FK Željezničar (opšte diskusije)

Amir81
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Amir81 » 04 mar 2015, 15:37

Evander je napisao/la:Kako stvar ukusa?
On kao menadzer nema niti jedan dobar posao iza sebe, bukvalno niti jedan!
Dovodio lose igrace, nije znao prodati pojedine kad je trebao.
Bruku para vam propalo radi njegove lose procijene.
ZA njegovog menadzerskog mandata, niti jedan trofej nije dosao.
Niti jedan igrac nije prodat osim Zolotica, plate kasnile i slicno.
Sve to govori u prilog tome da je los menadzer, necu reci najgori, ali jako los i zato je i pobijegao sa broda koji tone.
On jeste bolji trener od Ibrakovica, ali sa druge strane, puno losiji menadzer od njega :kafa:
E sad sta je dobar igrac i to je stvar ukusa.............
Gdje se moze pogledati plejada prodatih igraca s Koseva?????......ovih nagomilanih svakako može...
Nije Ibraković dobar menađer što može ponuditi veće plate od drugih........
Ozbiljnom menađeru se ne mogu dešavati stvari da dovedes Bilbiju, Benku, Kalasija pa da ti pola godine sjede u red pointu....
A sto se tiče poređenja ko je bolji trener......ja mislim da je Ibraković tu veliki obožavatelj lika i djela Amara Osima

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 04 mar 2015, 15:44

Evander je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Amar u Qataru ima vise pobjeda nego sto ih ima ibrakovic u svojoj trenerskoj karijeri......
:-) :-) :-) :-)
Valjas gluposti i lazes :kafa:
Ozbiljan si forumsa, nema potrebe za tim.

Ah da, Amar u Qataru.
Kako to da vas prvo ispali sa klupe kad je nestalo para i pritom SLAGAO da ce se vratiti na klupu kad zavrsi sa godisnjim? Kako to da vas napusti kad vam je najvise trebao i kad ste ga svi redom molili da se vrati na klupu? :kafa:
Zasto nije zavrsio ono sto je poceo?
Mozda zato sto zna da je zabrljao pa je zbrisao :wave:
Naprotiv, htio sam napisati pa sam pobrisao...ostaviću ti mašti da razmišljaš pošto imaš svoje mišljenje i visiš na našoj temi. Upravu si zabrljao je zbrisao, pobjegao, zatvorio guzicom vrata, pokupio sve pare, računajući i pare od Šehićevog transfera u Mersin i šta još sve nije.
Prije nekih mjesec dana sam rekao da neću više da odgovaram na postove "dobronamjernih" navijača manjeg sarajevskog kluba i neću više.
Za sve ostale navijače ću samo da napišem ili zamolim. Ko ne poznaje Amara lično onda ne može ni napisati o njemu nešto više...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 04 mar 2015, 15:47

Ma **** Ibrkovica.Ima li tih investitora sa istoka i zapada.?

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 04 mar 2015, 15:52

molotovljev je napisao/la:Amar jeste fakin i neka je, a da li je mangup, iskreno libo me sebi je... Ne mozemo ga porediti sa Blekicem,
jer su dva razlicita svijeta, dok je recimo Dino gospodin za Amara. Pored toga sto je provocirao,
a jeste, citajuci izmedju redova njega, jer je u tom stilu slao poruke, Amar je hajde da kazem odbijao
saradnju sa svim vecim bh klubovima. Cak je u tolikoj mjeri unazadio do tada dobre odnose sa vecim klubovima,
da je na taj nacin narusio Zeljin imidz, kakav je imao nekad.
Amar sve sto je zelio, jeste da na foru pokupi nekoliko trofeja kako bi postao ono sto nazalost i jeste; "gospodar"
Toliko je iskompleksiran da je zelio tatu, g. Ivicu da skine sa trona. Da li mu je to poslo za rukom, stvarno
ne mogu sa sigurnoscu reci, ali ipak nazalost izgleda da jeste, barem sto se vas tice.
Mene licno ako pitate, a to sam vec jedanput napisao na vasoj temi; da nikad nece nadmasiti velikog Ivicu !
Šta je to rekao da možeš reći a baš vas provocira. Hajd mi reci, navedi taj dio gdje je on vas urijedio. I ovo pehari su tu je rečeno općenito, ali ste se vi našli u tome. DIni svaka čast ali je pretjreao par puta i to dobro sa optužbama, ali mlad je pa mu ne uzimam za zlo. To jel unazadio Željin imidž prepusti nama. Pogotovo me ne zanimaju vaše interpretacije kakv je je menadžer, tener i sl i jel ostavio klub kad je najteže ili nije. Na nama je da procjenimo jel on pravi i hoćemo li ga opet dovesti. Ko će bolje procijeniti vidjet će se po trofejima. Ja mislim da nema boljeg za procieniti ko će biti igrač itd. Ali nećemo o tome šta ko misli. On Ivicu teško da će nadmašiti, ali reći da je pokušao Ivicu zbaciti sa trona je fakat smiješno. Ovo si lupio da si me iznenadio i to negativno. Na kraju krajeva čega se sve čovjek naslušao od vas o svom ocu ja bi vam javno je...majke svima pa me možete zvati i papkom nebi me bilo briga.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 04 mar 2015, 16:06

zeljo i dalje ima dobru ekipu i vjerujem da moze u evropu ove sezone..eh sad ako se na ljeto pojaca sa igracima kao sto su senijad ibricic, sanel jahic uz ove mlade talente moguce je sve.
uz mir u klubu, vjerujem da ce zeljo opet biti u vrhu bh fudbala.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 mar 2015, 16:59

