Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
hskzmostar je napisao/la:Sretno Sarajevu sutra iako je Zeljo "naš" klub Mostar ipak pamti titulu ove godine koju nam je Sarajevo svojom pobjedom nad Zeljom donijelo u predzadnjem kolu.
Mislim da je vrijeme da se prestanemo dijeliti na naše i vaše nek pobjedi bolji a to je FK Sarajevo.
E na tvoju sam i ja bio na utakmici i nije se to dogodilo. Zašto izmišljate nešto što se nije dogodilo. Sram te može biti za razliku od publike koja je bila dosta realna i uljudno se odnosila naravno uz standardne izuzetke kao i na svakom stadionu....Addict je napisao/la:Ja sam bio na utakmici i JESTE BILO ZA DOM SPREMNI! Treba vas marisat gdje god krenete pleme vam ustaškokksiroki je napisao/la:To bi prošlo da nitko nije bio na utakmici ali obzirom da jest taj događaj se nije uopće zbio,to ti se zove clickbait....dynamodresden1 je napisao/la:Široki Brijeg je imao podršku svojih navijača u Doboju kod Kaknja na meču protiv Mladosti.
Oko 30-ak pripadnika navijačke skupine Škripari pristojno i sportski se ponašala sve do izlaska sa stadiona.
Tek kada su počeli izlaziti sa stadiona počeli su skandirati povike “Za dom spremni…”, što je naveo i delegat meča Mile Mandić. pa nema kazne za ove dok vad dobro neko ne slomi vas svih 30 djaba kazne kurci palci
Lažeš!kksiroki je napisao/la:E na tvoju sam i ja bio na utakmici i nije se to dogodilo. Zašto izmišljate nešto što se nije dogodilo. Sram te može biti za razliku od publike koja je bila dosta realna i uljudno se odnosila naravno uz standardne izuzetke kao i na svakom stadionu....Addict je napisao/la:Ja sam bio na utakmici i JESTE BILO ZA DOM SPREMNI! Treba vas marisat gdje god krenete pleme vam ustaškokksiroki je napisao/la: To bi prošlo da nitko nije bio na utakmici ali obzirom da jest taj događaj se nije uopće zbio,to ti se zove clickbait....
Nisi čuo jer si bio dalje od mene. Kako je čulo pola stadiona a ti nisi?kksiroki je napisao/la:Ne čude bajke i priče o "ustašama" obzirom na nadolazećem događaje počevši od srijede pa nadalje ... A ti addict lažeš,ja sam bio na sred tribine i ništa od tog što pričaš se nije dogodilo...
Nisi vrijedan spomena jer lažeš...Addict je napisao/la:Nisi čuo jer si bio dalje od mene. Kako je čulo pola stadiona a ti nisi?kksiroki je napisao/la:Ne čude bajke i priče o "ustašama" obzirom na nadolazećem događaje počevši od srijede pa nadalje ... A ti addict lažeš,ja sam bio na sred tribine i ništa od tog što pričaš se nije dogodilo...
Sad su svi protiv vas, krenula je hajka, majorizirani ste i obespravljeni? Ta priče ide a?
hskzmostar je napisao/la:Sretan dan drzavnosti svima gradjanima ove drzave kakva da je.da smo mi sredjeni kao svicarska i placama od 2 do 3 tisuce eura nebi ova djeca bila opterecena nacionalizmom niti bi Bakir jadnu sirotinju pozivao u rat dok mu zena nisi kisobran od 5 stoja ...glup narod gdje svatko svoje goni a placa 800 KM prosjek u drzavi...mozes zivit kao covjek 5 do 10 dana ostalih 20 nemas prebijene pare pa ti kriv hrvat bosnjak i srbin eeee da je srece i da je para pa da je i predsjednik gay majmun nitko se nebi bunio
Tocno, al i ti sto se nadju uznemireni u vecini slucajeva nisu puno drugaciji od onih koji uzvikuju, vjerojatno bi i oni ponekad nesto uzviknuli sa svoje strane pa im to uzvikavanje dodje kao provokacija i izazivanje na sukob, tj. na obostrano uzvikivanjeSlevinKelevra je napisao/la:Meni nije jasno da se neko moze i dalje 'loziti' na ove ispade navijackih grupa. Ono, neko skandira ZDS, i ja bih kao trebao biti uznemiren i izritiran? U 2017. godini? Ili ovo u Mostaru... Meni je to vise komedija, nego bilo sta drugo. Savez nek kaznjava kako je propisano, a sto s tice nekih emocija u vezi svega... kao da pastetu otvaram.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.