FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

s4n1
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la s4n1 » 09 avg 2011, 20:27

ETO i AGENT PRIHVATILI PONUDU ANZHIJA OSTAJE SAMO MM DA ODLUCI,ZA SAD SE PRICA D AJE PONUDA PRENISKA ZA INTER A ONA IZNOSI 18.MIL.EURA.
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 09 avg 2011, 20:56

Raspada se Inter ... :roll:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 avg 2011, 21:35

Koliko nas je samo puta covjek vadio iz govana :roll:

nisam siguran, ali mislim da ce u Anzhihu postati apsolutno najplaceniji fudbaler na svijetu, nek mu je sa srecom, dosta je dao u ove dvije sezone provedene u Milanu

ovo vjerovatno znaci i siguran dolazak Teveza
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 09 avg 2011, 21:38

Ovo je glup potez definitivno, ajde da mi imamo zamjenu barem priblizno kvalitetnu ali nemamo...steta sta ne ugrabismo onda Cavania sad se nebi ttrebali brinuti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 09 avg 2011, 21:40

Puma je napisao/la:Koliko nas je samo puta covjek vadio iz govana :roll:
nisam siguran, ali mislim da ce u Anzhihu postati apsolutno najplaceniji fudbaler na svijetu, nek mu je sa srecom, dosta je dao u ove dvije sezone provedene u Milanu
ovo vjerovatno znaci i siguran dolazak Teveza
MM ga ne smije dati ispod 40 miliona ( nadam se da ga neće dati )...
Ako i ode , neka mu je sa srećom, iako ne mogu da vjerujem da će završiti karijeru u Rusiji....

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 avg 2011, 21:51

Nakon Španije i Italije, ide na (barem) trogodišnje zimovanje u Rusiju. :mrgreen:
Mislim da se može više novca izvući od ovih 18 miliona. Realno, Samuel vrijedi barem 30, a s obzirom na platežnu moć Azhija, ova cifra im neće predstavljati problem. Dakako, yebo sve pare kad gubiš jednog od najboljih napadača na svijetu, al' mora se nekad reći i zbogom. Eh, ukoliko odu i Sneijder i Eto'o, to bi moglo biti veliki problem za Inter. Dakako, ukoliko ne nađu adekvatne zamjene. Činjenica je da je nešto lakše nadomjestiti odlazak napadača, al' onakvog fantazistu poput Sneijdera, to je skoro pa nemoguće. No, ostaje nam da vidimo šta će sve biti od ovog. Dolazak Teveza bi malo popravio situaciju, al' samo u slučaju da ne nastavi sa cmizdrenjem o tome kako mu nedostaju porodica i Argentina.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 09 avg 2011, 21:59

Monolog je napisao/la:Nakon Španije i Italije, ide na (barem) trogodišnje zimovanje u Rusiju. :mrgreen:
Mislim da se može više novca izvući od ovih 18 miliona. Realno, Samuel vrijedi barem 30, a s obzirom na platežnu moć Azhija, ova cifra im neće predstavljati problem. Dakako, yebo sve pare kad gubiš jednog od najboljih napadača na svijetu, al' mora se nekad reći i zbogom. Eh, ukoliko odu i Sneijder i Eto'o, to bi moglo biti veliki problem za Inter. Dakako, ukoliko ne nađu adekvatne zamjene. Činjenica je da je nešto lakše nadomjestiti odlazak napadača, al' onakvog fantazistu poput Sneijdera, to je skoro pa nemoguće. No, ostaje nam da vidimo šta će sve biti od ovog. Dolazak Teveza bi malo popravio situaciju, al' samo u slučaju da ne nastavi sa cmizdrenjem o tome kako mu nedostaju porodica i Argentina.
Mislim da je ovo još jedna i nizu novinarskih "patki" ( barem se nadam ), jer prije dvadeetak dana su Rusi navodno nudili 30 miliona eura a sada nude 18 miliona :? .
Ako odu Wes i Leone, eto nam prosječnosti na velika vrata :cry: :cry: ...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 avg 2011, 22:00

Nemoguce je naci adekvatnu zamjenu za Sneijdera, mozda jedino Iniesta al jbg :mrgreen:

Ne znam zasto se ne prodaju oni koji nisu potrebni, vec se gleda na to da se rijese najvecih zvijezda, k'o da gledam prodat ce Sneijdera i Eto'a, a Muntari i Motta ce i dalje biti u klubu :roll:

nidje veze, Morattiju ne trebaju pare, nikad mu nisu ni predstavljale problem, ali ovu politiku prodaje najboljih igraca (i to za neke mizerne cifre) stvarno ne razumijem

Sto se tice Teveza, jedan sam od najvecih protivnika njegovog angazmana, isticao sam nekoliko puta to, i ne bih da se ponavljam :mrgreen:

zamislio sam neku formaciju Intera sa Sneijderom, Eto'om i ne zelim da razmisljam da bi moglo biti drugacije :D

joj jbt sto ne uzesmo Sahina i Sancheza :roll:
Call the coroner!

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 09 avg 2011, 22:24

Il presidente dell'Inter, Massimo Moratti, ai microfoni di Sky Sport ammette la possibile cessione di Samuel Eto' all'Anzhi: “Non posso permettermi di dire se si tratta o meno di un’offerta indecente – ha spiegato Moratti - Posso solamente dire che si tratta di un’offerta interessante, intelligente e sicuramente congrua al valore di Eto’o. Ora decideremo insieme al calciatore

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 22:32

Ma niste normalni, kako god.. :roll:

Igrac koji vas je drzao prosle sezone, bio glavni igrac ...pa bolje Sneijdera prodajte...Etoo je aposlutno i daleko najbolji igrac ove ekipe...niko ga ne moze zamijenit ako ga prodaju.

