FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
sad bi trebo biti kraj jeli tako ak neko ima neki provjeren rezultat valjda imate nekog nazvat na telefon ili poruku poslat
svoj ti pos'o !
smrdi mi to nešta, nit ko zna rezultat nit ništa...
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
87' Borac Banjaluka 1 - 1 Slavija Sarajevo
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
2-1 napisah na vasoj temi... ja zvao fotografa acu..posto nisam u mogucnosti da idem na tekmu...Željoman je napisao/la:smrdi mi to nešta, nit ko zna rezultat nit ništa...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Ma uvijek je ovako kad se utakmice kod nas igraju u ovome terminu, a nema forumasa na utakmici da dojave mobtelom, tako da... Jadni smo sto se toga tice...Željoman je napisao/la:smrdi mi to nešta, nit ko zna rezultat nit ništa...
Jadni smo mi kad nam je fotograf Aca najpouzdaniji izvor informacija... bez uvrede, al mislim stvarno...radebl je napisao/la:2-1 napisah na vasoj temi... ja zvao fotografa acu..posto nisam u mogucnosti da idem na tekmu...Željoman je napisao/la:smrdi mi to nešta, nit ko zna rezultat nit ništa...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Eh koga cemo sve za vjecnu vatru ? 

-
- Kontakt:
princes krofne da vam pjevaju medvjediceLiMvOtElJoZe je napisao/la:Eh koga cemo sve za vjecnu vatru ?
pa sta ocekujes? ko da ti dojavi...Isnar je napisao/la:Jadni smo mi kad nam je fotograf Aca najpouzdaniji izvor informacija... bez uvrede, al mislim stvarno...radebl je napisao/la:2-1 napisah na vasoj temi... ja zvao fotografa acu..posto nisam u mogucnosti da idem na tekmu...Željoman je napisao/la:smrdi mi to nešta, nit ko zna rezultat nit ništa...
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ja najvise vjerujem Aci 

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Hahaa jes lik smijesan ajd pitarcicu odjevci u skokovima idi primaj donacije od Dzenkisove.otok je napisao/la:princes krofne da vam pjevaju medvjediceLiMvOtElJoZe je napisao/la:Eh koga cemo sve za vjecnu vatru ?
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Koji je ba rezultat kako niko ne zna pouzdano, hajde banjalucani pisite 

Volim te Zeljo!!!
ti ocito ne citas redom postove ili ne zelis da citas.... napisah 2-1...zlatandr je napisao/la:Koji je ba rezultat kako niko ne zna pouzdano, hajde banjalucani pisite
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
Hvala tebi sto javljas, ali jadna je i drzava i entiteti gdje ne postoji medij koji prati desavanja u najvisem rangu fudbala...radebl je napisao/la: pa sta ocekujes? ko da ti dojavi...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
- Provenzzano
- Kontakt:
radebl je napisao/la:ti ocito ne citas redom postove ili ne zelis da citas.... napisah 2-1...zlatandr je napisao/la:Koji je ba rezultat kako niko ne zna pouzdano, hajde banjalucani pisite
Jel zavrseno 2-1 ????
Pa kazem jer svugdje drugo pise da je jos 1-1radebl je napisao/la:ti ocito ne citas redom postove ili ne zelis da citas.... napisah 2-1...zlatandr je napisao/la:Koji je ba rezultat kako niko ne zna pouzdano, hajde banjalucani pisite

Volim te Zeljo!!!
bravo borce
- TheManiacs
- Kontakt:
3:1 Borac dobio. I na kraju su sumnjive utakmice Zeljeznicara... 

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.