FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ETO i AGENT PRIHVATILI PONUDU ANZHIJA OSTAJE SAMO MM DA ODLUCI,ZA SAD SE PRICA D AJE PONUDA PRENISKA ZA INTER A ONA IZNOSI 18.MIL.EURA.
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
- Boateng_27
- Kontakt:
Raspada se Inter ... 
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Koliko nas je samo puta covjek vadio iz govana
nisam siguran, ali mislim da ce u Anzhihu postati apsolutno najplaceniji fudbaler na svijetu, nek mu je sa srecom, dosta je dao u ove dvije sezone provedene u Milanu
ovo vjerovatno znaci i siguran dolazak Teveza
nisam siguran, ali mislim da ce u Anzhihu postati apsolutno najplaceniji fudbaler na svijetu, nek mu je sa srecom, dosta je dao u ove dvije sezone provedene u Milanu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovo je glup potez definitivno, ajde da mi imamo zamjenu barem priblizno kvalitetnu ali nemamo...steta sta ne ugrabismo onda Cavania sad se nebi ttrebali brinuti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
MM ga ne smije dati ispod 40 miliona ( nadam se da ga neće dati )...Puma je napisao/la:Koliko nas je samo puta covjek vadio iz govana![]()
Ako i ode , neka mu je sa srećom, iako ne mogu da vjerujem da će završiti karijeru u Rusiji....
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Nakon Španije i Italije, ide na (barem) trogodišnje zimovanje u Rusiju.
Mislim da se može više novca izvući od ovih 18 miliona. Realno, Samuel vrijedi barem 30, a s obzirom na platežnu moć Azhija, ova cifra im neće predstavljati problem. Dakako, yebo sve pare kad gubiš jednog od najboljih napadača na svijetu, al' mora se nekad reći i zbogom. Eh, ukoliko odu i Sneijder i Eto'o, to bi moglo biti veliki problem za Inter. Dakako, ukoliko ne nađu adekvatne zamjene. Činjenica je da je nešto lakše nadomjestiti odlazak napadača, al' onakvog fantazistu poput Sneijdera, to je skoro pa nemoguće. No, ostaje nam da vidimo šta će sve biti od ovog. Dolazak Teveza bi malo popravio situaciju, al' samo u slučaju da ne nastavi sa cmizdrenjem o tome kako mu nedostaju porodica i Argentina.
Mislim da se može više novca izvući od ovih 18 miliona. Realno, Samuel vrijedi barem 30, a s obzirom na platežnu moć Azhija, ova cifra im neće predstavljati problem. Dakako, yebo sve pare kad gubiš jednog od najboljih napadača na svijetu, al' mora se nekad reći i zbogom. Eh, ukoliko odu i Sneijder i Eto'o, to bi moglo biti veliki problem za Inter. Dakako, ukoliko ne nađu adekvatne zamjene. Činjenica je da je nešto lakše nadomjestiti odlazak napadača, al' onakvog fantazistu poput Sneijdera, to je skoro pa nemoguće. No, ostaje nam da vidimo šta će sve biti od ovog. Dolazak Teveza bi malo popravio situaciju, al' samo u slučaju da ne nastavi sa cmizdrenjem o tome kako mu nedostaju porodica i Argentina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Mislim da je ovo još jedna i nizu novinarskih "patki" ( barem se nadam ), jer prije dvadeetak dana su Rusi navodno nudili 30 miliona eura a sada nude 18 milionaMonolog je napisao/la:Nakon Španije i Italije, ide na (barem) trogodišnje zimovanje u Rusiju.![]()
Ako odu Wes i Leone, eto nam prosječnosti na velika vrata
Nemoguce je naci adekvatnu zamjenu za Sneijdera, mozda jedino Iniesta al jbg
Ne znam zasto se ne prodaju oni koji nisu potrebni, vec se gleda na to da se rijese najvecih zvijezda, k'o da gledam prodat ce Sneijdera i Eto'a, a Muntari i Motta ce i dalje biti u klubu
nidje veze, Morattiju ne trebaju pare, nikad mu nisu ni predstavljale problem, ali ovu politiku prodaje najboljih igraca (i to za neke mizerne cifre) stvarno ne razumijem
Sto se tice Teveza, jedan sam od najvecih protivnika njegovog angazmana, isticao sam nekoliko puta to, i ne bih da se ponavljam
zamislio sam neku formaciju Intera sa Sneijderom, Eto'om i ne zelim da razmisljam da bi moglo biti drugacije
joj jbt sto ne uzesmo Sahina i Sancheza
Ne znam zasto se ne prodaju oni koji nisu potrebni, vec se gleda na to da se rijese najvecih zvijezda, k'o da gledam prodat ce Sneijdera i Eto'a, a Muntari i Motta ce i dalje biti u klubu
nidje veze, Morattiju ne trebaju pare, nikad mu nisu ni predstavljale problem, ali ovu politiku prodaje najboljih igraca (i to za neke mizerne cifre) stvarno ne razumijem
Sto se tice Teveza, jedan sam od najvecih protivnika njegovog angazmana, isticao sam nekoliko puta to, i ne bih da se ponavljam
zamislio sam neku formaciju Intera sa Sneijderom, Eto'om i ne zelim da razmisljam da bi moglo biti drugacije
joj jbt sto ne uzesmo Sahina i Sancheza
Call the coroner!
