Elddar je napisao/la:Ništa mi nije jasno oko ovog HD-a signala sto uvodi BHRT. Iako imam mojaTV net paket opet moram doplatit da gledam BHT HD? Hm
Sta ti tu nije jasno ako nemas HD paket nece imati ni BHT HD
Jbg takva infrastruktura im je da kad bi svima pustili HD sve bi otislo u 3 lijepe
Ko ima HD paket dobice i HD BHT bez dodatnih nadoplata, tako vazi i za sve operatere s tim da HS svima pusta koji imaju CI modul bez obzira dal imaju HD paket, a ko ima obicni reciver moze sanjat BHT HD.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ackeey je napisao/la:Ja sam skontao da ce oni koji koriste mojatv imati hd signal beyplatno, a nije mi jasno za druge kablovske opertere, hoce li oni to naplaćivati.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nisi dobro izgleda skontao, ko ni ja. Ako je tako, onda je od 15h trebao biti dostupan BHT HD, al' naravno nije.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
Ti kol'ko se dereš zadnjih dana ov'da po forumu, nećeš moći progovorit' za vrijeme tekme.
ja samo zelim dobro momcima ovdje na forumu ......a sto se tice glasa, bice ga abd u nedelju/ponedeljak ......HAJMOOO MOMCI, HAJMOOO BOSNO.......samo da raja nebi pljuvala po zmajevima u slucaju lose utakmice i rezultata.....
Sta ti znas sta je dobro uopste? Drzi svoju vjeru za sebe i mani pametovanja drugima.
Dođem na temu da vidim o čemu se raspravlja, kakve su nam šanse a nađem postove o tome kako ne treba piti.
Ja očekujem zalaganje kao protiv Obale Slonovače i Meksika i uz malo sreće možemo do remija a što da ne i do pobjede, svako prvenstvo ima svoja iznenađenja, uz ekipu koju imamo i atmosferu koja trenutno vlada zašto ne očekivati da ovogodišnje bude Bosna i Hercegovina. SAMO JAKO, SAMO HRABRO!
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Jest, ali je ubačen u listu HD kanala, a te kanale da bi gledao, trebaju ti još 4KM mjesečno Potrudio se BHTelecom za ovo svjetsko, što jest jest, dabogda im zadnja marka to bila.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Jest, ali je ubačen u listu HD kanala, a te kanale da bi gledao, trebaju ti još 4KM mjesečno Potrudio se BHTelecom za ovo svjetsko, što jest jest, dabogda im zadnja marka to bila.
koja stoka
nije im dosta ovo sto plaćamo 50 i kusur KM
ćunu će dobit još 4
daBogda se ugasili
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:man'te se alkohola, sad ce RAMAZAN ljudi!!!! uzivajte uz suho meso, kobasice, chickenburgere i hladnu Coca-Colu ili jedan hladni Red-Bull.....imaju sad i onaj Energy Drink od repke, kosta samo 1 KM.....pa izvolite!
MRŠ!
Idi na Islam Bosna ili neki drugi forum,nemoj mi tu moralizirati.
Tema je BiH-Argentina...nije mesna industrija Brajlović.
Idemo BiH,hik!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
MRŠ!
Idi na Islam Bosna ili neki drugi forum,nemoj mi tu moralizirati.
Tema je BiH-Argentina...nije mesna industrija Brajlović.
Idemo BiH,hik!
tako je braato hik
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Kako mu Bicakcic mikrofon gurne i kaze: "Ma haj ti."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Odoh sad tražit' gdje ima najbolje sudžuke kupit', ona je na redu sad.
Kod mene je isti TV. Vidi se ca mi za Barcu navijamo Odličan TV.
Dobar televizor, starija generacija, nemoj se cuditi ako ima dosta tamniju sliku od LED-a, sa vremenom ces se naviknuti a kvalitet slike je svakako veoma dobar.
Cestitam.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.