku ligu i francuski kup u 6oj sezoni igra je postala nezanimljiva jer na svakoj poziciji mogu dovesti WC igraca a imam nekih 300 miliona na raspolaganju -.-'
To je onaj ruzni dio ... Sto se tice ljepseg dijela to je Game Engine ... RAZVALJUJEM
Desi mi se poneki kiks ( remi protiv Reala - Barce ili Chelskya ) al' mi se svidja sto ima puno sansi na utakmici ... lakse je odbraniti go sve u svemu bolja od 12ke daleko od 6ice
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
- samir_tm87
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:ZASTO MENI NE MOZE **** PESEDIT ? INSTALIRAM GA, TRANSFERI I IMENA KLUBOVA SE SREDE, ALI GRBOVI OSTAJU STARI
BaL je pretesko igrat na Top player i Super star. Na profesional eto donekle moze se, uz dosta truda.
ML je postala smijesna, prije sam na pes11 znao doc do 2023 godine ili tako nesto cini mi se, sad odigao evo nepunu sezonu, jos par utakmica, ocjene igracima rastu prebrzo(nisam vidio da se igdje moze promijenit)..
Sa Arsenalom sam poceo igrat, doveo Benzemu (82), Higuaina (83), Armera(90), lijevi bek onaj. Ocjene su im drasticno porasle, za manje od cijele sezone, Benzema je vec na 90, Higuain 88, a Armero na 96. Ako nekome treba lijevi bek, centralni vezni i lijevi vezni nek uzme ovog Armera, frajeru sve ocjene 90+ ..
Jedino sto mi se svidja je ovo sto se mogu kupovat za GP ove ocjene, malo sam "napuco" Chamberlaina, Girouda i Cazorlu..
Sada jedino preostaje kupit orginal PES, i pucat online ML, valjda ce to bit zanimljivije.
ML je postala smijesna, prije sam na pes11 znao doc do 2023 godine ili tako nesto cini mi se, sad odigao evo nepunu sezonu, jos par utakmica, ocjene igracima rastu prebrzo(nisam vidio da se igdje moze promijenit)..
Sa Arsenalom sam poceo igrat, doveo Benzemu (82), Higuaina (83), Armera(90), lijevi bek onaj. Ocjene su im drasticno porasle, za manje od cijele sezone, Benzema je vec na 90, Higuain 88, a Armero na 96. Ako nekome treba lijevi bek, centralni vezni i lijevi vezni nek uzme ovog Armera, frajeru sve ocjene 90+ ..
Jedino sto mi se svidja je ovo sto se mogu kupovat za GP ove ocjene, malo sam "napuco" Chamberlaina, Girouda i Cazorlu..
Sada jedino preostaje kupit orginal PES, i pucat online ML, valjda ce to bit zanimljivije.
Zar se ne može prije nego što počneš postavit player development ma low default ili high?Edin.- je napisao/la:ML je postala smijesna, prije sam na pes11 znao doc do 2023 godine ili tako nesto cini mi se, sad odigao evo nepunu sezonu, jos par utakmica, ocjene igracima rastu prebrzo(nisam vidio da se igdje moze promijenit)..
.
- 10DelPiero
- Kontakt:
ML online ti je skroz drugacija od ove druge, ne znam da li si prije igrao ali dobijes default igrace, igraci se ne razvijaju i tesko je napraviti neki solidan tim u kratkom roku i jedan te isti igrac moze igrati za vise timova. Ako vec uzmes taj PES a ovo ti se ne svidi na kraju opet imas competition i exebithion tekme online.Edin.- je napisao/la:
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
na ovom Pes-u...Messi se samo zabija u odbrambene igrace...mnogo realnije nego prije.....a što se tiče grafike..odlična.. 
Znači ako se Messi zabija u odbrambene igrače to odma realnijexinxee je napisao/la:na ovom Pes-u...Messi se samo zabija u odbrambene igrace...mnogo realnije nego prije.....a što se tiče grafike..odlična..
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- 10DelPiero
- Kontakt:
neurofunk je napisao/la:Znači ako se Messi zabija u odbrambene igrače to odma realnijexinxee je napisao/la:na ovom Pes-u...Messi se samo zabija u odbrambene igrace...mnogo realnije nego prije.....a što se tiče grafike..odlična..Zar nije realno da Messi sve prolazi i dribla.
