Ti se prvo nauci kulturi komuniciranja da bi mogao nesto pisati samnom...Kako sto rekoh,ne poznajes ni deseti dio o NBA-u i onome sto ja znam.Uzivaj...baglama je napisao/la:Nabroj mi tri ruki igraca koji imaju veci publicitet od Nurkica. Znas li ti koliko je Grantland utjecajan i sta znaci kad te Zach Lowe protezira?? Jedan Reggie Miller zna za nadimak Bosnian beast.... vise Amerikanaca zna za Hariza Nurkica nego za Vonleha.NEZALAGANJE je napisao/la:Pazi,taj dogadjaj nije tako bitan kao glavni,ali je svakako afirmacija,ljudi zapamte tvoje ime,jer ameri ne prate sve i svakoga kao sto mi to radimo.Oni se obicno ogranice na gledanje onog najvaznijeg.Druga stvar,Juka je profesionalac i treba da se tako ponasa.Nema tu "punjenja baterija kuci",jer je i ovo tvoj dio posla i navijaci zele da te vide.Jedan Duncan ,koji se milion puta dokazao i koji izjavljuje da mu je draze biti sa djecom negdje na odmoru nego li na All staru,kaze da ce se odazvati i da ce mu biti cast.Zasto to kaze?Zato sto je profesionalac,iako je mogao reci da je povrijedjen ili da ima privatnih obaveza.
nabroj mi jednog insajdera Denvera koji smatra da je ovo los potez Nurkica? Ko je uopste u americi osudio ovo osim bosnjana?
Duncan ako odigra vise od 5 minuta, tu me sjeci. Duncan nije odvojen od familije i prijatelja toliko tako da nema smisla navodit njegov profesionalizam.
Moze on pobrat simpatije u toj cirkus tekmi, ali ako ne nastavi dobro sezonu niko ga se nece sjecat.... a to sto je vecina vas napaceno, recimo Hrvati i ne spominju nastup Bogdanovica, je druga stvar. Ovo je najneatraktivniji dio all star weekenda, veze se uspostavljaju na all star utakmici ne ovom. Jusufovo ime je vec dobro zapamceno , nista se ti ne brini.
zanimljivo je da ovi mudroseri nalete samo kad je nesto za prosrat se, kad odigra mec 16+14, u misjim su rupama.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nisam htio ovdje pisati,ali hajde da napisem i nekoliko stvari koje se ticu samog Nurkica. Ne vidim da radi nesto aman specijalno,ako cemo iskreno,koliko to nasi mediji i navijaci velicaju.Prvo,jedini je(medju rookie igracima),uz Mirotica,koji ima iskustvo profesionalnog igranja,tako da ubaciti odredjeni broj poena i znati se postaviti u odbrani,te dobro skociti,nije nesto sto nisam ocekivao.Amerikancima je to sve novo,oni ga nisu gledali i odatle hvalospjevi.Najvise su i opravdani,jer to radi decko od 20 god,ali ubrzo mora pokazati daljnji napredak,jer i to je NBA.Tapkas li u mjestu,nestaces.Sve probleme koje je imao u Evropi ima i dalje i mene zanima kada ce i da li ce uopste uspjeti otkloniti te mane,jer je vrijeme na njegovoj strani!?JOS UVIJEK radi glupe faulove,JOS UVIJEK radi reach in na bekovima koji imaju 10 puta bolju kontrolu lopte od one koju imaju evropski,JOS UVIJEK je nestrpljiv na niskom postu,nije svjestan svoje snage i ima nevjerovatano brz izbacaj horoka za koji nikad ne znas da li ce uci,jer kao takav,sam po sebi,nije pouzdan.U prevodu, mora nauciti koji mu je glavni napadacki potez!?Slobodna bacanja su mu,takodje, u padu.Jedina 2 pomaka koja sam vidio u igri je nesto sigurniji sut s poludistance i bolja fizicka sprema za koju se nadam da ce ici nabolje,jer DEN ima jednog od najboljih atletskih trenera lige. Takodje,treba ,vecini,ne svima,objasniti da ne znaci da je dobro odigrao ako ima DD ucinak i sl.,a ovamo osteti svoju ekipe glupim faulovima zbog kojih nije mogao ostati na parketu ili cinjenici da mu je protivnik ubacio 25 na njegovih 15,a u direktnom su match upu.I da pomenem jos nesto,ovim potezom,ma koliko neki smatrali da je nebitan dogadjaj,mada,ponavljam,na All star vikendu nista nije nebitno,mi je pokazao da jos uvijek treba da nauci sta to znaci biti PROFESIONALAC i izvrsavati svoje obaveze i onda kad ti se to ne radi...
