Sušić replaced. Sven-Tino, that is. He was bad. Very-Bad.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Evo i komentara našeg novinara, Saše Ibrulja:
Sta kaze Whoscored,kako je igrao nas reprezentativac,nase veliko pojacanje Tino Sven Susic?
flop teski.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Vrlo dobro Safet zna da ovaj kloc nije za SP-a, ali tu su neke druge stvari u pitanju i zato Tinky vjerovatno ide u Brazil.Sheyi je napisao/la:75' Katastrofalni Sušić izlazi iz igre
Nadam se da Safer gleda ovu utakmicu, da ce vidjeti na vrijeme kako od ovoga nema nista, ako ga povede u Brazil necu mu halalit
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tino ne samo da je ofenzvini vezni, nego je loš ofenzivni vezni. Vidjelo se to dobro danas kad je igrao protiv ekipe koja ima glavu i rep.
Zamijenjen uz žvižduke.
Inače Hajduk odron od ekipe, nisu prilike imali. U pet deka je to sa prve 3-4 ekipe iz naše lige.
Zamijenjen uz žvižduke.
Inače Hajduk odron od ekipe, nisu prilike imali. U pet deka je to sa prve 3-4 ekipe iz naše lige.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Tino nije problem ljudi. Neka ga pozove u Brazil kao jednog od 23 igraca. On i Prcic bi se trebali boriti i bolji od njih dvojice bi trebao da zamjeni ofanzivnog veznog Misketa ( za 2,3 godine ) ili ponekad Pjanica. Njih dvojicu treba polako uvoditi vec u sljedecim kvalifikacijama. Kao zamjenu za Misketa. Jedini problem je da covjek igra za nas najosjetljivijem/igracki najtanjem mjestu defanzivnog veznog. A nisam ga vidio jednom da uklize na loptu.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kako nije problem kad imas 2 bolja igraca od njega i na ofanzivnom veznom od ovih mladjih (Prcic, Stilic) jos i mali Deni Milosevic dolazi..a i Ibricic je za njega izmislio fudbal, samo njega treba motivisati.
nego i onako se vidi da je otislo u q sve u reprezentaciji pa svi koriste priliku da afirmisu sebe i svoje prije konacnog rasula
nego i onako se vidi da je otislo u q sve u reprezentaciji pa svi koriste priliku da afirmisu sebe i svoje prije konacnog rasula

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ako Pape do SP ne ode nasa repka ce u Brazilu liciti na rastimani orkestar.Valjda je svima jasno da su se igraci okrenuli protiv njega,a njegova prevelika arogancija mi ne daje neku veliku nadu u ostvarivanju nekog dobrog rezultata.Ne slusa igrace,navijace,novinare,ali zato slusa brata Seada i menadzere.Ajax je napisao/la:Tino nije problem ljudi. Neka ga pozove u Brazil kao jednog od 23 igraca. On i Prcic bi se trebali boriti i bolji od njih dvojice bi trebao da zamjeni ofanzivnog veznog Misketa ( za 2,3 godine ) ili ponekad Pjanica. Njih dvojicu treba polako uvoditi vec u sljedecim kvalifikacijama. Kao zamjenu za Misketa. Jedini problem je da covjek igra za nas najosjetljivijem/igracki najtanjem mjestu defanzivnog veznog. A nisam ga vidio jednom da uklize na loptu.
Mislim jeste problem ali mali problem. Ako ce se Pape "zadovoljit" da ga pozove na siri spisak. I pored njega ce pozvat pravog zadnjeg veznog Besica, Salatica i slicne, onda OK.ultrasstyle_tz je napisao/la:kako nije problem kad imas 2 bolja igraca od njega i na ofanzivnom veznom od ovih mladjih (Prcic, Stilic) jos i mali Deni Milosevic dolazi..a i Ibricic je za njega izmislio fudbal, samo njega treba motivisati.
Onda za mene Tino nije skoro nikakav problem. I sve bi bilo za 5. Ja jedino vidim problem ako ga bude gurao na najosjetljiviju poziciju zadnjeg veznog. Cak me ni ne zanima razlog zasto Pape zove Tina. Samo nek igra svoju prirodnu poziciju a ta je AM. Kao zamjena Misketu, Pjanicu i ostalim.
-
- Kontakt:
Sta kazu katastrofalni Tino Sven Susic
katastrofalan za mocni Hajduk ali sasvim zadovoljavajuci za reprezentaciju BiH 

