Pa normalno da nisu, kad te poslije poraza navijači zovnu i pozdrave aplauzom, a pred kraj već izgubljene utakmice pjesmama kao što je "i da gubiš s 10:0", onda je sasvim logično da daješ sve od sebe. Ovakve navijače nema niko! Shvatili su da je čast igrati u Želji i nadam se da će se tako ponašati i u prvenstvu...TM87visnjik je napisao/la:buraz nasi momci nisu igrali ko ckapi ..ovaj poraz nemjenja nista kod mene..svaka cast njima na lijepoj igriBianconeri1988 je napisao/la:Aaaa Boga mi nismo zaslužili da na onakav način izgubimo...
Ali ono što je meni najbitnije, pokazali smo da možemo...
Željino hrabro srce je opet došlo do izražaja...
Ne znam šta da kažem o samoj utakmici, jednostano nesreća to je sve, ništa drugo...
Marković se oklizne, onaj uzme loptu i tamo-vamo i gol...
To je prelomilo sve, ali meni je najvše žao zbog način na koji smo izgubili...samo to...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Malo mi je čudno, Bešlija uvijek prigovara kada ga Amar vadi u drugom poluvremenu, a svi znamo da ne može igrati svih 90 i da je već na izmaku snaga.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ne možeš ti s tribine znati šta je on prigovarao, kome i je li uopšte. al' opet je fino odigrao.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Nama je najbitnije da Amar Osim ostane što duže kod nas...
I da više napravimo našu Grbavicu i da na njoj igramo tekme, ono Koševo je tačno uklet stadion barem za nas...
Osimu sigurno nije ništa prigovorio...
I da više napravimo našu Grbavicu i da na njoj igramo tekme, ono Koševo je tačno uklet stadion barem za nas...
Mi ne znamo uopšte što je Bešlije onako reagovao, možda mu je krivo zbog golova kakve smo primili pa se ljuti sam na sebe...MinistaR je napisao/la:Malo mi je čudno, Bešlija uvijek prigovara kada ga Amar vadi u drugom poluvremenu, a svi znamo da ne može igrati svih 90 i da je već na izmaku snaga.
Osimu sigurno nije ništa prigovorio...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
TM87visnjik
- Kontakt:
Sigurno zbog naivnih golova..Mirso igra srcem za Zelju
nema šanse da će bešlija ispasti iz ekipe, on je nama još uvijek dragocjen. možda će mu se smanjiti minutaža, jer svi znamo da ne može fizički, al' da će ispasti to neće.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Aco je vjerovatno mislio iz prve postave
Ja mislim da će se to desiti i ranije...Bešlija će igrati samo u ovim najbitnijim utakmicama u kojima nam je neophodno njegovo iskustvo...
Njegovih će biti eventualno posljednjih pola sata, zavisno od rezultata...
Ja mislim da će se to desiti i ranije...Bešlija će igrati samo u ovim najbitnijim utakmicama u kojima nam je neophodno njegovo iskustvo...
Njegovih će biti eventualno posljednjih pola sata, zavisno od rezultata...
Ž '21!
I meni je izgledalo više kao rasprava oko gola, jer kad je izlazio pokazivao je tam prema našem golu...
Malo mi je krivo što je Amar reko da tamo idemo na izlet, koliko god to zvučalo realno. Nadam se da je to samo jedna od izjava "u Amarovom stilu", čisto da održi svoj rejting na tom polju
Malo mi je krivo što je Amar reko da tamo idemo na izlet, koliko god to zvučalo realno. Nadam se da je to samo jedna od izjava "u Amarovom stilu", čisto da održi svoj rejting na tom polju
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Ma to je on bacio lafinu,vec kuje planove kako da pokori Maccabi u sred izraela na +40 stepeniHawking je napisao/la:I meni je izgledalo više kao rasprava oko gola, jer kad je izlazio pokazivao je tam prema našem golu...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
Zgembo Adislić
- Kontakt:
Momak u majici s natpisom je inace i autor teksta i ritma za pjesmu "a da me vidi babo", da ga ne imenujem... jedan od nasih glavnih facaMinistaR je napisao/la:Evo junakinje.![]()
je li ravno ovo? je li ravno?
