Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Cigare smrde. Ne može se to porediti sa kavom. 

Ja sam uspio za Ramazan da ostavim cigare (a samim tim i kafu) ali, nažalost, prvi dan Bajrama se vratio i cigarama i kafama.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:20Ja sam to batalio, nervira me sav taj protokol i robovanje ritualuPendulum je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:18Teško.Shategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?![]()
![]()

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- superFrankie
- Kontakt:
Ima nasShategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?
- JayCatwright
- Kontakt:
Fakti. Iako ništa ne smrdi kao ustajala pelena, ovaj iqos.
- Shategabri
- Kontakt:
Ko te šta pitao?
Kad budem trebao debilno mišljenje retardiranog abortusa, onda ću te citirati.
Dotad, odyebi u skokovima!
Koševo Zapad
Ne pijem, ne duhanim, dok kahva ide jednom dnevno. Kad uhvatim slobodno, prevalim biciklom 20 km na dan. Istina ovamo su staze u nedogled.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
-
- Kontakt:
NaravnoShategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?

Jedini izuzetak je kad ostanem budan do kasno zbog obaveza (izuzetno rijetko), pa se moram šokirati kofeinom

Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++
𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂
To ne smijem ukloniti. Trenutno sam na...
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- superFrankie
- Kontakt:
Ja je nikad nisam ni pio, ukus mi se jednostavno ne svidja i nikad nije ni svidjao, pa onda vjerovatno nisam ni razvio potrebu za kofeinom
Ja sam kroz srednju i dobar dio fakulteta tukao bar 3-4 dnevno. Sad je gotovo i ne pijem, mozda jednom ili dvaputa mjesecnosuperFrankie je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:06Ja je nikad nisam ni pio, ukus mi se jednostavno ne svidja i nikad nije ni svidjao, pa onda vjerovatno nisam ni razvio potrebu za kofeinom

1946-1987
- QUARTERBACK
- Kontakt:
cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce
- relativizam
- Kontakt:
ma relano i cigare su sranje ali kafa je nesto vise od rituala,ja kad je ne popijem ujutro ne otvaram oci do podne
- Shategabri
- Kontakt:
A bajramska?PikachuSA je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:57NaravnoShategabri je napisao/la: ↑15 apr 2025, 11:17Ima li ko da ne pije te kafe, cucla cigare i slično ujutro?![]()
Jedini izuzetak je kad ostanem budan do kasno zbog obaveza (izuzetno rijetko), pa se moram šokirati kofeinom![]()
Koševo Zapad
- PrinceBobby18
- Kontakt:
Kahva ce me u mezar poslat vjerovatno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce

Da nema alkohola bile bi na prvom mjestu stetnosti.

Jebga kad kafa trazi cigaru
- JayCatwright
- Kontakt:
Masa ljudi citav zivot pije kafu, a da nikada nije zapalila cigaru, tako da ti jos jedna teorija pada u vodu.
Pa zato sto ne puse, moj otac pije kafu a nikad nije zapalio. Pitaj pusaca kako ide cigara uz kafu, i nakon jela.JayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:01Masa ljudi citav zivot pije kafu, a da nikada nije zapalila cigaru, tako da ti jos jedna teorija pada u vodu.
Trenutno korisnika/ca: Pensioner26 i 16 gostiju.