Upravo kada je on i prolazio nije bilo nerviranja ali problem je bio sto su svi igraci koji imaju karticu speed merchant prolazili kao Messi npr. neki Mphela, to u ovom socceru nije moguce i to je dosta realnije
Alessandro Del Piero !
E pa to je druga stvar onda, Messi i treba da prolazi, ko će ako neće on brate dragi
Nego polako vi na FIFU prelazite nema od PESA ništa, da vidite samo Master Ligu na FIFI
Nego polako vi na FIFU prelazite nema od PESA ništa, da vidite samo Master Ligu na FIFI
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
- raul-zakon
- Kontakt:
Sve je u redu, manje-više, ali su neke ocjene u qrcu skroz...
Evo npr. ono što je van pameti i odmah upada u oči, Handanović i Julio Cesar imaju bolju ocjenu od Ikera, Khedira ima ocjenu 78, Gomez je na 77, Arshavin ima 83, ali lakše s njim igrati nego sa Messijem...neuhvatljiv.
etc, etc...
Evo npr. ono što je van pameti i odmah upada u oči, Handanović i Julio Cesar imaju bolju ocjenu od Ikera, Khedira ima ocjenu 78, Gomez je na 77, Arshavin ima 83, ali lakše s njim igrati nego sa Messijem...neuhvatljiv.
etc, etc...
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Za Arshavina se slazem, nije zasluzio tako visoku ocjenu, neka njegova realna je 77-78max prema trenutnoj formi, mada, ko zna kako ovi iz konamija dijele ove ocjene.
Khedira? jel to on zasluzio mozda vecu ocjenu od te? Momak je defanzivni vezni, i ima fine ove ocjene za defanzivu. Sta treba pass da mu stave 85, sut 90?
Gomez? pogledaj njegov shot acc, sve ce ti bit jasno. frajer nema brzinu, malo manje body balance i to je ugl. ono sto smanjuje njegovu ocjenu.
Dajem ti primjer sad, Falcao. Ocjena 79, ali frajer je beton betona. Ima shot acc oko 86-87 kolko se sjecam i vise nego dovoljno kad se nadjes u prilici da postignes pogodak.
Moze ti van Persie posluzit kao primjer. Znaci kad je pravljen soker 12, on je bio u dobroj formi, ne kao prosle godine i ocjena mu je vila 84 mislim. Onda, svi znate u kakvoj formi je bio proslu sezonu u Arsenalu, da bi opet na PES13 imao istu ocjenu? Ima li logike? Bas sam gledao njegove ocjene, i nije realno da sa onakvom formom ima tu ocjenu.
Mozda smaram sto dosta pominjem igrace Arsenala ili bivse igrace istog kluba ali igram dosta na sokeru sa njima pa znam.
Evo i Wilsheru su ostavili ustu ocjenu na cmf 85 a frajer realno ne zasluzuje.
Za golmane fkt ne znam i nije mi jasno kako su ovakve ocjene. Iker i Buffon zasluzuju najvece ocjene pa tek onda ovi iza sto idu..
Haj sad znaj kako prave igrace, da li na osnovu trenutne forme, ili kroz par sezona gledaju, to necu nikad saznat niti ce mi kad bit jasno..
Sve u svemu igra i nije toliko losa za online/multiplayer, ali ML i BaL su usrali toliko, da dosadi igrat vec nakon sezone odigrane.
Mozda sam smorio ovolikim postom, al eto valjda procitate
edit:
Ne mora sve bit do ocjene. Chamberlain ima manju ocjenu od 80, a lakse mi je igrat sa njim nego sa Walcottom. Ima bolji ball control od ovog drugog i samim tim je lakse prolazit igrace. Giroud ima ocjenu 81, a isto ko da ima 70 kako je **** igrat sa njim, nekakav usporen, traljav, "mutav", da tako kazem..
Khedira? jel to on zasluzio mozda vecu ocjenu od te? Momak je defanzivni vezni, i ima fine ove ocjene za defanzivu. Sta treba pass da mu stave 85, sut 90?