Razumijem njegovu odluku, zeli uzeti pare, sve je vec osvojio(vise puta), ali...

Strasno :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 avg 2011, 22:35

Jedino da ti dam mail od Brance, pa njemu to prenesi :lol:

ne pitamo se mi nista, samo sjedimo i cekamo vijesti

da mi je neka vlast bar na nekoliko sati, uveo bih veto na mogucnost prodaje Sneijdera i Eto'a, nasa ubjedljivo dva najbolja igraca
Call the coroner!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 09 avg 2011, 22:39

Los potez uprave bi bio prodati Eto'a :( ,covjek je bas igrac kao Ibra,moze rijesiti utakmicu u svakom trenutku,i mislim da ga Tevez ne moze ni blizu zamjeniti
-RIVALDO-

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 22:40

Ne mogu da shvatim...Mora postojati, neki snazan razlog ove transfer politike u Interu. Godinama su vladali, imali prilicno otvoreno trziste po pitanju transfera i sad ovo...iz vedra neba idu u cisti prosjek. Logicnih objasnjenja nema, osim da se nesto cudno desava unutar kluba...(mozda cak ima veze i sa Calcioplijem, pa Moratti zeli na vrijeme da se osigura)

Realno, LP je vrlo upitna sa svim ovim odlukama...ali sacekajmo do kraja mjeseca.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 09 avg 2011, 22:54

30 miliona je ponuda Anzhia Interu,a njemu 20 miliona eura + nekakvi bonusi...Ne znam,meni se cini da je ovo nemoguce odbiti :S Eto'o je legenda i igracina al kad prokontam bolje prodati njega nego Sneijdera :(

Bolju sezonu od ove zadnje tesko da ce imati,iako ga ja nikad ne bih prodavao...Tevez bi bio vise nego solidna zamjena al ga ne volim :roll:

Kakogod bice zanimljivo u narednih par dana. Bilo bi odlicno da dovedu i Lavezzia za tih 20 miliona + Pandev (Lavezzi ima klauzulu da moze otici za 30 miliona eura) sto bi bilo i vise nego dovoljno za njega.

Inace De Laurentis je izjavio da je Moratti doveo nekog igraca ali nece da otkrije ko je to.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 09 avg 2011, 23:00

evo zbog cega @sarajlija:

slika

MM po svaku cijenu zeli smanjiti ovaj minus, pa makar morao rasprodati sve kbalitetnije igrace, jer nema sponzotra koji ce doci u bilo koji klub u Italiji i izvaliti 100 milja da se pokrije neki dug, a isto tako i Moratti nema sigurno tolike pare da sam rijesi ovaj dug iz svog dzepa, znamo i sami kakva je situacija ovih dana u svijetu...

zbog ovoga je upitan i dolazak Teveza, jer MM nije u planu vise davati velike plate, pa makar mu se Mourinho sam nudio da ponovo vodi Inter...FFP kuca na velika vrata, a Inter je jedini od vecih klubova koji cisti minus sa prodajom, a ne sa raznim "sponozrima"...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 23:03

Samo, odakle ovoliki minus.... :roll: :roll:

Pa jbo majku, onda bi Juve vec ugasen bio, nit rezultata, nit punog stadiona, nista... :roll:

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 09 avg 2011, 23:07

Ni meni gornji grafik nije jasan, nema logike da je Real u plusu a ManU u minusu ...

Nikad FFP neće zaživjeti kako se misli, Al Sheedy ili Etihad "poklone" na ime sponzorskog ugovora 100 miliona eura za jednu godinu ( a mogu jer imaju novaca ) i minus je zatvoren.Ako nemaš zvijezda u timu nema ni sponzora, nema ni gledalaca, a samim time ni prihoda...

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 09 avg 2011, 23:15

Jbg ekonomija mi stvarno nije jaca strana, al me interesuje kako to Real ima pozitivno poslovanje :roll:

ili Udinese na nuli, pa ti su svake godine u plusu, a ove posebno
Call the coroner!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 09 avg 2011, 23:19

Ma dobro za Real, oni od dresova CR sve vrate...gdje je jos ostalo... 8-)

Ali, Inter..ma kakve je on to rashode imao, koga je doveo to...uzeo za Ibru pare, opljackali Barcu :mrgreen: , a vecina igraca je ranije dosla...gdje su sponzori, gdje su bonusi od ostvarenih rezultata...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 09 avg 2011, 23:21

Puma je napisao/la:Jbg ekonomija mi stvarno nije jaca strana, al me interesuje kako to Real ima pozitivno poslovanje :roll:

ili Udinese na nuli, pa ti su svake godine u plusu, a ove posebno
Ne znam, vjerovatno (ima 100%) tu muljaže :mrgreen: , ali za Real sam npr. čuo da Ronaldov transfer odplaćen sa prodajom dresova (prvo broj 9, pa kansije 7 :? ), ako je tako oni kupe svako malo zvijezdu koja prodaje dresove, tako da je onda moguće, još imaju jake sponzore (imaju igrače koji privlače velike sponzore), ali sigurni i muljaju, jer ipak potrošili su mnogo, a da su u plusu 45 miliona! Za Udine takodjer čudno, ali možda su imali od prije nekih dugovanja, pa sad to pokrivaju, vidim Juventus je odličan sa -4,5 miliona, a mislim da je tolerancija do -100 miliona!

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []