Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Head
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Head » 22 mar 2015, 18:24

Cim ne igraju znaci da nisi zasluzili. Zasto Pelegrini na klupu ne stavi Aguera, Silvu, Toure? Zato sto su kvalitet i pokazuju zelju, Dzeko pokazuje zelju ali za novcem.
Besic je bio solidan i nista vise, glupi startovi, zuti kartoni nisu referenca za startnih 11.
1946

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 mar 2015, 18:33

Da ne zaigra vise ni sekunde, mi mozemo biti zadovoljni njegovom minutazom ove sezone, malo ko je i ocekivao da ce skupiti ovoliko nastupa u debitantskoj sezonu u Evertonu. A dobit ce on jos svojih minuta do kraja sezone, ne sumnjam u to.

I dalje smatram da Martinez radi dobar posao s njim i da mu pravilno dozira minutazu, nemoguce je bilo ocekivati da ce jedan igrac iz madjarske lige sa 22 godine biti nezamjenjivi prvotimac u jednom Evertonu. Polako ljudi, dovoljno je da se za pocetak uklopio u ekipu, upoznao stil igre na otoku i on ce iz godine u godinu biti sve bolji i bolji, u tom nema dvojbe.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 mar 2015, 19:09

E nek Gibson ima tonu referenci da igra u prvom sastavu...de ba @Head, dohafizaj se..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

LvG
Kontakt:

Post Postao/la LvG » 22 mar 2015, 19:19

Papastathopoulos je napisao/la:E nek Gibson ima tonu referenci da igra u prvom sastavu...de ba @Head, dohafizaj se..
Naravno da ima. Igra u EPL vec par sezona, igrao za United i ima ISKUSTVA! Besic je tek stigao i nema nista sto ima Gibson. Polahko, doci ce do tog nivoa, ali ce ga i prestici bez p'o muke.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 22 mar 2015, 19:22

Besic nije puno pokazao, osim pozrtvovanosti i zelje. Previse samouvjerenosti, agresivnosti, takticke nezrelosti, malo je i poletio od silnih pohvala...a najveci problem je sto su rezultati bili prilicno losi u periodu dok je on startao.
Ima Besic puno da uci i nadati se da ce mu ova pauza posluziti da se presabere i poradi na sebi. Prosli put mu je koristilo, nakon kiksa s Celsijem i pauze je izasao bolji.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 22 mar 2015, 19:22

Head je napisao/la:Cim ne igraju znaci da nisi zasluzili. Zasto Pelegrini na klupu ne stavi Aguera, Silvu, Toure? Zato sto su kvalitet i pokazuju zelju, Dzeko pokazuje zelju ali za novcem.
Besic je bio solidan i nista vise, glupi startovi, zuti kartoni nisu referenca za startnih 11.
Ta trojica su najbolji im igrači, oni i trebaju da igraju, mislim da se niko ne buni što oni igraju. Bony ne može biti ispred Džeke, pogotovo ne kad Džeko onako igra, grize, bio im je najbolji igrač i baš kad je u formu ušao ovaj ga šalje na klupu. Ne da mu više igrat.

Bešić prvo bude starter i nakon toga više nikako ne ulazi, samo mi govorimo dobro je tek je došao, bit' će vremena. Kad će biti vremena? Apsolutno ne očekujem da svaku počne od prve minute, ali očekujem da bude bitan kotačić ekipe, kao što je i bio ali u posljednje vrijeme to nije.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 mar 2015, 19:24

Papastathopoulos je napisao/la:E nek Gibson ima tonu referenci da igra u prvom sastavu...de ba @Head, dohafizaj se..
Dohaviz'o sam se, nije problem suociti se sa istinom. Vasa stvar ako zelite davati neke lazne nade, opravdanja zbog cega nasi igraci ne igraju. Imamo reprezentaciju istrosenih igraca, polovnjaka koja je svoj maksimum izvukla plasmanom u Brazil. To je ravno titulu prvaka svijeta s kakvim igracima raspolazemo. Dzeku ne voli Pelegrini, Besica Martinez, Hajrovica Skrypnyk, Mujdzu Streich, Medunjanina Fernández, Ibisevica Stevens itd...
1946

evybih
Kontakt:

Post Postao/la evybih » 22 mar 2015, 19:34

samo da dobijemo Andoru kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 22 mar 2015, 19:41

Head je napisao/la:
Dohaviz'o sam se, nije problem suociti se sa istinom. Vasa stvar ako zelite davati neke lazne nade, opravdanja zbog cega nasi igraci ne igraju. Imamo reprezentaciju istrosenih igraca, polovnjaka koja je svoj maksimum izvukla plasmanom u Brazil. To je ravno titulu prvaka svijeta s kakvim igracima raspolazemo. Dzeku ne voli Pelegrini, Besica Martinez, Hajrovica Skrypnyk, Mujdzu Streich, Medunjanina Fernández, Ibisevica Stevens itd...
Ti ideš u skroz drugu krajnost.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 mar 2015, 19:45

rope11 je napisao/la:Da ne zaigra vise ni sekunde, mi mozemo biti zadovoljni njegovom minutazom ove sezone, malo ko je i ocekivao da ce skupiti ovoliko nastupa u debitantskoj sezonu u Evertonu. A dobit ce on jos svojih minuta do kraja sezone, ne sumnjam u to.
To je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 22 mar 2015, 20:12