Gomez? pogledaj njegov shot acc, sve ce ti bit jasno. frajer nema brzinu, malo manje body balance i to je ugl. ono sto smanjuje njegovu ocjenu.
Dajem ti primjer sad, Falcao. Ocjena 79, ali frajer je beton betona. Ima shot acc oko 86-87 kolko se sjecam i vise nego dovoljno kad se nadjes u prilici da postignes pogodak.
Moze ti van Persie posluzit kao primjer. Znaci kad je pravljen soker 12, on je bio u dobroj formi, ne kao prosle godine i ocjena mu je vila 84 mislim. Onda, svi znate u kakvoj formi je bio proslu sezonu u Arsenalu, da bi opet na PES13 imao istu ocjenu? Ima li logike? Bas sam gledao njegove ocjene, i nije realno da sa onakvom formom ima tu ocjenu.
Mozda smaram sto dosta pominjem igrace Arsenala ili bivse igrace istog kluba ali igram dosta na sokeru sa njima pa znam.
Evo i Wilsheru su ostavili ustu ocjenu na cmf 85 a frajer realno ne zasluzuje.
Za golmane fkt ne znam i nije mi jasno kako su ovakve ocjene. Iker i Buffon zasluzuju najvece ocjene pa tek onda ovi iza sto idu..
Haj sad znaj kako prave igrace, da li na osnovu trenutne forme, ili kroz par sezona gledaju, to necu nikad saznat niti ce mi kad bit jasno..
Sve u svemu igra i nije toliko losa za online/multiplayer, ali ML i BaL su usrali toliko, da dosadi igrat vec nakon sezone odigrane.
Mozda sam smorio ovolikim postom, al eto valjda procitate
edit:
Ne mora sve bit do ocjene. Chamberlain ima manju ocjenu od 80, a lakse mi je igrat sa njim nego sa Walcottom. Ima bolji ball control od ovog drugog i samim tim je lakse prolazit igrace. Giroud ima ocjenu 81, a isto ko da ima 70 kako je **** igrat sa njim, nekakav usporen, traljav, "mutav", da tako kazem..
- samir_tm87
- Kontakt:
samir_tm87 je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:ZASTO MENI NE MOZE **** PESEDIT ? INSTALIRAM GA, TRANSFERI I IMENA KLUBOVA SE SREDE, ALI GRBOVI OSTAJU STARI
- raul-zakon
- Kontakt:
Sve uredu, ali recimo Essien ima istu ili sličnu ulogu na terenu kao i Khedira, a ima veću ocjenu. Ne puno, ali da se razumijemo, Essien je momak koji je već godinu-dvije u opasnom qrcu, a Khedira jedan od "vitalnih organa" ovog Reala.
Van Persie ima ocjenu 88, kada ga se stavi na SS.
A ovo za golmane...UŽAS !
Van Persie ima ocjenu 88, kada ga se stavi na SS.
A ovo za golmane...UŽAS !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Dzaba druze. Siguran sam da je razlika izmedju Essiena i Khedire body balance, stamina, i pass acc. Mislim, logicno bi bilo da je to.
Ko skonta kako konami dodjeljuje ocjene, svaka mu cast.
Ovaj soker je doveden na taj nivo da se moze samo sa rajom igrat, ili online. Sve ostalo je ili ubijanje dosade, ili nazor igranje
Ovaj soker je doveden na taj nivo da se moze samo sa rajom igrat, ili online. Sve ostalo je ili ubijanje dosade, ili nazor igranje
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
sa ovim zadnjim se slazem u potpunosti,prije sam ML znao igrati dugo i dugo,glavna uzivancija bila.Lose igras u sezoni i 2-3 "mjeseca" unaprijed sam znao traziti igrace koje cu dovesti.Nervirati se kad vidim da se je neko jaci zainteresirao za njega a sad nista.Lose.Edin.- je napisao/la:Dzaba druze. Siguran sam da je razlika izmedju Essiena i Khedire body balance, stamina, i pass acc. Mislim, logicno bi bilo da je to.
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
imal kakav dobar patch da mi neko link stavi 
Al' Hulk razbija šutinom, strašno.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.