Zlatna lopta 2017
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

zapravo sva kritika ove sezone se na Balea svodi na to koliko je placen u odnosu na to kolko pruza na terenu i to je u redu,ali opet s druge strane prica pojedinaca ovdje (pa i tebe) je kao da lik nema veze s fudbalom a kada pogledas statistiku 40 utakmica 17 golova i 10 asistencija,da je placen upola manje niko ovdje ne bi upirao prstom u njega.Ovako konstantno je meta na forumu i kada citav tim zakaze on je prvi kojem se odmah je.be mater.geoxx je napisao/la:Sta ti vrijedi 4-4-2 sa Bejlom? Dzaba ti njegova defanziva kad ces u napadu izgledati jednako lose. Imas igraca krojenog za taj sistem ali ces ubaciti paripa koji ima tehniku prosjecnog stopera i koji ne zna nesto iskombinirati sa drugim veznjacima nit zna nesto iskreirati napadacima naprijed.
Uopste nema veze s tim koliko je placen. Yebote igras jedan sistem 4-4-3 samo zbog njega, jedini razlog je on zasto igramo taj **** sistem a on je u tom istom sistemu daleko najgori igrac.L-Train je napisao/la:zapravo sva kritika ove sezone se na Balea svodi na to koliko je placen u odnosu na to kolko pruza na terenu i to je u redu,ali opet s druge strane prica pojedinaca ovdje (pa i tebe) je kao da lik nema veze s fudbalom a kada pogledas statistiku 40 utakmica 17 golova i 10 asistencija,da je placen upola manje niko ovdje ne bi upirao prstom u njega.Ovako konstantno je meta na forumu i kada citav tim zakaze on je prvi kojem se odmah je.be mater.geoxx je napisao/la:Sta ti vrijedi 4-4-2 sa Bejlom? Dzaba ti njegova defanziva kad ces u napadu izgledati jednako lose. Imas igraca krojenog za taj sistem ali ces ubaciti paripa koji ima tehniku prosjecnog stopera i koji ne zna nesto iskombinirati sa drugim veznjacima nit zna nesto iskreirati napadacima naprijed.
ni ja nemam nista protiv toga da se neko kritikuje i ove sezone je ima utakmica u kojima je trebao da se kritikuje,ali ja imam problem s tim da neko na ovaj nacin pise o njemu.Pazi iz tvoja dva posta bi se dalo naslutiti da pises o nekom trecerazrednom fudbaleru koji nema veze s loptom.U nepune dvije godine u Madridu ima 39 golova i 29 asistencija u svim takmicenjima,a svi znamo da je na pocetku imao problema s ozlijedama kada je tek dosao.Za ovu statistiku moras da budes vrhunski igrac,na stranu sto svi mi ovdje ocekujemo i znamo da Bale moze vise posebno u velikim utakmicama.geoxx je napisao/la:Ma nemam ja nista protiv njega ali imam protiv nezalaganja i bezobrazluka. Yebiga nemas tehniku, sta se moze ali de barem vracaj se nazad, buduci da nemas ofanzivni skill Pelea pa da hladis muda naprijed. De barem nemoj biti sebican pa dodaj kad treba, de razmisli malo, nemoj samo nabij preko livade pa trci za loptom.
Haj nije on kriv sto ga kloc na klupi forsira ali problem je sto ovaj to koristi pa hladi muda svaku utakmicu.
Kroos, Marcelo i Coentrao.SPY je napisao/la: Kakva je situacija sa kartonima, treba li se iko pazit od naših?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.