obraz djon
da nije lika imali bi makar 5 trofeja manje ,makar
stvarno ovo legenda kluba nije zasluzila
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Koje? Sta je fudbal postao da se ni kritika ne smije uputiti nekom? To me iritira uopste u ovom sportu. Ako Aguero u City-ju ne smije biti izmjenjen iako se ne vidi na terenu, ako Iker ne smije biti izvizdan iako mu lopte kroz ruke prolaze, itd. Niko mu ne zvizdi za njegove zasluge u karijeri nego za njegovu dosadasnju formu u sezoni.barca_87 je napisao/la:
obraz djon![]()
...drkao tukija kod desne aut linije. Slobodno nastavi rečenicu.messilla je napisao/la:Bale u inat hejterima...
uredu je ba kritika ,neke banere stavit ,hocemo navasa na golu,skandirati ime navasa ,izrazavat misljenje tako al sad da ikeru gotoovo citav stadion zvizdi ko da je nezz ko,ko da je on kriv sto ga stavlja na gol carlo,normalaba je napisao/la:Koje? Sta je fudbal postao da se ni kritika ne smije uputiti nekom? To me iritira uopste u ovom sportu. Ako Aguero u City-ju ne smije biti izmjenjen iako se ne vidi na terenu, ako Iker ne smije biti izvizdan iako mu lopte kroz ruke prolaze, itd. Niko mu ne zvizdi za njegove zasluge u karijeri nego za njegovu dosadasnju formu u sezoni.barca_87 je napisao/la:
obraz djon![]()
Btw. trebas ustati kad uzimas usta ime najveceg Madridiste. Grande Iker.
Dva gola, malo li je.Kawhi je napisao/la:...drkao tukija kod desne aut linije. Slobodno nastavi rečenicu.messilla je napisao/la:Bale u inat hejterima...

Cesto ga sanjasRajaz je napisao/la:što si ba neurozan![]()
Kantin wet dream i nocna mora all in oneMotokultivator je napisao/la:Cesto ga sanjasRajaz je napisao/la:što si ba neurozan![]()
Volis kad psuje zar ne you pervertRajaz je napisao/la:Čovjek ih **** sve redom a on meni nešto priča
Pa on je tvoj idol a ne mojmadridist je napisao/la:Volis kad psuje zar ne you pervertRajaz je napisao/la:Čovjek ih **** sve redom a on meni nešto priča![]()
Kolika opsjednutost ,ima tu nesto..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.