Shaw mu je dao instrukciju da nastavi s reach in na bekove, jer ima brze ruke. Ponovio to jedno 4 puta na presovima. A bgm nije da je bio neuspješan, skino je loptu, izmeđustalih, Kobiju i CPiju.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eto i tebe uhvatila euforija.Pa ima brze ruke,ali ovi ga ne znaju.Cek dok urade prilagodbu,bzv ce kupti faulove...Kad cuva visoke igrace,mogu da razumijem,ali ove ne...Uostalom,ukrao je loptu nekoliko puta,ali je barem 5 pputa vise napravio faulova...VanBasten je napisao/la:Shaw mu je dao instrukciju da nastavi s reach in na bekove, jer ima brze ruke. Ponovio to jedno 4 puta na presovima. A bgm nije da je bio neuspješan, skino je loptu, izmeđustalih, Kobiju i CPiju.
Ako je mene, onda je i Shawa. Čovjek to ponovio 5 puta... parafraziram: inače ne bi dopustio visokom igraču da izlazi na beka, međutim s Jukom je drugačije. Moram da mu to dopustim, jer njegov rad nogu, i brze ruke mogu da prestavljaju problem svakom beku. Da se nadovežem, za vrijeme tekme s čini mi se Memphisom, bio je Foye gost komenantator, i baš je govorio na tu temu. Kao za vrijeme kampa, ukrao je loptu svakom beku u ekipi. To je nevjerovatno.NEZALAGANJE je napisao/la:Eto i tebe uhvatila euforija.Pa ima brze ruke,ali ovi ga ne znaju.Cek dok urade prilagodbu,bzv ce kupti faulove...Kad cuva visoke igrace,mogu da razumijem,ali ove ne...Uostalom,ukrao je loptu nekoliko puta,ali je barem 5 pputa vise napravio faulova...VanBasten je napisao/la:Shaw mu je dao instrukciju da nastavi s reach in na bekove, jer ima brze ruke. Ponovio to jedno 4 puta na presovima. A bgm nije da je bio neuspješan, skino je loptu, izmeđustalih, Kobiju i CPiju.
Ono što mora da popravi u pogledu toga, je da bira priliku i momenat kada da ide s tim. A to dolazi s iskustvom.
NEZALAGANJE je napisao/la:Ti se prvo nauci kulturi komuniciranja da bi mogao nesto pisati samnom...Kako sto rekoh,ne poznajes ni deseti dio o NBA-u i onome sto ja znam.Uzivaj...baglama je napisao/la:Nabroj mi tri ruki igraca koji imaju veci publicitet od Nurkica. Znas li ti koliko je Grantland utjecajan i sta znaci kad te Zach Lowe protezira?? Jedan Reggie Miller zna za nadimak Bosnian beast.... vise Amerikanaca zna za Hariza Nurkica nego za Vonleha.NEZALAGANJE je napisao/la:Pazi,taj dogadjaj nije tako bitan kao glavni,ali je svakako afirmacija,ljudi zapamte tvoje ime,jer ameri ne prate sve i svakoga kao sto mi to radimo.Oni se obicno ogranice na gledanje onog najvaznijeg.Druga stvar,Juka je profesionalac i treba da se tako ponasa.Nema tu "punjenja baterija kuci",jer je i ovo tvoj dio posla i navijaci zele da te vide.Jedan Duncan ,koji se milion puta dokazao i koji izjavljuje da mu je draze biti sa djecom negdje na odmoru nego li na All staru,kaze da ce se odazvati i da ce mu biti cast.Zasto to kaze?Zato sto je profesionalac,iako je mogao reci da je povrijedjen ili da ima privatnih obaveza.
nabroj mi jednog insajdera Denvera koji smatra da je ovo los potez Nurkica? Ko je uopste u americi osudio ovo osim bosnjana?
Duncan ako odigra vise od 5 minuta, tu me sjeci. Duncan nije odvojen od familije i prijatelja toliko tako da nema smisla navodit njegov profesionalizam.
