Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Stone Island
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
MEDIĆ JE OD ZAGREBA NAPRAVIO VELEŽOV GRB
Piše: Aragorn
Subota, 20.06.09. 18:46.
Miroslav Ćiro Blažević i dalje je u centru pažnje zbog sukoba sa predsjednikom NK Zagreb, Draženom Medićem. U razgovoru za portal net.hr, Blažević je odgovorio na uvrede predsjednika Zagreba, ali je i dodao:
»Ne želim svađu, ali sam napravio sedam igrača, odnosno četiri miliona eura. Gdje su ti novci?», pita se Ćiro.
Nije ostao dužan ni Medić koji je Blaževiću uputio otvoreno pismo u kojem novopečenog gradskog vijećnika opisuje kao lažova, lopova, sotonu, škrca, manipulatora...
No, Ćiro nije ostao dužan. Novinaru net.hr je kazao:
»Medić je jedan ambiciozan čovjek koji ne bira sredstva da izađe iz anonimnosti i ja sam previše iskusan da ulazim u konflikt s nekim takvim. On je sad postao toliko važan da blati najtrofejnijeg hrvatskog trenera, koji traje već 40 godina. Pa da sam povrijedio sport kako on to kaže, sigurno ne bih toliko trajao", započeo je Ćiro i nastavio:
»Sukob je nastao kad sam ja Mediću rekao da ću povesti računa gdje gradski novci idu. E, onda je on mene 'maznuo' na jedan prostački način, u životu takve psovke nisam čuo. Derao se da mi j... djecu, da mi j... majku u grobu, strašno. Ja sam sam kao trener Zagreba valorizirao šest, ne, čak sedam igrača - Vrdoljaka, Mandžukića, Ibričića, Brkljaču, Mujdžu, Stojkića i Nadarevića. Četiri miliona eura sam mu donio, a on priča o 200.00 eura koje mi treba dati. I gdje je sad tih četiri miliona? To nitko ne pita! A dobiva tolike donacije od grada i nikada nije jedan cent dao za klub.Nisam za daljnje konflikte, ali on je od Zagreba napravio Veležov grb», završio je Blažević.
Šta fali Veležovom grbu **** li te otac prevrtljivi,lažove stari !
Piše: Aragorn
Subota, 20.06.09. 18:46.
Miroslav Ćiro Blažević i dalje je u centru pažnje zbog sukoba sa predsjednikom NK Zagreb, Draženom Medićem. U razgovoru za portal net.hr, Blažević je odgovorio na uvrede predsjednika Zagreba, ali je i dodao:
»Ne želim svađu, ali sam napravio sedam igrača, odnosno četiri miliona eura. Gdje su ti novci?», pita se Ćiro.
Nije ostao dužan ni Medić koji je Blaževiću uputio otvoreno pismo u kojem novopečenog gradskog vijećnika opisuje kao lažova, lopova, sotonu, škrca, manipulatora...
No, Ćiro nije ostao dužan. Novinaru net.hr je kazao:
»Medić je jedan ambiciozan čovjek koji ne bira sredstva da izađe iz anonimnosti i ja sam previše iskusan da ulazim u konflikt s nekim takvim. On je sad postao toliko važan da blati najtrofejnijeg hrvatskog trenera, koji traje već 40 godina. Pa da sam povrijedio sport kako on to kaže, sigurno ne bih toliko trajao", započeo je Ćiro i nastavio:
»Sukob je nastao kad sam ja Mediću rekao da ću povesti računa gdje gradski novci idu. E, onda je on mene 'maznuo' na jedan prostački način, u životu takve psovke nisam čuo. Derao se da mi j... djecu, da mi j... majku u grobu, strašno. Ja sam sam kao trener Zagreba valorizirao šest, ne, čak sedam igrača - Vrdoljaka, Mandžukića, Ibričića, Brkljaču, Mujdžu, Stojkića i Nadarevića. Četiri miliona eura sam mu donio, a on priča o 200.00 eura koje mi treba dati. I gdje je sad tih četiri miliona? To nitko ne pita! A dobiva tolike donacije od grada i nikada nije jedan cent dao za klub.Nisam za daljnje konflikte, ali on je od Zagreba napravio Veležov grb», završio je Blažević.
Šta fali Veležovom grbu **** li te otac prevrtljivi,lažove stari !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ja nekontam sta je goovno sa tim htjelo reci...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
prije

poslije

niđe veze, haj da ga je malo dotjerao kao što ej Arsenal uradio, al mijenjati boje kluba

poslije

niđe veze, haj da ga je malo dotjerao kao što ej Arsenal uradio, al mijenjati boje kluba