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- velez_mostar
- Kontakt:
Sasvim je jasno da ovaj momak nema kvalitet za reprezentaciju, to moze odobravati samo licemjer koji ili ne zna, ili kroz to odobrava nepotizam.
Hadzic je slicnih kvaliteta, i zalosno je sta se preko repke radi!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Hadzic je slicnih kvaliteta, i zalosno je sta se preko repke radi!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ti si gledao jednu jedinu utakmicu Hadzica i to onu protiv Egipta, kao sto je i 98.9 % raje na forumu. I na osnuvu uzasno lose utakmice gdje niko nije funkcionisao si zakljucio njegove kvalitete ? Bravo, nisam te prepozano strucnjak.velez_mostar je napisao/la:Hadzic je slicnih kvaliteta, i zalosno je sta se preko repke radi!
Bgt. pocni pratit poker, pa uprati i Barbareza vidi ima li kvaliteta za selektora, sem sto je legenda, idol nacije

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma ljudi, onako generalno ja ne bih imao sad nešto protiv poziva tom Svenu. Hajde, mogu ja to razumjeti, strina navalila, buraz navalio, možda je Safetova žena dobra sa jetrvom pa i ona Safetu navrla na kosti i hajde to. Ali, mogao bih to razumjeti, u smislu da ga negdje uturi kao 23 igrača.....ono mlad talentovan, usput ovim glavnim igračima kaže, de podržite me, ubi me žena zbog maloga i eto.
Al problem je što pape zbog ovoga malog rasturi reprezentaciju, jebote ne zove, Ibričića, Zahirovića, Rahimića, Pandžu sve staru ekipu.....i očekuje da mu igrači šute. Pa bolan, Safete ne radi se to tako.
O tome da Sven nema kvalitet za reprezentaciju je deplasirano pričati, naravno da nema, ali ne bi bio ni prvi niti će biti zadnji koji je tu a nema kvalitet, ali zbog njega rasturiti reprezentaciju.......jojjjjjjjj, Safete
Al problem je što pape zbog ovoga malog rasturi reprezentaciju, jebote ne zove, Ibričića, Zahirovića, Rahimića, Pandžu sve staru ekipu.....i očekuje da mu igrači šute. Pa bolan, Safete ne radi se to tako.
O tome da Sven nema kvalitet za reprezentaciju je deplasirano pričati, naravno da nema, ali ne bi bio ni prvi niti će biti zadnji koji je tu a nema kvalitet, ali zbog njega rasturiti reprezentaciju.......jojjjjjjjj, Safete
- Consigliere
- Kontakt:
Mahanje iz aviona za Copacabanu

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nekad smo imali Maletića sad imamo Svena.Doduše tu je i Avdija čisto da se panj osloni na panja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Š'o bi rekla Ilma Karahmet : Sve će to o mila moja prekriti ruzmarin,snjegovi i šaš
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
On u Brazil ide 100%, pitanje je samo hocel biti prvotimac ili nas 12. igrac.
Realno on nebi imao mjesta ni u Hajduku, ali je dogovoren germansko-hajducki pakt. Safet ce gurati Vrsajevica, a Hajduk ovog kloca.
Realno on nebi imao mjesta ni u Hajduku, ali je dogovoren germansko-hajducki pakt. Safet ce gurati Vrsajevica, a Hajduk ovog kloca.
Nas prvotimac na klupi...
PapeSusic je napisao/la:Nas prvotimac na klupi...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- donniedarko
- Kontakt:
Pa nece trener svog kljucnog igraca , reprezentativca jedne evropske sile , staviti da se umara i eventualno povrijedi protiv nekog Zadra
Salu na stranu , Tinki nije zasluzio poziv u repku niti buduce pozive ali nije to njegova odgovornost

Salu na stranu , Tinki nije zasluzio poziv u repku niti buduce pozive ali nije to njegova odgovornost