ne znam zasto Dupovca forsirate, momak nije uposte kriv,
znaci prilikom centarsuta Maric se prikradao iza njega dakle blize drugoj stativi, i sam centarsut je tamo bio upucen,
na putu u 16terac dodiruje jednog igraca FKS, znatno usporava, i mijenja pravac sada blize prvoj stativi, u tom trenutku Maric koji ide sve vrijeme prema naprijed bolje se snalazi obilazi Dupovca s prednje strane i brze dolazi do lopte. Dakle momak se fantasticno snasao.
Dupovac nije mogao u tom trenutku promijeniti smjer jer nije ocekivao da ce lopta zakaciti njegovog igraca i promjeniti smjer i brzinu.
a za ovoga sto govori da je Puzigaca imao "sansu", to su prekidi i svaki je sam po sebi sansa, to nije odraz bilo kakvog kvaliteta niti igre. Igra je kada igrac Sirokog sam izlazi pred Bandovica, a golmas odbrani.
sve u svemu, mozda je vama lakse okriviti Dupuvca ili neke "greske" , a teze priznati da je trenutno Siroki bolji...
pa nije bilo 1:0, vec 2:0 i jos Siroki je imao bolje prilike pored ova 2 gola. Nijednog trenutka nije dosla u pitanje pobjeda i ako cemo realno, Siroki vas je hladno dobio bez neke narocite muke ili srece, vec hladno ko da igraju protiv ekipe iz donjeg dijela tabele, jedina razlika su bili HZ na tribini.
sto vise vjerujete u te "greske" ili "nesrecu" ili kako Hus kaze "srecu i predebele stative" to bolje za nas sve ostale, jer trenutno imate pravo mjesto na tabeli u odnosu na kvalitet.
a to znate i sami i vidjecete ako ne budete dali Leotaru gol u prvom poluvremenu, kada nastane panika.
ako date 5 komada Leotaru (a trebali bi) onda ce opet "sve biti uredu,sampioni itd", same te oscilacije iz sedmice u sedmicu, mogu puno toga reci, ko zna da prepozna.
imate srecu da ide pauza, jer sa ovom ekipom i Olimpic bi vas prestigao, ovako moze se reci da idemo ispocetka sa novim kartama u rukama, a to se najvise odnosi na vas jer kako kazu dosao svjez novac u klub

...