Moze on pobrat simpatije u toj cirkus tekmi, ali ako ne nastavi dobro sezonu niko ga se nece sjecat.... a to sto je vecina vas napaceno, recimo Hrvati i ne spominju nastup Bogdanovica, je druga stvar. Ovo je najneatraktivniji dio all star weekenda, veze se uspostavljaju na all star utakmici ne ovom. Jusufovo ime je vec dobro zapamceno , nista se ti ne brini.
zanimljivo je da ovi mudroseri nalete samo kad je nesto za prosrat se, kad odigra mec 16+14, u misjim su rupama.

Ne razmeci se, jer do sada ne primjetih nikakavo tvoje znanje. Ti znas koliko ja znam? Ne kaki.
Mudroseru, Nurkic ima najveci PER od svih rukija, kao sesnaesti pik, a ti nastavi trazit mahane kojih smo svi ovdje svjesni. Ma nemoj mi reci da pravi puno faula???? Strasno si to primjetio!!

Zadnja izmjena: baglama, dana/u 13 feb 2015, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro euforicni smo...da te pitam jel impresivno da momak koji je par mjeseci u NBA dosao na 3 mjestu sto se tice centarske pozicije a 4 od SVIH NBA IGRACA po vrijednosti na defanzivnom kraju??? http://espn.go.com/nba/statistics/rpm/_/sort/DRPM" onclick="window.open(this.href);return false;NEZALAGANJE je napisao/la:Eto i tebe uhvatila euforija.Pa ima brze ruke,ali ovi ga ne znaju.Cek dok urade prilagodbu,bzv ce kupti faulove...Kad cuva visoke igrace,mogu da razumijem,ali ove ne...Uostalom,ukrao je loptu nekoliko puta,ali je barem 5 pputa vise napravio faulova...VanBasten je napisao/la:Shaw mu je dao instrukciju da nastavi s reach in na bekove, jer ima brze ruke. Ponovio to jedno 4 puta na presovima. A bgm nije da je bio neuspješan, skino je loptu, izmeđustalih, Kobiju i CPiju.
Zadnja izmjena: Mirza1990, dana/u 13 feb 2015, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
nema ljudi stvarno potrebe da se diskusija svodi an neki lični nivo. Na kraju će sjevnuti banovi, i topic će ostati bez 2-3 dobra forumaša. Lakapo, miša mu 

Druze ja te molim da obratis paznju na ljude koje druge nazivaju glupanima dal to bio clan foruma ili igrac koji komentarisemo koji isto tako moze biti clan istog foruma. Lik govori nam da nam treba udijeliti Juka ja ga nazovem bolesnikom i ja kao fol poceo sa vrijedjanem mislim nema logike...al ajd proslo necu vise nasjedati na takve tipove i njihove jeftine provokacije...VanBasten je napisao/la:nema ljudi stvarno potrebe da se diskusija svodi an neki lični nivo. Na kraju će sjevnuti banovi, i topic će ostati bez 2-3 dobra forumaša. Lakapo, miša mu
Ma jok, treba da odmah u prvoj sezoni ispravi sve greske, inace ga vracaju u Zivinice. Iskakanje je definitivno uz amin Shawa, pricao je o tome.VanBasten je napisao/la:Ako je mene, onda je i Shawa. Čovjek to ponovio 5 puta... parafraziram: inače ne bi dopustio visokom igraču da izlazi na beka, međutim s Jukom je drugačije. Moram da mu to dopustim, jer njegov rad nogu, i brze ruke mogu da prestavljaju problem svakom beku. Da se nadovežem, za vrijeme tekme s čini mi se Memphisom, bio je Foye gost komenantator, i baš je govorio na tu temu. Kao za vrijeme kampa, ukrao je loptu svakom beku u ekipi. To je nevjerovatno.NEZALAGANJE je napisao/la:Eto i tebe uhvatila euforija.Pa ima brze ruke,ali ovi ga ne znaju.Cek dok urade prilagodbu,bzv ce kupti faulove...Kad cuva visoke igrace,mogu da razumijem,ali ove ne...Uostalom,ukrao je loptu nekoliko puta,ali je barem 5 pputa vise napravio faulova...VanBasten je napisao/la:Shaw mu je dao instrukciju da nastavi s reach in na bekove, jer ima brze ruke. Ponovio to jedno 4 puta na presovima. A bgm nije da je bio neuspješan, skino je loptu, izmeđustalih, Kobiju i CPiju.
Ono što mora da popravi u pogledu toga, je da bira priliku i momenat kada da ide s tim. A to dolazi s iskustvom.
