Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Kaunas
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la Kaunas » 11 avg 2014, 21:13

Anderson8 je napisao/la:Sudeci po **** VG se zeli rijesiti 7 igraca medju kojima je i Rafael. Kakva ce to samo greska biti ako se ovo ostvari!!
mahnit čovjek :facepalm:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Motti
Kontakt:

Post Postao/la Motti » 11 avg 2014, 21:35

Nema potrebe za takvim komenatrima vezanim za transfer spekulacije (dio koji se odnosi na LVG-a). Sam LVG je priznao da bi igrao i 4-3-3 ako bi imao dobre krilne igrace, a za takvu formaciju mu je Rafael itekako potreban, a vrlo vjerovatno i u ovoj 3-5-2 moze odgovorit zadacima buduci da je jako dobar u ofanzivnom dijelu.

Sto se pojacanja tice, cini mi se da je zapelo na ovim prodajama, jednostavno se mora oslobodit dio za plate novih igraca, previse je tih igraca koji uzimaju ogroman dio budzeta a koji ne doprinose timu nikako. Nani, Young, Anderson, pa i Felaini ako bi ostao u onakvom stanju od prosle sezone.

Jos je 20-ak dana prelaznog i siguran sam da cemo potegnut za jos ponekim pojacanjem, mozda ne bude nista spektakularno, mozda nas iznenade nekim WC igracem, a mozda nekim mladim igracem poput Januzaja prosle sezone.

Predugo je trajala ova pauza :D
Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08

Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 11 avg 2014, 21:40

RvP, Januzaj i Fellaini još uvijek nisu spremni i neće igrat sutra, tako reče Van Gaal. Znači, ne treba ih očekivat ni u prvom kolu.

http://www.manutd.com/en/News-And-Featu ... endly.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 11 avg 2014, 21:43

Gefufna je napisao/la:Zestoka borba za LP do zadnjeg kola.
Bog zna na sta ce ova sezona izaci, po meni "sredine" nece biti. Ili ce LvG oduseviti sve ili cemo na kraju pricati o odlicnom treneru koji je napravio kardinalnu gresku kada je napravio pogresnu procjenu kvaliteta ekipe i nakon Andera i Shawa nije doveo nikog. Za LP nazad nam trebaju jos 2 igraca, bar. A svi znamo koje su to kriticne pozicije, dosadno postalo ponavljati.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 avg 2014, 21:51

ribery je napisao/la:Junajtedovci, je li ovo za Kolasinca bacanje bombi nasih portala, ili ima nesto u tome? :)
nema ništa majko od tvoga veselja
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 11 avg 2014, 23:33

Van Gal: Imam pet devetki, četiri desetke, ali treba mi Di Marija!

Više nema sumnje – Mančester junajted nije završio sa letnjim šopingom. Nedoumica je samo – Anhel Di Marija ili Huan Kvardado? Ipak, stiče se utisak da je Luj van Gal, kome je poveren zadatak da oživi usnulog giganta, zaokruži ime Argentinca iz Reala.

Pare nisu problem. Potpredsednik Ed Vudvord je istakao da je Junajted spreman da potroši, pa čak i da obori svetski rekord ako se pojavi igrač koji to zaslužuje. Van Gal ne ide toliko daleko, ali se slaže sa ocenom da kvalitet mora da se plati. Bitno je samo napraviti pravi izbor.

Njegov izbor je – Di Marija.
"Trenutno, u timu imamo pet klasičnih ‘devetki’, četiri ‘desetke’, ali nemamo krila koja bi nam dala širinu u napadu. Ili bi trebalo da kažem to ovako – nemamo krila najvišeg nivoa, nemamo krila kakva su Kristijano Ronaldo ili Anhel Di Marija. Ili neko takav. I zato moram da kombinujem i izmišljam nov način igre. Kupujem samo kada mislim da treba i to na poziciji na kojoj moram da kupujem", naveo je iskusni Holanđanin, očigledno ne želeći da se jasno izjasni.

Ali, i ovako je preneo razumljivu poruku upravi kluba.

Navijači, logično, nervozno sede na ivicama stolica očekujući nova pojačanja. A mediji svako malo izbace listu navodnih meta. Među tim "proverenim" informacijama najčešće se pominju Van Galovi zemljaci, pre svih Ajaksov Dejli Blind?
"Holanđane ću dovoditi samo ako su na nivou na kojem želim da budu. Nacionalnost nije nešto što me zanima. Doduše, holandski igrači su obično jeftiniji od igrača iz drugih zemalja. Takođe, obično su prilično dobro vaspitani i obrazovani u Holandiji", zagonetan je Van Gal.
Di Maria jeste klasa,ali yebo mater ja imam osjećaj kad god dođe novi trener u klub, da mu kažu da je zabranjeno kupovanje defanzivnog veznog.

