mahnit čovjekAnderson8 je napisao/la:Sudeci po **** VG se zeli rijesiti 7 igraca medju kojima je i Rafael. Kakva ce to samo greska biti ako se ovo ostvari!!

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
mahnit čovjekAnderson8 je napisao/la:Sudeci po **** VG se zeli rijesiti 7 igraca medju kojima je i Rafael. Kakva ce to samo greska biti ako se ovo ostvari!!
Bog zna na sta ce ova sezona izaci, po meni "sredine" nece biti. Ili ce LvG oduseviti sve ili cemo na kraju pricati o odlicnom treneru koji je napravio kardinalnu gresku kada je napravio pogresnu procjenu kvaliteta ekipe i nakon Andera i Shawa nije doveo nikog. Za LP nazad nam trebaju jos 2 igraca, bar. A svi znamo koje su to kriticne pozicije, dosadno postalo ponavljati.Gefufna je napisao/la:Zestoka borba za LP do zadnjeg kola.
nema ništa majko od tvoga veseljaribery je napisao/la:Junajtedovci, je li ovo za Kolasinca bacanje bombi nasih portala, ili ima nesto u tome?
Di Maria jeste klasa,ali yebo mater ja imam osjećaj kad god dođe novi trener u klub, da mu kažu da je zabranjeno kupovanje defanzivnog veznog.Van Gal: Imam pet devetki, četiri desetke, ali treba mi Di Marija!
Više nema sumnje – Mančester junajted nije završio sa letnjim šopingom. Nedoumica je samo – Anhel Di Marija ili Huan Kvardado? Ipak, stiče se utisak da je Luj van Gal, kome je poveren zadatak da oživi usnulog giganta, zaokruži ime Argentinca iz Reala.
Pare nisu problem. Potpredsednik Ed Vudvord je istakao da je Junajted spreman da potroši, pa čak i da obori svetski rekord ako se pojavi igrač koji to zaslužuje. Van Gal ne ide toliko daleko, ali se slaže sa ocenom da kvalitet mora da se plati. Bitno je samo napraviti pravi izbor.
Njegov izbor je – Di Marija.
"Trenutno, u timu imamo pet klasičnih ‘devetki’, četiri ‘desetke’, ali nemamo krila koja bi nam dala širinu u napadu. Ili bi trebalo da kažem to ovako – nemamo krila najvišeg nivoa, nemamo krila kakva su Kristijano Ronaldo ili Anhel Di Marija. Ili neko takav. I zato moram da kombinujem i izmišljam nov način igre. Kupujem samo kada mislim da treba i to na poziciji na kojoj moram da kupujem", naveo je iskusni Holanđanin, očigledno ne želeći da se jasno izjasni.
Ali, i ovako je preneo razumljivu poruku upravi kluba.
Navijači, logično, nervozno sede na ivicama stolica očekujući nova pojačanja. A mediji svako malo izbace listu navodnih meta. Među tim "proverenim" informacijama najčešće se pominju Van Galovi zemljaci, pre svih Ajaksov Dejli Blind?
"Holanđane ću dovoditi samo ako su na nivou na kojem želim da budu. Nacionalnost nije nešto što me zanima. Doduše, holandski igrači su obično jeftiniji od igrača iz drugih zemalja. Takođe, obično su prilično dobro vaspitani i obrazovani u Holandiji", zagonetan je Van Gal.
MidhatVelicanstveni je napisao/la:Postovani,
U nadolazecoj sezoni, ocekujem sjajan United na celu sa vrhunskim Holandskim hasisom.Borba za titulu i brza igra koju donosi sa sobom pedantni strucnjak, iznimnog stasa i rumenih obraza.
LP
Sent from my MB865 using Tapatalk
A gluposti, pa ko nosi laptop na utakmice
Jos se 7 cuva za koga ??Belmin6 je napisao/la:Rojo vjerovatno novo pojacanje, odlican prema naprijed, tanak nazad.
LVG zna šta kupuje, tako da neka je sa srecom. I vjerujem da Rojo nije zadnje pojacanje ovo ljeto.
Inace Shaw (3), Herera(21), Januzaj(11).
Inače, pričaš o stoperu..Belmin6 je napisao/la:Rojo vjerovatno novo pojacanje, odlican prema naprijed, tanak nazad.
Drug, ne pricam ja o nikakvom stoperu. On je klasicni LB, ako si gledao Argentinu na SP, vjerovatno znaš.Clutch je napisao/la: Inače, pričaš o stoperu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.