Nece mudroser da pohvali kakave lateralne kretnje ima covjek od 127 kila, primjer branjenje napada protiv Lakersa na isteku vremena, kad iskace na vrh reketa i onda laterlanim kretnjama tjera beka Lakersa skoro do aut linije, brzo se vraca u reket i stigne udjelit juzno voce Kellyu.
Cut ces samo kad zajebe nesto ili napravi glup faul.... tada dolazi do izrazaja silno "znanje".
Sta reci na podatak da Denver prima 10 koseva manje kad je on na terenu??**** to...jes vidio kako napravi dva faula u minuti... isto ko u Cedeviti
Zadnja izmjena: baglama, dana/u 13 feb 2015, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Pricamo o rukama i nepotrebno, reach in-u.Da,treba birati priliku,ali to mu se govori jos dok je bio u Evropi ,pa nije znao.E to je meni problem,da li ce nauciti da bira priliku!?Vrijeme ce pokazati i ima ga na svojoj strani...Mirza1990 je napisao/la:Dobro euforicni smo...da te pitam jel impresivno da momak koji je par mjeseci u NBA na 3 mjestu sto se tice centarske pozicije a 4 od SVIH NBA IGRACA po vrijednosti na defanzivnom kraju??? http://espn.go.com/nba/statistics/rpm/_/sort/DRPM" onclick="window.open(this.href);return false;NEZALAGANJE je napisao/la:Eto i tebe uhvatila euforija.Pa ima brze ruke,ali ovi ga ne znaju.Cek dok urade prilagodbu,bzv ce kupti faulove...Kad cuva visoke igrace,mogu da razumijem,ali ove ne...Uostalom,ukrao je loptu nekoliko puta,ali je barem 5 pputa vise napravio faulova...VanBasten je napisao/la:Shaw mu je dao instrukciju da nastavi s reach in na bekove, jer ima brze ruke. Ponovio to jedno 4 puta na presovima. A bgm nije da je bio neuspješan, skino je loptu, izmeđustalih, Kobiju i CPiju.

@Van Basten Hvala na tom upozorenju,jer decko ocigledno ne zna sta je kultura,cim neko ne dijeli njegovo misljenje....A nakon ovog drugog posta bi te molio i da reagujes,jer evo vec ponavlja,pa da ne bih ja uzvracao i spustao se na taj nivo....ti si tu..
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 13 feb 2015, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
nisam ja mod na ovom pdf-u. Ja ovo onako, ljudski samo. prijavite postove, @nermin i ostali modovi koji su zaduženi sigurno neće fuliti.Mirza1990 je napisao/la:Druze ja te molim da obratis paznju na ljude koje druge nazivaju glupanima dal to bio clan foruma ili igrac koji komentarisemo koji isto tako moze biti clan istog foruma. Lik govori nam da nam treba udijeliti Juka ja ga nazovem bolesnikom i ja kao fol poceo sa vrijedjanem mislim nema logike...al ajd proslo necu vise nasjedati na takve tipove i njihove jeftine provokacije...VanBasten je napisao/la:nema ljudi stvarno potrebe da se diskusija svodi an neki lični nivo. Na kraju će sjevnuti banovi, i topic će ostati bez 2-3 dobra forumaša. Lakapo, miša mu
NEZALAGANJE je napisao/la:[
Pricamo o rukama i nepotrebno, reach in-u.Da,treba birati priliku,ali to mu se govori jos dok je bio u Evropi ,pa nije znao.E to je meni problem,da li ce nauciti da bira priliku!?Vrijeme ce pokazati i ima ga na svojoj strani...Sto se tice napredne statistike,u njegovom slucaju je ne uvazavam previse.Zasto?Zato sto nije isto imati takve brojeve proracunato u 36min i stvarno biti na parketu 36min i ostvariti to kada se sagleda 100 posjeda kao sto ta statistika nagovjestava.On mora nauciti da ostane na parketu vise da bi se to vrednovalo.
@Van Basten Hvala na tom upozorenju,jer decko ocigledno ne zna sta je kultura,cim neko ne dijeli njegovo misljenje....A nakon ovog drugog posta bi te molio i da reagujes,jer evo vec ponavlja,pa da ne bih ja uzvracao i spustao se na taj nivo....ti si tu..

koji blam, tuzaka se moderatoru
a izivini gdje pise da je ovo preracunato u 36minuta?
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
I da,Nurkic ima strasno dobru lateralnu kretnju,ali i to je nesto sto smo vec znali da ima,zar ne!?Ako se pazljivo procita moj post,ja govorim o stvarima koje je donio sa sobom i koje je popravio ili nije za svoje vrijeme u NBA-u.Shaw potencira da nesto radi,jer on to prvi put vidi da moze,pa ispituje kako ce to djelovati,prije nego se odluci da li ce mu dati punu podrusku za nesto ili ne.To je sasvim normalno,rookie igraci se hrabjre u svemu sto rade i prema cemu imaju afiniteta,posebno u ekipi koja je u tranziciji.Medjutim,na kraju sezone se sve sabere i kaze,redices to ,to i to,ovo zelimo da popravis,ovo ces izabciti iz svoje igre...Vrlo jednostavno...
@Mirza Statistika je na 100 posjeda...Minimalno je da imas 36min u toliko posjeda.
@Mirza Statistika je na 100 posjeda...Minimalno je da imas 36min u toliko posjeda.

ma ne pada mi na pamet da nekog prijavljujem nisam taj tipVanBasten je napisao/la:nisam ja mod na ovom pdf-u. Ja ovo onako, ljudski samo. prijavite postove, @nermin i ostali modovi koji su zaduženi sigurno neće fuliti.Mirza1990 je napisao/la:Druze ja te molim da obratis paznju na ljude koje druge nazivaju glupanima dal to bio clan foruma ili igrac koji komentarisemo koji isto tako moze biti clan istog foruma. Lik govori nam da nam treba udijeliti Juka ja ga nazovem bolesnikom i ja kao fol poceo sa vrijedjanem mislim nema logike...al ajd proslo necu vise nasjedati na takve tipove i njihove jeftine provokacije...VanBasten je napisao/la:nema ljudi stvarno potrebe da se diskusija svodi an neki lični nivo. Na kraju će sjevnuti banovi, i topic će ostati bez 2-3 dobra forumaša. Lakapo, miša mu

[/quote]
ja samo znam kako vise minuta dobija da mu je ova statistika sve bolja i bolja a pratim je cijelo vrijeme...

ja samo znam kako vise minuta dobija da mu je ova statistika sve bolja i bolja a pratim je cijelo vrijeme...
- storm_raider
- Kontakt:
+1. Aferim stari.NEZALAGANJE je napisao/la:Nisam htio ovdje pisati,ali hajde da napisem i nekoliko stvari koje se ticu samog Nurkica. Ne vidim da radi nesto aman specijalno,ako cemo iskreno,koliko to nasi mediji i navijaci velicaju.Prvo,jedini je(medju rookie igracima),uz Mirotica,koji ima iskustvo profesionalnog igranja,tako da ubaciti odredjeni broj poena i znati se postaviti u odbrani,te dobro skociti,nije nesto sto nisam ocekivao.Amerikancima je to sve novo,oni ga nisu gledali i odatle hvalospjevi.Najvise su i opravdani,jer to radi decko od 20 god,ali ubrzo mora pokazati daljnji napredak,jer i to je NBA.Tapkas li u mjestu,nestaces.Sve probleme koje je imao u Evropi ima i dalje i mene zanima kada ce i da li ce uopste uspjeti otkloniti te mane,jer je vrijeme na njegovoj strani!?JOS UVIJEK radi glupe faulove,JOS UVIJEK radi reach in na bekovima koji imaju 10 puta bolju kontrolu lopte od one koju imaju evropski,JOS UVIJEK je nestrpljiv na niskom postu,nije svjestan svoje snage i ima nevjerovatano brz izbacaj horoka za koji nikad ne znas da li ce uci,jer kao takav,sam po sebi,nije pouzdan.U prevodu, mora nauciti koji mu je glavni napadacki potez!?Slobodna bacanja su mu,takodje, u padu.Jedina 2 pomaka koja sam vidio u igri je nesto sigurniji sut s poludistance i bolja fizicka sprema za koju se nadam da ce ici nabolje,jer DEN ima jednog od najboljih atletskih trenera lige. Takodje,treba ,vecini,ne svima,objasniti da ne znaci da je dobro odigrao ako ima DD ucinak i sl.,a ovamo osteti svoju ekipe glupim faulovima zbog kojih nije mogao ostati na parketu ili cinjenici da mu je protivnik ubacio 25 na njegovih 15,a u direktnom su match upu.I da pomenem jos nesto,ovim potezom,ma koliko neki smatrali da je nebitan dogadjaj,mada,ponavljam,na All star vikendu nista nije nebitno,mi je pokazao da jos uvijek treba da nauci sta to znaci biti PROFESIONALAC i izvrsavati svoje obaveze i onda kad ti se to ne radi...
