Najdraža titula otkad pratim i navijam za Partizan(od rođenja

)
Rekao sam da će ovo biti tvrd meč,rovovska borba do maksimum 150 poena,na kraju je bilo 134

Mnogo ličnih grešaka,grubih faulova,koškanja,pa nekoliko tehničkih,meč završili pomoćnici,ukupno 60 slobodnih bacanja,luda kuća

Trojki ni u romingu....ako se ne varam 7-8 ukupno
Pobjedio definitivno
BOLJI TIM

Pobjedio je tim koji ima rep i glavu,koji ima sistem,talentovanije i motivisanije igrače,dosta boljeg trenera,te shodno njihovim godinama tim koji je fizički najspremniji i najizdržljiviji što demonstrira kroz sjajnu odbranu

......
Po meni igrač utakmice je Leo Vesterman,na stranu to što je Katić imao sjajan učinak od 19p,12sk,2as,2uk.l.Vesterman je definitivno odigrao svoj najbolji meč u Partizanu(15p,4sk,3as,4uk.l),pogađao u najbitnijim trenucima,igrao i sjajnu odbranu a svakako
potez utakmice i znak da se radi o igraču koji će biti veliki igrač,je ona asistencija za zakucavanje Bertransa na 63-57 u 37.minuti

...
Bertrans takođe vrlo dobar....veliki doprinos dali i Lovernj,Musli,Bogdan,Gagić,Gordić....Gagi Milosavljević bez poena,ali je ostavio dušu na terenu i sjajan bio u odbrani

.......Kod Zvezde ,Savović neprimjetan,a bio sam ubjeđen da ukoliko on ne bude raspoložen,Zvezda nema šta da traži....Rakočević bi definitivno da se pridruži Guroviću na klupi Zvezde
BRAVO CRNO-BELI!!!
Mens sana in corpore sano.