Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
valja opet u megamix iskat koji dinar 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
Trener im kaže kako je bio dobar ambijent a navijače im vratilo i plus se "ubijalo Turke" 
I jel ovo prvo normalno/nepristrano suđenje ove sezone kad je Borac u pitanju?

I jel ovo prvo normalno/nepristrano suđenje ove sezone kad je Borac u pitanju?
Zadnja izmjena: Bolivia, dana/u 27 apr 2023, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- Meraak1921
- Kontakt:
Karadzicevi 19fks46
Bgm burke, nije ti danas dobro. Mogao bi posjetiti psiholga. Mozemo ti mi pitari preporuciti jednog.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ni svjestan nisi koliko si jadan
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
- Meraak1921
- Kontakt:
To si sam izabrao i to govori dovoljno o tebi..Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:05
Cuj burke hahahahahhahahaha hocu vaseg bivseg psihologa
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ne konta debil da ga neko može naći i yebat mu mrtvu majku.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Da se prisjetimo kako si pisao u nobembru 2022 kad je 5 autobusa prevalilo put do SA, da bi bili izbaceni sa stadiona, a nisu svi ni usli.let3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:26Povodom ove situacije oglasio se i FK Željezničar zvaničnim saopštenjem kojeg prenosimo u cijelosti bez izmjena.Jbt 6 autobusa prevali put do BL i onda nakon dužeg zadržavanja, pretresa dodikova policija im kaže Ne može, hajd nazad. Fol ne mogu garantovati sigurnost,jasta."FK Željezničar bez podrške navijača u Banjaluci, Manijaci vraćeni.
Željezničar od 18:00 sati igra utakmicu 28. kola m:tel Premijer lige BiH protiv Borca na Gradskom stadionu u Banjaluci. Navijači Željezničara su organizovano krenuli u 12:45 sati sa Stadiona Grbavica u šest autobusa, uredno najavljeni domaćinu i policiji.
Put je protekao u najboljem redu sve do 50 kilometara od Banjaluke gdje su zaustavljeni od strane pripadnika MUP-a RS-a, te je uslijedila određena represija, alkotestiranje, pretres. Nakon dužeg zadržavanja, naši navijači su vraćeni, a kao razlog tome navedeno je da se ne može garantovati sigurnost jer se grad "digao na noge".
FK Željezničar izražava nezadovoljstvo ovom odlukom kojom se uskraćuje pravo navijača da bodre svoj klub, kao i činjenicom da ista odluka naš klub dovodi u nepovoljan položaj na zelenom terenu čime se direktno nastoji uticati na krajnji ishod utakmice", stoji u saopštenju FK Željezničar.
Al zato mogu garantovati neofašistima da na stadionu pjevaju Ubij, zakolji da trucin ne postoji![]()
Jbt kralj kakav je ovo cirkus od države. I sto je najgore, to je sve normala.
Supak licemjerni, vraceno vam je za ovo i to je to.
- Meraak1921
- Kontakt:
Tvoj ip je trenutno Banja Luka - pored pivnice Mi SrbiHordasOdMalena je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:08Ne konta debil da ga neko može naći i yebat mu mrtvu majku.

- Meraak1921
- Kontakt:
joker90 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:07To si sam izabrao i to govori dovoljno o tebi..Meraak1921 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:05
Cuj burke hahahahahhahahaha hocu vaseg bivseg psihologa
![]()
Ti podrzavas Borac i Leseve, ovaj ti drugar iz Ilijasa podrzava Policiju Banja Luke .. mogu i ja malo podyebavati, daj psihologa izgidosmo

1000 puta ispricana laz postaje istina. Vi ste na Grbavici dobili svoju sansu. Usrali ste, usli da napravite problem i cao. Ni slicno se veceras nije desilo. Nema veze, bice traktori opet u modi.Suvorov je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:08Da se prisjetimo kako si pisao u nobembru 2022 kad je 5 autobusa prevalilo put do SA, da bi bili izbaceni sa stadiona, a nisu svi ni usli.let3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:26Povodom ove situacije oglasio se i FK Željezničar zvaničnim saopštenjem kojeg prenosimo u cijelosti bez izmjena.Jbt 6 autobusa prevali put do BL i onda nakon dužeg zadržavanja, pretresa dodikova policija im kaže Ne može, hajd nazad. Fol ne mogu garantovati sigurnost,jasta."FK Željezničar bez podrške navijača u Banjaluci, Manijaci vraćeni.
Željezničar od 18:00 sati igra utakmicu 28. kola m:tel Premijer lige BiH protiv Borca na Gradskom stadionu u Banjaluci. Navijači Željezničara su organizovano krenuli u 12:45 sati sa Stadiona Grbavica u šest autobusa, uredno najavljeni domaćinu i policiji.
Put je protekao u najboljem redu sve do 50 kilometara od Banjaluke gdje su zaustavljeni od strane pripadnika MUP-a RS-a, te je uslijedila određena represija, alkotestiranje, pretres. Nakon dužeg zadržavanja, naši navijači su vraćeni, a kao razlog tome navedeno je da se ne može garantovati sigurnost jer se grad "digao na noge".
FK Željezničar izražava nezadovoljstvo ovom odlukom kojom se uskraćuje pravo navijača da bodre svoj klub, kao i činjenicom da ista odluka naš klub dovodi u nepovoljan položaj na zelenom terenu čime se direktno nastoji uticati na krajnji ishod utakmice", stoji u saopštenju FK Željezničar.
Al zato mogu garantovati neofašistima da na stadionu pjevaju Ubij, zakolji da trucin ne postoji![]()
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
I strogo osuđujem organizaciju prijema domaćih navijača. Policija je morala obezbijediti siguran dolazak manijaka na stadion, da uredno budu pretreseni....
... pa tek onda kulturno ih vratiti za Sarajevo.
... pa tek onda kulturno ih vratiti za Sarajevo.

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Junačino djes ti prije tjereo na traktore !?Simi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:121000 puta ispricana laz postaje istina. Vi ste na Grbavici dobili svoju sansu. Usrali ste, usli da napravite problem i cao. Ni slicno se veceras nije desilo. Nema veze, bice traktori opet u modi.Suvorov je napisao/la: ↑27 apr 2023, 21:08Da se prisjetimo kako si pisao u nobembru 2022 kad je 5 autobusa prevalilo put do SA, da bi bili izbaceni sa stadiona, a nisu svi ni usli.let3 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:26Povodom ove situacije oglasio se i FK Željezničar zvaničnim saopštenjem kojeg prenosimo u cijelosti bez izmjena.
Jbt 6 autobusa prevali put do BL i onda nakon dužeg zadržavanja, pretresa dodikova policija im kaže Ne može, hajd nazad. Fol ne mogu garantovati sigurnost,jasta.
BANJA LUKA U SRCU VRBAS U VENAMA
Ja ne znam zasto bi vam to smetalo, kakve vi veze s Turcima imateAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑27 apr 2023, 20:17Smece skandira ubij zakolji ds Turcin ne postoji, i ovdje se likuje nesto, fuj![]()

SAMO ŠIROKI!