Il presidente dell'Inter, Massimo Moratti, ai microfoni di Sky Sport ammette la possibile cessione di Samuel Eto' all'Anzhi: “Non posso permettermi di dire se si tratta o meno di un’offerta indecente – ha spiegato Moratti - Posso solamente dire che si tratta di un’offerta interessante, intelligente e sicuramente congrua al valore di Eto’o. Ora decideremo insieme al calciatore
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma niste normalni, kako god..
Igrac koji vas je drzao prosle sezone, bio glavni igrac ...pa bolje Sneijdera prodajte...Etoo je aposlutno i daleko najbolji igrac ove ekipe...niko ga ne moze zamijenit ako ga prodaju.
Razumijem njegovu odluku, zeli uzeti pare, sve je vec osvojio(vise puta), ali...
Strasno
Igrac koji vas je drzao prosle sezone, bio glavni igrac ...pa bolje Sneijdera prodajte...Etoo je aposlutno i daleko najbolji igrac ove ekipe...niko ga ne moze zamijenit ako ga prodaju.
Razumijem njegovu odluku, zeli uzeti pare, sve je vec osvojio(vise puta), ali...
Strasno
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jedino da ti dam mail od Brance, pa njemu to prenesi
ne pitamo se mi nista, samo sjedimo i cekamo vijesti
da mi je neka vlast bar na nekoliko sati, uveo bih veto na mogucnost prodaje Sneijdera i Eto'a, nasa ubjedljivo dva najbolja igraca
ne pitamo se mi nista, samo sjedimo i cekamo vijesti
da mi je neka vlast bar na nekoliko sati, uveo bih veto na mogucnost prodaje Sneijdera i Eto'a, nasa ubjedljivo dva najbolja igraca
Call the coroner!
- senad_flamin
- Kontakt:
Los potez uprave bi bio prodati Eto'a
,covjek je bas igrac kao Ibra,moze rijesiti utakmicu u svakom trenutku,i mislim da ga Tevez ne moze ni blizu zamjeniti
-RIVALDO-
- sarajlija89
- Kontakt:
Ne mogu da shvatim...Mora postojati, neki snazan razlog ove transfer politike u Interu. Godinama su vladali, imali prilicno otvoreno trziste po pitanju transfera i sad ovo...iz vedra neba idu u cisti prosjek. Logicnih objasnjenja nema, osim da se nesto cudno desava unutar kluba...(mozda cak ima veze i sa Calcioplijem, pa Moratti zeli na vrijeme da se osigura)
Realno, LP je vrlo upitna sa svim ovim odlukama...ali sacekajmo do kraja mjeseca.
Realno, LP je vrlo upitna sa svim ovim odlukama...ali sacekajmo do kraja mjeseca.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- Interista di cuore
- Kontakt:
30 miliona je ponuda Anzhia Interu,a njemu 20 miliona eura + nekakvi bonusi...Ne znam,meni se cini da je ovo nemoguce odbiti :S Eto'o je legenda i igracina al kad prokontam bolje prodati njega nego Sneijdera
Bolju sezonu od ove zadnje tesko da ce imati,iako ga ja nikad ne bih prodavao...Tevez bi bio vise nego solidna zamjena al ga ne volim
Kakogod bice zanimljivo u narednih par dana. Bilo bi odlicno da dovedu i Lavezzia za tih 20 miliona + Pandev (Lavezzi ima klauzulu da moze otici za 30 miliona eura) sto bi bilo i vise nego dovoljno za njega.