MidhatVelicanstveni
Kontakt:

Post Postao/la MidhatVelicanstveni » 11 avg 2014, 23:52

Postovani,

U nadolazecoj sezoni, ocekujem sjajan United na celu sa vrhunskim Holandskim hasisom.Borba za titulu i brza igra koju donosi sa sobom pedantni strucnjak, iznimnog stasa i rumenih obraza.

LP

Sent from my MB865 using Tapatalk

AhmetNY
Kontakt:

Post Postao/la AhmetNY » 12 avg 2014, 00:22

MidhatVelicanstveni je napisao/la:Postovani,

U nadolazecoj sezoni, ocekujem sjajan United na celu sa vrhunskim Holandskim hasisom.Borba za titulu i brza igra koju donosi sa sobom pedantni strucnjak, iznimnog stasa i rumenih obraza.

LP

Sent from my MB865 using Tapatalk
:lol: :lol:

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 12 avg 2014, 02:35

Prije 11 godina Cristank Ronaldo je postao igrač Manchester Uniteda.Sve ostalo je historija...
Manchester United!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 12 avg 2014, 09:43

Od svih opcija najizvjesnija da ce kupit stopera a ostalo ce cekat druga vremena. A i to nije lose samo da se zakrpi vec jednom ta rupa u odbrani. I jbm ti SK mogli su bar prijateljske prepustit arencima
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 12 avg 2014, 13:57

Nije mi jasno sto ne kupi koga iz bundeslige ako vec Hummels nece...

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 12 avg 2014, 14:04

http://www.klix.ba/sport/nogomet/manche ... /140812058" onclick="window.open(this.href);return false; :think: :think:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 12 avg 2014, 15:38

A gluposti, pa ko nosi laptop na utakmice :mrgreen: Treba uraidti nesto radikalnije ukoliko zele da se atmosfera na OT promjeni.. Imamo paklene navijace, u gostima jedni od jacih, al kada dodje domaca tekma kao da ih i nema.
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 12 avg 2014, 16:25

slika

Moguća opcija za odbranu, igra i beka i stopera :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

R3dDevil
Kontakt:

Post Postao/la R3dDevil » 12 avg 2014, 18:21

Sky Sports **** understand that Sporting Lisbon defender Marcos Rojo has handed in a transfer request and told the club that he wants to join Manchester United. The Argentina international has previously been linked with a move to Southampton but reports coming out of Portugal this morning suggested that United had entered the race for his signature.
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 avg 2014, 18:24

Rojo vjerovatno novo pojacanje, odlican prema naprijed, tanak nazad.

LVG zna šta kupuje, tako da neka je sa srecom. I vjerujem da Rojo nije zadnje pojacanje ovo ljeto.

Inace Shaw (3), Herera(21), Januzaj(11). :mrgreen:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 avg 2014, 18:26

Imali nam Cartmana ljudi jel se vratio? :mrgreen:
04.10.2009 !!

R3dDevil
Kontakt:

Post Postao/la R3dDevil » 12 avg 2014, 18:27

Belmin6 je napisao/la:Rojo vjerovatno novo pojacanje, odlican prema naprijed, tanak nazad.

LVG zna šta kupuje, tako da neka je sa srecom. I vjerujem da Rojo nije zadnje pojacanje ovo ljeto.

Inace Shaw (3), Herera(21), Januzaj(11). :mrgreen:
Jos se 7 cuva za koga ?? :think:
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 12 avg 2014, 18:33

Belmin6 je napisao/la:Rojo vjerovatno novo pojacanje, odlican prema naprijed, tanak nazad.
Inače, pričaš o stoperu.. :mrgreen:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 12 avg 2014, 18:40

Clutch je napisao/la: Inače, pričaš o stoperu.. :mrgreen:
Drug, ne pricam ja o nikakvom stoperu. On je klasicni LB, ako si gledao Argentinu na SP, vjerovatno znaš.

Na toj poziciji bi se rotirao s Shawom, a igrao bi i stopera. Zato kažem, da je tanak nazad, pa me zbog toga brine kupovina istog.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.