Željo i jeste klub jednog čovjeka. Diči se jednim čovjekom, to samo rade mali klubovi. Željo je Amar, a Amar je Željo, zato toliko onanišete na njega. Sarajevo, s druge strane, ne funkcioniše tako. Uprave dođu i odu, treneri dođu i odu, ali samo VELIKO Sarajevo ostaje.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 mar 2015, 17:02

PeppermintSA je napisao/la:Željo i jeste klub jednog čovjeka. Diči se jednim čovjekom, to samo rade mali klubovi. Željo je Amar, a Amar je Željo, zato toliko onanišete na njega. Sarajevo, s druge strane, ne funkcioniše tako. Uprave dođu i odu, treneri dođu i odu, ali samo VELIKO Sarajevo ostaje.
Reče navijač Sarajeva :lolno: :lolno:
Poslije ovog sam prestao i čitat :rol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 04 mar 2015, 17:03

:rol: :rol: :rol:
PeppermintSA je napisao/la:Željo i jeste klub jednog čovjeka. Diči se jednim čovjekom, to samo rade mali klubovi. Željo je Amar, a Amar je Željo, zato toliko onanišete na njega. Sarajevo, s druge strane, ne funkcioniše tako. Uprave dođu i odu, treneri dođu i odu, ali samo VELIKO Sarajevo ostaje.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol: :o :o :o :o :o :o :rol: :rol: :rol: svemirsko ne veliko hahahha joj hahahha bas me nasmija :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 mar 2015, 17:04

Vodi klub preko vido linka iz katra ili ? Izgleda da si se tek probudio iz zimskog sna i izasao iz svoje rupe ili ne pratis sredstva informisanja. Ti si samo malo sarajvo,male horde malo koševo.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 04 mar 2015, 17:05

Sarajevo je po svim parametrima DJL (drustvo jednog lica)... kosooki brkati drzi vecinski paket i on dodje ovdje pametovati kako je to ustvari Zeljo... iako naravno isti nije cak i ako se usvoji Statut isti to nece biti... Pitari i njihova logika :tokralju:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

tower936
Kontakt:

Post Postao/la tower936 » 04 mar 2015, 17:09

e jesi mentol...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 04 mar 2015, 17:16

čuj veliko sarajevo :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :lol: :lol: :lol:,mnogo si smješan dečko :mrgreen:
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 04 mar 2015, 17:25

hahahahahaha vidite da se zajebava momak
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 04 mar 2015, 17:25

E cuj pitara oni prate jajala koji je bio posuden igrac u fks a smeta im sto mi pratimo covjeka koji je sto na terenu sto na klupi proveo pola svog zivota pitar=jad

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2015, 17:28

Bila dva brata jedan pitar, drugi isto glup...

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 mar 2015, 18:04

bagrcavi je napisao/la:Bila dva brata jedan pitar, drugi isto glup...

Et ti pameti... Nasao ti nekoga vrijedjati, pa jel te stid?
Da li nekad ustanes ujutro i pogledas sebe u ogledalo?
Izrod

I, ev ocekujemo da nakon vecerasnje skupstine sve krene na bolje za malog zelja...
Iskreno se nadam da ce vas Rastoder preuzeti.. Tj da ce uloziti silne milione u vas i da postane 49% tni vlasnik kluba..

Volio bih da se opet dignete na noge... Jer mali zeljo nikome ne odgovara... Morate pokusati bar biti konkurenti...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 mar 2015, 18:06

Upravo jedan primjer iz udzbenika. Hvala sto si se javio.

DRUG NEBI TI PUNCA

katakomba
Kontakt:

Post Postao/la katakomba » 04 mar 2015, 18:09

Zip je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Bila dva brata jedan pitar, drugi isto glup...

Et ti pameti... Nasao ti nekoga vrijedjati, pa jel te stid?
Da li nekad ustanes ujutro i pogledas sebe u ogledalo?
Izrod

I, ev ocekujemo da nakon vecerasnje skupstine sve krene na bolje za malog zelja...
Iskreno se nadam da ce vas Rastoder preuzeti.. Tj da ce uloziti silne milione u vas i da postane 49% tni vlasnik kluba..

Volio bih da se opet dignete na noge... Jer mali zeljo nikome ne odgovara... Morate pokusati bar biti konkurenti...

decko ti si ovdje onaj koji se treba pogledati u ogledalo. Vi sa tim silnim milionima pokusavate biti konkurenti nama, mada ce vam trebati neko vrijeme ... ;)
Željezničar živimo !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 mar 2015, 18:14

Svako jutro se pogledam, i zahvalim Bogu sto sam pitar...

Uglavnom, to sto ti nisi prepoznao da vam zeli sve najbolje to je tvoj problem..

Il mislis da ipak taj statut i nije bas dobro rjesene po vas? Odnosno da Rastoder, vrli slovenas, nije pravo rjesenje za vas?

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 04 mar 2015, 18:19

hahahahaha i ovaj se zajebava, nemoguce da su ozbiljni
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, bvsic, jurisicduska, Tatamata1946 i 31 gost.