Inace De Laurentis je izjavio da je Moratti doveo nekog igraca ali nece da otkrije ko je to.
Bolju sezonu od ove zadnje tesko da ce imati,iako ga ja nikad ne bih prodavao...Tevez bi bio vise nego solidna zamjena al ga ne volim
Kakogod bice zanimljivo u narednih par dana. Bilo bi odlicno da dovedu i Lavezzia za tih 20 miliona + Pandev (Lavezzi ima klauzulu da moze otici za 30 miliona eura) sto bi bilo i vise nego dovoljno za njega.
Inace De Laurentis je izjavio da je Moratti doveo nekog igraca ali nece da otkrije ko je to.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
evo zbog cega @sarajlija:

MM po svaku cijenu zeli smanjiti ovaj minus, pa makar morao rasprodati sve kbalitetnije igrace, jer nema sponzotra koji ce doci u bilo koji klub u Italiji i izvaliti 100 milja da se pokrije neki dug, a isto tako i Moratti nema sigurno tolike pare da sam rijesi ovaj dug iz svog dzepa, znamo i sami kakva je situacija ovih dana u svijetu...
zbog ovoga je upitan i dolazak Teveza, jer MM nije u planu vise davati velike plate, pa makar mu se Mourinho sam nudio da ponovo vodi Inter...FFP kuca na velika vrata, a Inter je jedini od vecih klubova koji cisti minus sa prodajom, a ne sa raznim "sponozrima"...

MM po svaku cijenu zeli smanjiti ovaj minus, pa makar morao rasprodati sve kbalitetnije igrace, jer nema sponzotra koji ce doci u bilo koji klub u Italiji i izvaliti 100 milja da se pokrije neki dug, a isto tako i Moratti nema sigurno tolike pare da sam rijesi ovaj dug iz svog dzepa, znamo i sami kakva je situacija ovih dana u svijetu...
zbog ovoga je upitan i dolazak Teveza, jer MM nije u planu vise davati velike plate, pa makar mu se Mourinho sam nudio da ponovo vodi Inter...FFP kuca na velika vrata, a Inter je jedini od vecih klubova koji cisti minus sa prodajom, a ne sa raznim "sponozrima"...
- sarajlija89
- Kontakt:
Samo, odakle ovoliki minus....
Pa jbo majku, onda bi Juve vec ugasen bio, nit rezultata, nit punog stadiona, nista...
Pa jbo majku, onda bi Juve vec ugasen bio, nit rezultata, nit punog stadiona, nista...
Ni meni gornji grafik nije jasan, nema logike da je Real u plusu a ManU u minusu ...
Nikad FFP neće zaživjeti kako se misli, Al Sheedy ili Etihad "poklone" na ime sponzorskog ugovora 100 miliona eura za jednu godinu ( a mogu jer imaju novaca ) i minus je zatvoren.Ako nemaš zvijezda u timu nema ni sponzora, nema ni gledalaca, a samim time ni prihoda...
Nikad FFP neće zaživjeti kako se misli, Al Sheedy ili Etihad "poklone" na ime sponzorskog ugovora 100 miliona eura za jednu godinu ( a mogu jer imaju novaca ) i minus je zatvoren.Ako nemaš zvijezda u timu nema ni sponzora, nema ni gledalaca, a samim time ni prihoda...
Jbg ekonomija mi stvarno nije jaca strana, al me interesuje kako to Real ima pozitivno poslovanje
ili Udinese na nuli, pa ti su svake godine u plusu, a ove posebno
Call the coroner!
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma dobro za Real, oni od dresova CR sve vrate...gdje je jos ostalo...
Ali, Inter..ma kakve je on to rashode imao, koga je doveo to...uzeo za Ibru pare, opljackali Barcu
, a vecina igraca je ranije dosla...gdje su sponzori, gdje su bonusi od ostvarenih rezultata...
Ali, Inter..ma kakve je on to rashode imao, koga je doveo to...uzeo za Ibru pare, opljackali Barcu
Ne znam, vjerovatno (ima 100%) tu muljažePuma je napisao/la:Jbg ekonomija mi stvarno nije jaca strana, al me interesuje kako to Real ima pozitivno poslovanje![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.