Ja narucio bio ovaj novi od Adidasa. Stigao za dva dana. Ali meni kvalitet nije nesto. Pogotovo ne za cijenu koju zele.
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Dres reprezentacije BiH
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- katalinski
- Kontakt:
Kelme pokrovitelj kineske lige - i kao adidas za MLS, radi dresove svim klubovima u ligi.
Iako se drze svojih modela ( generičkih) , grafički dio su kreirali i birali navijači klubova.
Iako se drze svojih modela ( generičkih) , grafički dio su kreirali i birali navijači klubova.
Ajvatar
Kolko si platio? Meni sad iskocila reklama za 90e za ovaj sa valovima
naprijed rejal
-
- Kontakt:
Dobra idejaa....znaci i mi kao navijaci mozemo birat odnosno kreirat dres kakav zelimo.katalinski je napisao/la: ↑24 dec 2022, 23:32Kelme pokrovitelj kineske lige - i kao adidas za MLS, radi dresove svim klubovima u ligi.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- Centre forward
- Kontakt:
Kelme je "pokrovitelj" 2 razreda kineske lige, koju vjerovatno ni oni sami ne gledaju, dok je MLS prvi razred US sokera. Velika razlika.
Kelme sponzor Iranu (od sljedeće godine), Dominikanskoj i Filipinima. Još samo da mi tu upadnemo pa da nam onako grupno uvedu sankcije, jer i nismo za boljeg.
Kelme sponzor Iranu (od sljedeće godine), Dominikanskoj i Filipinima. Još samo da mi tu upadnemo pa da nam onako grupno uvedu sankcije, jer i nismo za boljeg.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
100 CHF. To je ti neki 90e.
Meni je bolji bio onaj prvi plavi sto smo koristili u Brazilu.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nesto mi nema logike, utakmica za 20 dana mi nemamo dres, sta ce nam dati onda onaj genericki neki?
A one adidasove nove nismo jos nosili
A one adidasove nove nismo jos nosili
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- unitarista
- Kontakt:
Faktor saznaje: Zmajevi u novoj opremi u pohodu na EURO
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 23. marta počet će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj.
Zmajevi će u prvom meču ugostiti Island na Bilinom polju, a u ovom meču izabranici selektora Faruka Hadžibegića mogli bi zaigrati u novoj opremi. Kako je iz FSBiH potvrđeno za Faktor, novi tehnički sponzor Saveza bit će Kelme, španski proizvođač sportske opreme.
Tako se nakon nepunih devet godina saradnje FSBiH odlučio razići sa njemačkom firmom Adidas, koji je oblačio Zmajeve od proljeća 2014. godine.
Ipak, kako nam je potvrđeno iz krovne kuće bh. fudbala, postignut je dogovor da umjesto Adidasa to sada bude Kelme.
- Komisija koju su sačinjavali generalni sekretar i direktori sektora u FSBiH radili su na tome i dobili smo informaciju da nam Adidas neće praviti problem i da možemo potpisati ugovor sa drugim tehničkim sponzorom. Konkretno sa Kelmeom, koji je bio najpovoljniji za nas.
Imali smo obavezu da prvo kontaktiramo Adidas jer su oni imali pravo prvog izbora. Oni nam nisu poslali ponudu, mi smo njima prezentirali uvjete koje nam nudi Kelme. Nisu mogli poboljšati uvjete iz ranijeg ugovora, pa smo dogovorili posao sa novim tehničkim sponzorom - rekao je izvor Faktora iz FSBiH naglasivši kako je moguće da već protiv Islanda zaigramo u novoj opremi.
Oprema novog tehničkog partnera FSBiH već je prisutna u našem fudbalu jer Kelme oblači sudije, te trenere u Centru za edukaciju FSBiH.
Kada su u pitanju bh. premijerligaši, dresove sa zaštitnim znakom šape nose banjalučki Borac, Široki Brijeg, Leotar, a od prvog kola proljetnog dijela sezone i Igman iz Konjica.
Španski proizvođač sportske opreme nije previše zastupljen u reprezentativnom fudbalu, a opremu Kelme nose tek Dominikanska Republika i Filipini.