Ne treba kritikovati njegovo otkazivanje nastupa na All star vikendu, jer ne znamo cijelu pricu. Mozda je imao smrtan slucaj u porodici, mozda je nesto jednostavno bitnije i od kosarke.
E sada, za ove sto nipodostavaju Rising Star, neka se nauce osnovnim informacijama. Imate internet, sve vam je servirano. Rising star, nekada So vs. Rookie Game, je nakon glavnog dogadjaja (All Star utakmice) i popratnih dogadjaja (zakucavanja, trice i skills challenge) najpraceniji dogadjaj. Samo ucesce tu povecava cijenu igracima, pa taman i da sjede na klupi. Velika prilika za promociju i meni je zao sto necemo imati jos prvog bosanca i hercegovca na All Star vikendu.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Ne treba kritikovati njegovo otkazivanje nastupa na All star vikendu, jer ne znamo cijelu pricu. Mozda je imao smrtan slucaj u porodici, mozda je nesto jednostavno bitnije i od kosarke.
E sada, za ove sto nipodostavaju Rising Star, neka se nauce osnovnim informacijama. Imate internet, sve vam je servirano. Rising star, nekada So vs. Rookie Game, je nakon glavnog dogadjaja (All Star utakmice) i popratnih dogadjaja (zakucavanja, trice i skills challenge) najpraceniji dogadjaj. Samo ucesce tu povecava cijenu igracima, pa taman i da sjede na klupi. Velika prilika za promociju i meni je zao sto necemo imati jos prvog bosanca i hercegovca na All Star vikendu.[/quote]
Zar stvarno mislite da ce njegovo prisustvo tamo povecati njegovo vrijednost u NBA i bolji ugovor? nego recimo 2 vezane dobre utakmice protiv neke 2 dobre NBA ekipe? samo mi to odgovorite...jeste bolje da jest tamo nego da nije logicno al ako ce sa svojim odlaskom kuci napuniti baterije ne samo fizicki nego i psihicki i biti odmorni za nastavak sezone a ne pricam samo tjelesno nego i dusu da odmori onda ne kontam kako mislite da je bolje da je tamo otisao nego sto je odlucio kuci da ode i da odmori a vec je stigao kod svojih. Bez svadje razmjenjujemo misljenje..
E sada, za ove sto nipodostavaju Rising Star, neka se nauce osnovnim informacijama. Imate internet, sve vam je servirano. Rising star, nekada So vs. Rookie Game, je nakon glavnog dogadjaja (All Star utakmice) i popratnih dogadjaja (zakucavanja, trice i skills challenge) najpraceniji dogadjaj. Samo ucesce tu povecava cijenu igracima, pa taman i da sjede na klupi. Velika prilika za promociju i meni je zao sto necemo imati jos prvog bosanca i hercegovca na All Star vikendu.[/quote]
Zar stvarno mislite da ce njegovo prisustvo tamo povecati njegovo vrijednost u NBA i bolji ugovor? nego recimo 2 vezane dobre utakmice protiv neke 2 dobre NBA ekipe? samo mi to odgovorite...jeste bolje da jest tamo nego da nije logicno al ako ce sa svojim odlaskom kuci napuniti baterije ne samo fizicki nego i psihicki i biti odmorni za nastavak sezone a ne pricam samo tjelesno nego i dusu da odmori onda ne kontam kako mislite da je bolje da je tamo otisao nego sto je odlucio kuci da ode i da odmori a vec je stigao kod svojih. Bez svadje razmjenjujemo misljenje..
- storm_raider
- Kontakt:
Naravno da hoce, jer su to "highlightsi" koji se pisu nakon karijere: koliko je imao nastupa na All-Star vikendu, na kojim takmicenjima, kojim nivoima, nagrade tamo osvojene, itd. 2 dobre utakmice (pretpostavljam 12poena, 12 skokova) ce drzati pod impresijom javnost 10 dana i zaboravice se, jer nove utakmice dolaze i nema bas mnogo vremena na vracanje. All-Star vikend je jednom godisnje i velika je cast biti tamo.
Ma kakva svadja, to je za balavce bez argumenata. Opusteno.
Ma kakva svadja, to je za balavce bez argumenata. Opusteno.
Sport je lijek za tijelo i duh.