LvG je napisao/la:
Naravno da ima. Igra u EPL vec par sezona, igrao za United i ima ISKUSTVA! Besic je tek stigao i nema nista sto ima Gibson. Polahko, doci ce do tog nivoa, ali ce ga i prestici bez p'o muke.
Ma moze on imati 80 godina iskustva u EPL, ali je cinjenica da je on panj..
Head je napisao/la:
Gledaj, ne bih da komentarisem sad kompletnu reprezentaciju posto si donekle u pravu, jer imamo i glupana tu gdje nije mnogo do trenera (Hajrovic), ali nije sad poenta u tome, pricali smo o Besicu i referencama za prvi sastav...Gibson je mescini bio dugo povrijedjen i cim se vratio, hladno izbaci Muhameda iz sastava koji je, objektivno i po misljenju 90% navijaca Evertona, vecinu utakmicu koje je igrao odigrao u najmanju ruku jako dobro...i odjednom Gibson tu upada...cak je i Barkley preselio na klupu...iako bismo svi trebali biti zadovoljni Mumetovom minutazom u prvoj sezoni, ne mislim da je pravedno preselio na klupu u zadnje vrijeme...i to je to..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 22 mar 2015, 20:16

Protiv Newcastlea pobjeda, danas pobjeda... pobjednicka ekipa se ne mjenja iako bi mi rado vidili Besica u prvih 11. Martinezu je posao u pitanju i ne vjerujem da ce nesto radikalno mjenjati sve dok ih dobro ide.
Mogao mu je u LE dati vecu minutazu, ne znam zasto to nije uradio...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 22 mar 2015, 20:18

Možda jednostavno hoće da dadne priliku svima da igraju, i možda ne želi da forsira toliko Bešića u situaciji kada ne mora :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 22 mar 2015, 20:27

Pisao sam ovo i prije, Besic je tu da zamjeni Barry-a, a to ce se odvijati kroz dvije sezone u kojima ce se minutaza mjenjati, Besic ce poceti vise da igra, Barry manje. Jedini razlog sto vi mislite da je Besic postao standardan je taj sto je McCarthy bio odsutan radi povrede. Ako cemo objektivno, Besic je imao super minutazu ove sezone i ubjedjen sam da ce svojim kvalitetom i svojom pozrtvovanoscu da napreduje iz godine u godinu.
Kada bude bolji i ponudi Martinezu ono sto mu treba da bude standardan, on ce to i postati. Vidite da ni Barkley nije standardan, prema tome, ne vidim razlog za ove ljutnje i psovanje. Svi mi hocemo da nasi igraju uvijek i u najboljim klubovima, ali polako, ko je vrijedan i ima potencijala, dobit ce ono sto ga slijeduje.

Naprijed Mume, samo uci, radi i doce sve na svoje :bih:
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 22 mar 2015, 21:32

Ja najiskrenije nisam očekivao ni pola minutaže što je dosad imao u ovoj sezoni. Doveden je prvobitno kao zamjena i to će tako da bude i naredne sezone. Zna Martinez koga je on doveo i da ima budućnost u Muhamedu.
Mume je još u fazi prilagodbe na ovaj tempo igre. Mislim da nijedan igrač za manje od godinu dana ne može se tako brzo prilagoditi. Ogromna je razlika između Mađarske i Engleske, mada Mume je paklen igrač i čini se kao da je tu duže vrijeme. Svi bi mi voljeli da on igra svaku i da je starter, prvi ja.. Realnost je malo drugačija, ali opet mislim za ovu i narednu sezonu. Kasnije će to da bude druga priča.

Mada želio sam danas da igra, tako da, Martinezu :guz: :mrgreen:

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 28 mar 2015, 20:56

Jel ko uhvatio detalj kako Besic uhvati covjeka za vrat ? hahahah :urnebes: :urnebes:

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 28 mar 2015, 21:06

vecaveca je napisao/la:Jel ko uhvatio detalj kako Besic uhvati covjeka za vrat ? hahahah :urnebes: :urnebes:

za crveni
#Salihović

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 28 mar 2015, 21:17

Ako ima neko sliku nek postavi :D

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 28 mar 2015, 21:37

Momčić je previše nafuran, bolje mu je da se posveti nogometu a ne udaranju. Vuče te igrač, opomenit će ga sudija, koji k. ga ti moraš daviti.
Nije ni čudo što sedi na klupi.

AkkaweLy
Kontakt:

Post Postao/la AkkaweLy » 28 mar 2015, 22:01

Treba mu spucati crveni, pa da se malo zapita šta radi
Ljubav klase RADNIČKE !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, L-Train, Sveti i 34 gosta.