Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
SRETNO LJILJANI!
Gdje, šta, kako, daj linkove, izvore...???!!Amidza je napisao/la:Po portugalskim informacijama, Miske u sastavu!!!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Amin illahi JARRABIedinko je napisao/la:Pravi je Baho...trebamo ga zvati Be-ha umjesto Ba-ho;)
Nego,ja bih volio vise nego ista da Cirino iznenadjenje za veceras bude-tri spica,sa OBAVEZNO Muslimovicem u prvih 11.Taj covjek je zasluzio mjesto u repki i daj Boze da to bude Cirino iznenadjenje.
Pjanic i Medunjanin su mladi momci ,JAKO dobre kondicije i uz tri klasicna centarfora ne simnjam da prgsvom Portugalu mogli ubaciti jedno 3-4 komada..insallah...
Molimo Svevisnjeg da nam veceras "vrati"svu onu "srecu"koju ne imadosmo prosle subote u Lisabonu i da veceras svaka lopta upucena ka golu zavrsi U GOLU a ne na stativama i preckama gola prgavih i poganih,podmuklih"zvjezda"kolonije" zvane Potrugal!I da slavimo zasluzeno,"barem"sa tri razlike,koliko"zasluzismo"jos u Lisabonu!
AMIN JA RABBI!
PS:OBAVEZNO bih cijelu tekmnu pustao muziku na stadionu,hajmo Bosno Hajmo Hercegovino dok traje tekma (kao i oni nama onu svoju "limenu glazbu"),da ohrabri nase momke kako bi mogli porobiti kolonijaliste iz Portugala !

mB!
- malacarsijabl
- Kontakt:
sluswao sam na radiu kada je marijan mijajlovic rekao da je tako na njihovim stranicamaŽeljovac je napisao/la:Gdje, šta, kako, daj linkove, izvore...???!!Amidza je napisao/la:Po portugalskim informacijama, Miske u sastavu!!!
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
- malacarsijabl
- Kontakt:
-
- Kontakt:
znal ko dje se moze gledati preko interneta
Bosanski navijaci zabavljaju portugalskog novinara
malo atmosfere iz Zenice
malo atmosfere iz Zenice
http://www.veetle.com/viewChannel.php?cid=4afef4e186289bosnia_rules je napisao/la:znal ko dje se moze gledati preko interneta
lako je, samo instaliraj veetle programcic i uzivaj. 35 sekundi posla
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!
Probaj na TV Zenici jarane...nisam siguran da ce biti ali pretpostavljam...pokusaj...
http://www.rtvze.ba/index.php?option=co ... &Itemid=11
ima vec 5 stotina dusha i na toj stranici!
http://www.rtvze.ba/index.php?option=co ... &Itemid=11
ima vec 5 stotina dusha i na toj stranici!
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
Ehhh ,,
Kako je? Trema?:D Kome se vec tresu ruke:D?
Prenosil Hayat SAT?
Prenosil Hayat SAT?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sretno BH reprezentaciji, kroz cijeli ciklus sam tvrdio da mogu i ovaj put moraju, sad samo preostaje na njima da to na terenu i dokazu jer su to i zasluzili.
...Život za Široki...
b0sna je napisao/la:Ehhh ,,
Prenosil Hayat SAT?
Joj i tebe jarane, ko da si bio na Marsu cijelo vrijeme.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja cu ljudi iskreno receno biti jako razaocaran ako nevidim Zlatana Muslimovica u prvom sastavu,onaj covjek stvarno daje sve od sebe na terenu,i kvalitetan je.
Nadam se da ce biti u prvom sastavu..
I ja smatram isto jarane,on im ga moze zavaliti ko tamo se..Molim Boga da je to "Cirino iznenadjenje"...trI spica...sa MLADIM veznim redom(da mogu SPRINTATI...)i sa MUSLIMOVICEM u vrhu napada..Ako prgavi Portugalci zalijepe flastere dvojici centarfora vazda je onaj treci na mjestu..odmah s dva mjesta"otvore"ako dvojicu"flasteraju"...AeroPlus je napisao/la:Ja cu ljudi iskreno receno biti jako razaocaran ako nevidim Zlatana Muslimovica u prvom sastavu,onaj covjek stvarno daje sve od sebe na terenu,i kvalitetan je.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
SAD SINAN SINANOVIC KAZE NA RADIJU DA JE MISIMOVIC U SVLACIONICI NA FIZOTERAPEUTSKOM STOLU
-
- Kontakt:
nemas ti sta biti razocaran... on treba da bude u prvih 11... ali ako je jako povrijedjen sta cesAeroPlus je napisao/la:Ja cu ljudi iskreno receno biti jako razaocaran ako nevidim Zlatana Muslimovica u prvom sastavu,onaj covjek stvarno daje sve od sebe na terenu,i kvalitetan je.

amer_zeljoo je napisao/la:nemas ti sta biti razocaran... on treba da bude u prvih 11... ali ako je jako povrijedjen sta cesAeroPlus je napisao/la:Ja cu ljudi iskreno receno biti jako razaocaran ako nevidim Zlatana Muslimovica u prvom sastavu,onaj covjek stvarno daje sve od sebe na terenu,i kvalitetan je.
Nadam se da ce biti u prvom sastavu..![]()

- Principatus
- Kontakt:
Ko gdje sta kada?BOSNA JE ZAKON je napisao/la:SAD SINAN SINANOVIC KAZE NA RADIJU DA JE MISIMOVIC U SVLACIONICI NA FIZOTERAPEUTSKOM STOLU
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.