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ovi gore odmah po Ćiri, a nisu ni skontali poentu. Pih...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
joj ovog ZELJE odmah poletio da oblati ciru
( a nije ni skontao sta je rekao)
dobro je i rekao covjek.....mijenjati grb kluba je odvratna stvar.....

dobro je i rekao covjek.....mijenjati grb kluba je odvratna stvar.....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Stone Island
- Kontakt:
Haj mi objasni ti šta je poenta majke ti..Virtu4l je napisao/la:Ovi gore odmah po Ćiri, a nisu ni skontali poentu. Pih...
EDIT:Izvinjavam se,nisam htio u ovaj topic staviti tekst već u dešavanja oko reprezentacije.Premjestite ako vam se da !
Poenta je vjerovatno da je samovoljno promijenio grb kluba, kao i boju grba, nigdje ne vidim da je Velež spomenut u negativnom kontekstu. Međutim vi ponovo napadate i ne prezate ni od čega.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja nekontam sta je goovno sa tim htjelo reci...
Nadam se da će admin reagovati na ove odvratne psovke upućene selektoru Bosne i Hercegovine. Ovo prelazi sve granice.Stone Island je napisao/la:Šta fali Veležovom grbu **** li te otac prevrtljivi,lažove stari !
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Stone Island
- Kontakt:
Ti si veće **** od njega ! Da ti nisi slučajno Ćiro ? Šta ti je on pa ga braniš ?Virtu4l je napisao/la:Poenta je vjerovatno da je samovoljno promijenio grb kluba, kao i boju grba, nigdje ne vidim da je Velež spomenut u negativnom kontekstu. Međutim vi ponovo napadate i ne prezate ni od čega.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja nekontam sta je goovno sa tim htjelo reci...Nadam se da će admin reagovati na ove odvratne psovke upućene selektoru Bosne i Hercegovine. Ovo prelazi sve granice.Stone Island je napisao/la:Šta fali Veležovom grbu **** li te otac prevrtljivi,lažove stari !
Koji đavo onda spominje Veleža ikako majke ti ? Znaš što ne valja,ne valja crvena boja koja simbolizuje prošli sistem koji mu je odgovarao do '91.A znamo u kakvom on kontekstu spominje prošli sistem.
Nek me banuju boli me neka stvar,ali po mom klubu neće kenjati neko **** staro koje je sralao i prije 15 godina na ovu državu na isti način,samo što smo mi **** veća od njega pa sve zaboravljamo.I treba da nam ovako bude,bolje nismo ni zaslužili..
Nije mi ništa. Čak ga i ne volim, ali vi gospodo prelazite sve granice. Ćiro g.ovno, ja go.vno, da nije malo previše?Stone Island je napisao/la:Ti si veće **** od njega ! Da ti nisi slučajno Ćiro ? Šta ti je on pa ga braniš ?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- bistrikboy
- Kontakt:
potpisStone Island je napisao/la:Nek me banuju boli me neka stvar,ali po mom klubu neće kenjati neko **** staro koje je sralao i prije 15 godina na ovu državu na isti način,samo što smo mi **** veća od njega pa sve zaboravljamo.I treba da nam ovako bude,bolje nismo ni zaslužili..Virtu4l je napisao/la:Poenta je vjerovatno da je samovoljno promijenio grb kluba, kao i boju grba, nigdje ne vidim da je Velež spomenut u negativnom kontekstu. Međutim vi ponovo napadate i ne prezate ni od čega.
ZELJO DO GROBA je napisao/la:ja nekontam sta je goovno sa tim htjelo reci...Nadam se da će admin reagovati na ove odvratne psovke upućene selektoru Bosne i Hercegovine. Ovo prelazi sve granice.Stone Island je napisao/la:Šta fali Veležovom grbu **** li te otac prevrtljivi,lažove stari !

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Stone Island
- Kontakt:
Je li to nije ovom izjavom zaslužio ?Virtu4l je napisao/la:Nije mi ništa. Čak ga i ne volim, ali vi gospodo prelazite sve granice. Ćiro g.ovno, ja go.vno, da nije malo previše?Stone Island je napisao/la:Ti si veće **** od njega ! Da ti nisi slučajno Ćiro ? Šta ti je on pa ga braniš ?
Ne voliš ga ali u qrcu,možda si upravo on.
Ko mu daje pravo da omalovažava jedan bh.klub ?
Na ovaj način je i prije 15 godina srao po državi.Ali on je pobijedio **** Estoniju i Armeniju i ima pravo da radi šta hoće.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 20 jun 2009, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
spominje velez jer velez ima crveni znak tj grb...kao zagreb sada znaci koristio je taj grb za usporedbu znaci nista nije lose mislio niti ima ista lose u tome...al et bitno je pljuvati pa makar po sebi 

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
jarane ti si vece **** od njega...Virtu4l je napisao/la:Poenta je vjerovatno da je samovoljno promijenio grb kluba, kao i boju grba, nigdje ne vidim da je Velež spomenut u negativnom kontekstu. Međutim vi ponovo napadate i ne prezate ni od čega.
kad se pljuje i sere po Hasanu Salihamidzicu, po Vahidinu Halihodzicu, po Mehi Kodri, po Faruku Hadzibegicu, Mesi Bazdarevicu onda ti sutis il pljujes po njima isto tako a kad se pljuje po ovom ****, koji je uz to i zasluzio da se po njemu pljuje onda se ti javljas sa svojim komentarima...
a sto se bana tice, svejedno boli me neka stvar...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ciro je olinjali antikomunista pa mu sigurno smeta Velezova crvena boja i petokraka.
nedavno je rekao nesto slicno sto je meni zasmetalo, kad je izjavio da je bio na suprotnoj strani od Tita.
nevalja mu to nevalja.....
ali realno ovo nije nikakva uvreda za Velez, samo matori jos jednom pokazuje da je "na suprotnoj strani"
a dobro svi znamo ko je suprotna strana
nedavno je rekao nesto slicno sto je meni zasmetalo, kad je izjavio da je bio na suprotnoj strani od Tita.
nevalja mu to nevalja.....
ali realno ovo nije nikakva uvreda za Velez, samo matori jos jednom pokazuje da je "na suprotnoj strani"
a dobro svi znamo ko je suprotna strana

- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma nije to, on je previse kulturan pa na TV kaze ****.emo im mater...i zao je on faca...a pobjedivalo se i prije pa nije bilotoga...Stone Island je napisao/la:Je li to nije ovom izjavom zaslužio ?Virtu4l je napisao/la:Nije mi ništa. Čak ga i ne volim, ali vi gospodo prelazite sve granice. Ćiro g.ovno, ja go.vno, da nije malo previše?Stone Island je napisao/la:Ti si veće **** od njega ! Da ti nisi slučajno Ćiro ? Šta ti je on pa ga braniš ?
Ne voliš ga ali u qrcu,možda si upravo on.
Ko mu daje pravo da omalovažava jedan bh.klub ?
Na ovaj način je i prije 15 godina srao po državi.Ali on je pobijedio **** Estoniju i Armeniju i ima pravo da radi šta hoće.
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Neistine, samo neistine. Željo, prelistaj malo temu o Hasanu Salihamidžiću pa ćeš vidjeti da griješiš, dobro pogledaj ko najviše na forumu veliča ime Hasana Salihamidžića. U svakom slučaju imam bar mrvu dostojanstva i nikada te neću uvrijediti, a vidim da ste se vi uživili u psovke. Stone Island mi psuje preko privatnih poruka, evo sad me i javno naziva g.ovnetom, sorry, ali tako nisko neću pasti.
Što se tiče ovog' Mostarca ili šta je već. Zašto više ne shvatiš da si naporan, da svaku temu uništite, bezbroj puta sam napisao da Ćiru ne volim, ali daleko od toga da ću dozvoliti da pljujete po njemu. Kakav je da je, on vodi moju reprezentaciju, a vi ga pokušavate predstaviti kao ratnog zločinca.
Što se tiče ovog' Mostarca ili šta je već. Zašto više ne shvatiš da si naporan, da svaku temu uništite, bezbroj puta sam napisao da Ćiru ne volim, ali daleko od toga da ću dozvoliti da pljujete po njemu. Kakav je da je, on vodi moju reprezentaciju, a vi ga pokušavate predstaviti kao ratnog zločinca.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
**** te pa sta je ovo ....covjek uporedio dvije boje dva grba.....nista lose nije rekao...boli me nesto sto je on hrvat...ili nesto trece ...kad odemo na svjetsko necu ni pomisljati na to.....imam osjecaj da kad bi rekao ciro da je hrvatska veca od bosne da bi ga ovi ovdje pljuvali jer je ipak uvrijedio bih ...iako znamo da je hrvatska veca(mislim na kilomtre kvadratne)
sve u svemu....hajmo pljuvati sve sto jee nase,sve sto je dobro ipak smo mi BOSANCI nase nista nevalja....hrvati se ponose sa losijim stvarima mi pljjujemo po bstvarima boljim od njihovih....jednostavno imam osjecaj da su neki ljudi stvarno glupi...GLUPI kada nemogu da skontaju jednu obicnu prostu recenicu....kako onda dalje sa njima ulaziti u normalnu DISKUSIJU
sve u svemu....hajmo pljuvati sve sto jee nase,sve sto je dobro ipak smo mi BOSANCI nase nista nevalja....hrvati se ponose sa losijim stvarima mi pljjujemo po bstvarima boljim od njihovih....jednostavno imam osjecaj da su neki ljudi stvarno glupi...GLUPI kada nemogu da skontaju jednu obicnu prostu recenicu....kako onda dalje sa njima ulaziti u normalnu DISKUSIJU
Ma vidis da se u necemu slazemo.... Mislim da ipak nisu skontali sta je covjek htio reci,Virtu4l je napisao/la:Ovi gore odmah po Ćiri, a nisu ni skontali poentu. Pih...
a iskreno ni ja nisam bas neki cirin obozavatelj...

I naprijed, i naprijed, i naprijed....
KAKO SI SAMO PAMETAN RODI MAJKA....
po cemu se on to ruga velezovom grbu????
a da vrijedjam tebe nema razloga ti vrijedjas sam see svakim postom
po cemu se on to ruga velezovom grbu????
a da vrijedjam tebe nema razloga ti vrijedjas sam see svakim postom
virtual de nemoj se prenemagat ko kakva tetkica on vodi repku ne dam da neko pljuje po njemu žrla frla zingiri pingiriVirtu4l je napisao/la:Neistine, samo neistine. Željo, prelistaj malo temu o Hasanu Salihamidžiću pa ćeš vidjeti da griješiš, dobro pogledaj ko najviše na forumu veliča ime Hasana Salihamidžića. U svakom slučaju imam bar mrvu dostojanstva i nikada te neću uvrijediti, a vidim da ste se vi uživili u psovke. Stone Island mi psuje preko privatnih poruka, evo sad me i javno naziva g.ovnetom, sorry, ali tako nisko neću pasti.
ti si prvi koji omalovazavo par likova i vec sam ti jednom to reko,samo sto ti to radis hinjski...
ako covjeku neko smeta ima pravo na svoje misljenje ako ti se ne svidja nemoj citat
ja licno ne gotivim ciru imam svoje razloge,kad kazem da ne volim ciru ti se ne trebas osjecat uvrijedjenim,jer tebe ne spominjem i to je to
Zadnja izmjena: nick, dana/u 20 jun 2009, 20:18, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], bordocrveni i 23 gosta.