- Thunderstruck
- Kontakt:
Gazda Yu Caffea na Ilidži. Vidio sam ga na jednom snimku u Moldaviji.Zgembo Adislić je napisao/la:Momak u majici s natpisom je inace i autor teksta i ritma za pjesmu "a da me vidi babo", da ga ne imenujem... jedan od nasih glavnih facaMinistaR je napisao/la:Evo junakinje.![]()
bio u tiraspolu
ide u tel aviv
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
A ona voli te stvari, Armani, Cavalli .....Zgembo Adislić je napisao/la:Momak u majici s natpisom je inace i autor teksta i ritma za pjesmu "a da me vidi babo", da ga ne imenujem... jedan od nasih glavnih facaMinistaR je napisao/la:Evo junakinje.![]()
bio u tiraspolu
ide u tel aviv
Samo je ona dobra,a vi kako hocete
Razumijes ti mene burazere moj 
- underground
- Kontakt:
joj Hamo vidi mu glaveZgembo Adislić je napisao/la:Momak u majici s natpisom je inace i autor teksta i ritma za pjesmu "a da me vidi babo", da ga ne imenujem... jedan od nasih glavnih facaMinistaR je napisao/la:Evo junakinje.![]()
bio u tiraspolu
ide u tel aviv
UNITED CONVICTS ! ! !
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!
drug ti realno pojma nemaš.Ovaj lik jeste bio u Moldaviji, ali pjesmu nije napisao !!! NEMOJ ŠIRITI DEZINFORMACIJE !Zgembo Adislić je napisao/la:Momak u majici s natpisom je inace i autor teksta i ritma za pjesmu "a da me vidi babo", da ga ne imenujem... jedan od nasih glavnih facaMinistaR je napisao/la:Evo junakinje.![]()
bio u tiraspolu
ide u tel aviv
kakvih bolan glavnih faca
Zadnja izmjena: Ba Ze, dana/u 29 jul 2011, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Stiglo se i kuci...
Sta da kazem,osim nema veze ! J.ebo Medu,prekucat cemo ih u Tel Avivu !
Sta da kazem,osim nema veze ! J.ebo Medu,prekucat cemo ih u Tel Avivu !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Dobro sve, na stranu tekma...bilo prošlo, bože moj, dogodine će biti bolje. (Ne mislim ništa dvolično kad ovo kažem.)
Al' aj neka mi neka zrelija osoba (makar stara 20) a da je Manijak kaže svidja li mu se ova nova "a da me vidi babo"?
I ako da, zašto?
Pored onakve Tifine "Grbavice" koja i meni diže dlake (
) vidim ova pjesma se "prepričava". 
Al' aj neka mi neka zrelija osoba (makar stara 20) a da je Manijak kaže svidja li mu se ova nova "a da me vidi babo"?
I ako da, zašto?
Pored onakve Tifine "Grbavice" koja i meni diže dlake (
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
pa ko onog karica nagovori da bas fudbal odabere, od toliko sportova, npr. sah bi mu bas odgovarao 
[youtube][/youtube]
šta ste svi napali na Karića ? momak jeste kriv za 2 gol, ali imao je par odbrana kasnije
šta ste svi napali na Karića ? momak jeste kriv za 2 gol, ali imao je par odbrana kasnije
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
Ja s Juga nisam baš dobro vidio, al sad upratih da je odbranio projektil Bogičevića glavom, u šta je on gađao
Realno primili smo dva poprilično glupa gola, ali šta sad da se radi, momci su se borili i ne možemo od ove ekipe još uvijek očekivati da igra nekoliko vrhunskih utakmica s protivnicima koji su realno jači od nas, treba vremena (a i para) za tako nešto. S druge strane, rezultat je poprilično nerealan, zviždalo im je oko gola i siguran sam da s ovakvom našom igrom možemo ostati neporaženi tamo. Al hajde igraj ovako u onoj pustinji. Kad bi igrači zadržali ovaj nivo igre i motivacije za Premijer Ligu, mogli bismo da uživamo u jako lijepoj sezoni...
Realno primili smo dva poprilično glupa gola, ali šta sad da se radi, momci su se borili i ne možemo od ove ekipe još uvijek očekivati da igra nekoliko vrhunskih utakmica s protivnicima koji su realno jači od nas, treba vremena (a i para) za tako nešto. S druge strane, rezultat je poprilično nerealan, zviždalo im je oko gola i siguran sam da s ovakvom našom igrom možemo ostati neporaženi tamo. Al hajde igraj ovako u onoj pustinji. Kad bi igrači zadržali ovaj nivo igre i motivacije za Premijer Ligu, mogli bismo da uživamo u jako lijepoj sezoni...
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
nisam dobro vidio sa juga prvi gol...mislio sam da mu je ispala kao protiv sheriffa.. ali evo tek vidim da je bogicevic pucao na svoj golBa Ze je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.