FK Velež (opšte diskusije)
Re: FK Velež (opšte diskusije)
Mostarci, da li neko od vas zna da li negdje na internetu postoji uslikan rad Mustafe Ice Voljevice na kojem je naslikana rajska ptica? Maloprije sam čitao da ta ptica, bar u njegovim radovima, simbolizira vaš klub, pa bih volio pogledati. Ako neko ima neki link te slike, volio bih da postavi. Hvala. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ti još vjeruješ u čarobnjake,koliko ti je godina?cadillac je napisao/la:Velež ostaje u ligi 100%!!!
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Kako sad stvari stoje tesko da ce i veljace dogurat napiso nedavno da uprava koja god da je nije sposobna ni sto maraka donijet i to ce klub koji je duzan igracima po 5-6 placa jako skupo kostat a ovi optimisti koji se nadaju druge lige u teskoj su zabludi bit ce to puno puno gore
jel ima sta od onih pojačanja iz Grčke preko Bajevića?Imal kakvih donacija od legendi Veleža?
Čujem pravo če se Velež pojačati??
@Zeza brate sto i ti opra, nije lijepo to sto radis nikako majke mi moje ali eto
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Pogledaj navijace Veleza i shvatit ces zasto Sloboda nikad nece moci u istu recenicu sa Velezom. Onda pogledaj tog covjeka kojeg si spomenuo i opet ces shvatit da Sloboda u svojoj istoriji nema takvo ime a taj nazvani je samo jedan od plejade velikih koji si nosili taj crveni dres. Pozzzeza je napisao/la:jel ima sta od onih pojačanja iz Grčke preko Bajevića?Imal kakvih donacija od legendi Veleža?
Čujem pravo če se Velez pojačati??
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jednostavno uzivam u činjenici da se sve vraćaaaaa.TaRgEt_ je napisao/la:@Zeza brate sto i ti opra, nije lijepo to sto radis nikako majke mi moje ali eto

Koji je Sula gospodin bio i kako je volio Velež. Ove **** što su igrali ove sezone bi nabijao nogama u kičmu da ih vidi kako se bore za klub. Plakali bi ko mala djeca i krv pišali. Rahmet mu duši
Ovdje neki još nisu shvatili da navijači i simpatizeri Veleža ovdje ne pišu. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Halozeza je napisao/la:Jednostavno uzivam u činjenici da se sve vraćaaaaa.TaRgEt_ je napisao/la:@Zeza brate sto i ti opra, nije lijepo to sto radis nikako majke mi moje ali eto![]()

a neki nikako da shvate da ne pišu al čitaju ahahahahahahaMancini je napisao/la:Ovdje neki još nisu shvatili da navijači i simpatizeri Veleža ovdje ne pišu.
Ma šta kažeš trolu?zeza je napisao/la:a neki nikako da shvate da ne pišu al čitaju ahahahahahahaMancini je napisao/la:Ovdje neki još nisu shvatili da navijači i simpatizeri Veleža ovdje ne pišu.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma daj brate sve se u zivotu moze okrenuti za sekundu mi smo bili u gorim sranjima, nemoj se nasladjivati tudjom mukom. Na stranu dobra zajebancija sa pastrmkom i sve, ali ovo je tuzno nadam se da ce uskoro naci neko rijesenje .
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jarane sta je sa vama? Gledaj svoja posla svoj klub ebovas zivot ...ne moras ih volit mrzi ih ali brate dosadni ste vise jedni I drugi...nisu ba navijaci Veleza sigurno bili za nase ispadanje osim mozda mladji navijaci ..zeza je napisao/la:jel ima sta od onih pojačanja iz Grčke preko Bajevića?Imal kakvih donacija od legendi Veleža?
Mi smo klubovi sa tradicijom, tako isto I navijaci kome je ljepo da jedan klub ispada I navijaci odlaze u neku drugu ligu laze....borit se treba na terenu I pobjedit protivnika koji ti je rival I to je ono sto smo mi ucinili protiv Zelje dva puta na gostovanju I oduzeli im sve sanse za titulu I jos.ih natjerali da razmisljaju I navijaju za nas u zadnjem kolu...to je za mene dovoljno ...ali.nikako nebi volio da ispadaju ovi klubovi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa fino pita momak,doda....onaj futavac je rekao da Bajevic šalje igrače na posudbu i da.smo svi najebali kad rođeni proigrajuSaltCityAttack je napisao/la:Jarane sta je sa vama? Gledaj svoja posla svoj klub ebovas zivot ...ne moras ih volit mrzi ih ali brate dosadni ste vise jedni I drugi...nisu ba navijaci Veleza sigurno bili za nase ispadanje osim mozda mladji navijaci ..zeza je napisao/la:jel ima sta od onih pojačanja iz Grčke preko Bajevića?Imal kakvih donacija od legendi Veleža?
Mi smo klubovi sa tradicijom, tako isto I navijaci kome je ljepo da jedan klub ispada I navijaci odlaze u neku drugu ligu laze....borit se treba na terenu I pobjedit protivnika koji ti je rival I to je ono sto smo mi ucinili protiv Zelje dva puta na gostovanju I oduzeli im sve sanse za titulu I jos.ih natjerali da razmisljaju I navijaju za nas u zadnjem kolu...to je za mene dovoljno ...ali.nikako nebi volio da ispadaju ovi klubovi.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Golemo visite na ovim mrtvim pdf-ovima. Haj dobro ovaj bradonja on je koliko toliko normalan ali ja mislim da je ovaj šonjo što voza gatare po Tuzli izlizao f5 refreširajuci stranice u čekanjima postova o Veležu. Daj bola koji vam je racku šta se blamirate,idite raspravljajte s onim šošonom jesu li bageri s kašikom od 2 ili 3 kubika. Neki si dan kmečao i pozivao na sudbonosne trenutke za klub. Smješan si pravo i upali maglenke da ne skršiš pasata siraša

Sta se desava u Velezu, jesu li se pomirili sa ispadanjem ? Crno vam se pise u ligi federacije, temeljite promjene vam trebaju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma kakav ispadanje....bajevic poslao 4 igraca iz grcke,skahic iz SLOBODE im se vraca...bas kao sto su najavljivaliElegant je napisao/la:Sta se desava u Velezu, jesu li se pomirili sa ispadanjem ? Crno vam se pise u ligi federacije, temeljite promjene vam trebaju.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Eto nas prije ali sumnjam da cemo vas nac u PL azmirami iz hrapčestaragarda je napisao/la:ma kakav ispadanje....bajevic poslao 4 igraca iz grcke,skahic iz SLOBODE im se vraca...bas kao sto su najavljivaliElegant je napisao/la:Sta se desava u Velezu, jesu li se pomirili sa ispadanjem ? Crno vam se pise u ligi federacije, temeljite promjene vam trebaju.![]()
...ma nije tako strasna federalna..eto njih nazad za desetak godina