ultrasstyle_tz je napisao/la:Sissoko je napisao/la:
Kompleks nize vrijednosti zapravo jeste kad su ti drugi bolji, a tvoje nevalja ili je manje dobro iako to nije fakt.
Ti si totalno profulo.

pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetili
ali odosmo mi daleko...da se vratimo na temu:
-ti smatras da je Juve u ovom momentu jaci, organizovaniji i tim u boljoj igrackoj i finansijskoj poziciji nego Bajern??
Boldano nije ni bio predmet rasprave, bespotrebno siris temu jer sam vidis da i kod Juventusa kad su transferi u pitanju ima se cime bit "fasciniran".
Transfer politika je bila predmet pisanja, i ona kod Juventusa nista nije losija od Bayernove, jedino Bayern ima vise para pa lakse moze da dovede igrace, sto zapravo Juventusovu politku transfera cini vise vrijednom.Al eto imas svoje misljenje a mi drugi ga ne djelimo.
ultrasstyle_tz je napisao/la:
pa najcesce kompleks nize vrijednosti se krije pretjeranim i nepotrebnim hvaljenjem, iz straha da ljudi okolo ne bi primjetili

ti hvalis dovodjenje dva igraca za 70 miliona eura a ne hvalis cinjenicu da je Juventus za 70 miliona formirao cijeli tim.
Plus, malo je cudno kad navijac Juventusa hvali dovodjenje dva igraca medju kojima je Vidal za odredjene pare, a tog istog Vidala je Juventus ispred nosa Bayernu uzeo za 12 miliona, ne znam al meni to djeluje kao cisti kompleks nize vrijednosti.
Kad Juve dovodi... al zato kad Bayern dovede za 3 puta vecu cijenu onda je ekstra