Svjetsko prvenstvo u fudbalu "Brazil 2014" - po prvi put u istoriji, reprezentacija Bosne i Hercegovine igraće na jednom velikom takmičenju.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
trxel
-
Kontakt:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
Omerbavarac
-
Kontakt:
Postao/la Omerbavarac » 25 dec 2013, 21:36
Bolid.
Koji mu je ovo nick? 65-i?
Ide BiH do kraja.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
trxel
-
Kontakt:
Ne mogu vjerovati koji kompleksi, kakav lik. VIdio sam razne oblike mrznje, ali ovaj je za finog samara...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
-
FliX
-
Kontakt:
Arbeloa17 je napisao/la:Sve je realno za očekivati osim prolaska bh. reprezentacije u naredni krug natjecanja. Nakon tri utakmice, avion i pravac Sarajevo.
Zbog ceg mislis da nasa momcad ne moze u drugi krug natjecanja? Ja te stvarno ne kuzim, ali mislim da te ni ostali decki s foruma ne kuze

-
Kvota
-
Kontakt:
Arbeloa17 je napisao/la:Sve je realno za očekivati osim prolaska bh. reprezentacije u naredni krug natjecanja. Nakon tri utakmice, avion i pravac Sarajevo.
Pokri se cebetom i ne sramoti se vise jer si dokazai koji ti je IQ ! VJERUJEM DA SI SE REGISTROVAO SAMO DO POCETKA SP U BRAZILU I NESTAJE TVOJ NICK ! Dao ti bog malo vjere u zivot jer nije sve tako crno kao u tvom zivotu

-
Arbeloa17
-
Kontakt:
FliX je napisao/la:Arbeloa17 je napisao/la:Sve je realno za očekivati osim prolaska bh. reprezentacije u naredni krug natjecanja. Nakon tri utakmice, avion i pravac Sarajevo.
Zbog ceg mislis da nasa momcad ne moze u drugi krug natjecanja? Ja te stvarno ne kuzim, ali mislim da te ni ostali decki s foruma ne kuze

Ovdje je očigledno zabranjeno ili pogrešno imati mišljenje koje se kosi sa mišljenjem većine forumaša kada se radi o našoj reprezentaciji. Smatram da smo individualno, gledajući igrački kadar i struku, te timsku igru, jedna od najlošijih ekipa ovog prvenstva i da se Bosna neće nimalo proslaviti.
Dakle tri poraza sa uvjerljivo debelom gol razlikom u minusu.
Veselim se ljetu kad ću se citirati.
-
DukeOfWellington
-
Kontakt:
Postao/la DukeOfWellington » 26 dec 2013, 08:49
Arbeloa17 je napisao/la:FliX je napisao/la:Arbeloa17 je napisao/la:Sve je realno za očekivati osim prolaska bh. reprezentacije u naredni krug natjecanja. Nakon tri utakmice, avion i pravac Sarajevo.

Ovdje je očigledno zabranjeno ili pogrešno imati mišljenje koje se kosi sa mišljenjem većine forumaša kada se radi o našoj reprezentaciji. Smatram da smo individualno, gledajući igrački kadar i struku, te timsku igru, jedna od najlošijih ekipa ovog prvenstva i da se Bosna neće nimalo proslaviti.
Ti ovu hrpu tendencioznih nebuloza nazivaš mišljenjem? Nisi ti meritoran da ocjenjuješ šta je to mišljenje. Postoje neki kriteriji da bi se nešto okarakterisalo kao mišljenje, a po jednom od tih kriterija hrpa nasumično poredanih slova i brojeva u kombinaciji sa praznim mjestima ne smatra se mišljenjem. Shodno tome, nešto napisano na ovaj način:
u civilizovanom svijetu ne predstavlja mišljenje nego ispoljavanje frustracija.
-
LenBias
-
Kontakt:
upravo tako
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
DonCorleone
-
Kontakt:
Postao/la DonCorleone » 27 dec 2013, 01:55
Arbeloa se koristi sifrenim podatcima koje dobija direktno od baba Vange i gospodina Tarabica, tako da je Arbeloa sigurno jedan od ozbiljnih proroka 21. vijeka.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Arbeloa17
-
Kontakt:
Naravno svako neslaganje sa navijačima reprezentacije koja nikad nije pobijedila u velikoj utakmici je za osudu. Čujemo se na ljeto kad Bosna okonča takmičenje nakon 3 utakmice.
-
Denno
-
Kontakt:
Mi(BiH) prolazimo grupu sa 7 bodova,dakle bez poraza.
embrace the chaos
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 27 dec 2013, 18:12
Arbeloa17 je napisao/la:FliX je napisao/la:Arbeloa17 je napisao/la:Sve je realno za očekivati osim prolaska bh. reprezentacije u naredni krug natjecanja. Nakon tri utakmice, avion i pravac Sarajevo.

Veseliš se porazu naše repke? Svašta!
Zaboravio sam na ovu temu, nisam odavno je posjetio

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
adisice
-
Kontakt:
Šta će bit tek sa Hrvatskom ako ćemo mi biti kanta za nabijanje

http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
FliX
-
Kontakt:
Arbeloa17 je napisao/la:Naravno svako neslaganje sa navijačima reprezentacije koja nikad nije pobijedila u velikoj utakmici je za osudu. Čujemo se na ljeto kad Bosna okonča takmičenje nakon 3 utakmice.
Pa necemo vjerovatno opet pobijediti na velikoj utakmici. Ne ocekujem da cemo pobijediti Argentinu, ali utakmica sa Nigerijom i Iranom nije velika, a svi dobro znamo kako mi igramo protiv ovim "manjih"..
Jos nesto, razmisli malo, posto smo na fifa rankingu na ovoj poziciji na kojoj jesmo, a jos nismo pobijedili u velikim utakmicama, to znaci da male utakmice jedemo ko beba smoki

-
FliX
-
Kontakt:
adisice je napisao/la:Šta će bit tek sa Hrvatskom ako ćemo mi biti kanta za nabijanje

Ma j*bo Hrvatsku, tema je nasa grupa.
-
Arbeloa17
-
Kontakt:
Izvukao si to iz konteksta, ja nigdje nisam rekao da se veselim pobjedi Bosne, već da se veselim kraju grupne faze kad ću sebe citirati jer smatram da ću biti u pravu. Što se tiče tih "malih" utakmica, takvih na Svjetskom nema.
-
Cepi1981
-
Kontakt:

Koji si ti pacenik fujjj, volio bi da nas nakantaju svi iz grupe samo da tvoja mizerna i mrznjom obojena prognoza bude pogodak?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
Arbeloa17
-
Kontakt:
Kao što rekoh gore, izvlačite iz konteksta. Ako nastavite biti dosadni sa tim, svakako da ću se naslađivati ovdje za nekih pola godine.
Dakle, poredak bi trebao ovako izgledati:
Argentina 9b
Nigeria 6b
Iran 3b
Bosna 0b
-
Otelo
-
Kontakt:
Arbeloa17 je napisao/la:Kao što rekoh gore, izvlačite iz konteksta. Ako nastavite biti dosadni sa tim, svakako da ću se naslađivati ovdje za nekih pola godine.
Dakle, poredak bi trebao ovako izgledati:
Argentina 9b
Nigeria 6b
Iran 3b
Bosna 0b
a tebi sva faca bijela

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
LenBias
-
Kontakt:
jest naporan lik, nevjerovatno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.