Fudbalska A reprezentacija Bosne i Hercegovine 23. marta počet će kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje će se 2024. godine igrati u Njemačkoj.
Zmajevi će u prvom meču ugostiti Island na Bilinom polju, a u ovom meču izabranici selektora Faruka Hadžibegića mogli bi zaigrati u novoj opremi. Kako je iz FSBiH potvrđeno za Faktor, novi tehnički sponzor Saveza bit će Kelme, španski proizvođač sportske opreme.
Tako se nakon nepunih devet godina saradnje FSBiH odlučio razići sa njemačkom firmom Adidas, koji je oblačio Zmajeve od proljeća 2014. godine.
Ipak, kako nam je potvrđeno iz krovne kuće bh. fudbala, postignut je dogovor da umjesto Adidasa to sada bude Kelme.
- Komisija koju su sačinjavali generalni sekretar i direktori sektora u FSBiH radili su na tome i dobili smo informaciju da nam Adidas neće praviti problem i da možemo potpisati ugovor sa drugim tehničkim sponzorom. Konkretno sa Kelmeom, koji je bio najpovoljniji za nas.
Imali smo obavezu da prvo kontaktiramo Adidas jer su oni imali pravo prvog izbora. Oni nam nisu poslali ponudu, mi smo njima prezentirali uvjete koje nam nudi Kelme. Nisu mogli poboljšati uvjete iz ranijeg ugovora, pa smo dogovorili posao sa novim tehničkim sponzorom - rekao je izvor Faktora iz FSBiH naglasivši kako je moguće da već protiv Islanda zaigramo u novoj opremi.
Oprema novog tehničkog partnera FSBiH već je prisutna u našem fudbalu jer Kelme oblači sudije, te trenere u Centru za edukaciju FSBiH.
Kada su u pitanju bh. premijerligaši, dresove sa zaštitnim znakom šape nose banjalučki Borac, Široki Brijeg, Leotar, a od prvog kola proljetnog dijela sezone i Igman iz Konjica.
Španski proizvođač sportske opreme nije previše zastupljen u reprezentativnom fudbalu, a opremu Kelme nose tek Dominikanska Republika i Filipini.
Jeste odron od marke, ali daj da odemo na Euro, pa nek je i kelme mrtvi.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Hoće li staviti trobojku i 4C na njega?
Vidim da sve ide u tom smjeru.
Vidim da sve ide u tom smjeru.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Ma neka se i taj adidas promjenio dizajn im je nikakav a ni kvalitet kao nekad.
Dizajn dresa kada je dobar prvo se primjeti tako da marka pada u drugi plan
Ali bode u oči ovo samo "Dominikanska republika i Filipini".
Dizajn dresa kada je dobar prvo se primjeti tako da marka pada u drugi plan
Ali bode u oči ovo samo "Dominikanska republika i Filipini".
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Zna se dobro što se uzeo Kelme, direktno u korist Vice i strica mu.
Kakav god bio dres, vala vazda je meni ljepše bilo vidjeti neki bezveze dres adidasa, nikea ili pume nego neki bolji od diadore, kelmea, jome i sličnih
Po meni trebalo se ići na macron ili umbro.
Kakav god bio dres, vala vazda je meni ljepše bilo vidjeti neki bezveze dres adidasa, nikea ili pume nego neki bolji od diadore, kelmea, jome i sličnih
Po meni trebalo se ići na macron ili umbro.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
Zna li se na koliko je ugovor? Jel i to ko sa Hadzijom do kraja kvalifikacija?
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
Ako, a kako izgleda, vico ima dobre veze sa kelme-om, očekujem ukidanje plavo-bijelog dresa.
-
- Kontakt:
Ostace plavo-bijel, ali ce vjerovatno traziti da se doda i crvena boja...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Kakvo pranje love na svemu i svacemu, tereni,ugovori,sad
i dresovi ,Kelme je prvo Borac zaduzio,onda su sudije u PL tu opremu zaduzile,sad je evo i repka na redu
i dresovi ,Kelme je prvo Borac zaduzio,onda su sudije u PL tu opremu zaduzile,sad je evo i repka na redu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dno dna, kad ce se probuditi Bosnjaci? Drzavni udar na savez treba uraditi.