Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
nevermind, ne mogu
Pa koristi malo logiku pa ces moci. Kako ce kafa traziti cigaru nekom ko ne pusi kad ne zna sta je to/osjecaj. Pitaj pusaca, kako mu kafa automatski trazi cigaru. Imas ljudi koji samo puse uz kafu btw.
**** je kad se navuces. Slicnu pricu sam slusao i od ovisnika o heroinu.

Jebga sta ces, ko pusi vise od pola kutije dnevno, pusi uz kafu, nakon svakog obroka i kad pije to ide na kutiju, jer tad ide jedna za drugom. Tako je kod velike vecine pusacaMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:32**** je kad se navuces. Slicnu pricu sam slusao i od ovisnika o heroinu.![]()
Bio pusac, znam osjecaj. Prestao, i dalje mi dobra kafa i uzivam u njoj, a nemam nikakvu potrebu za cigarom.
A dok si pusio jel ti trazila kafa cigaru? Bio sam i ja prestao 4 godine, i moj ti savjet da nikad ni jednu ne zapalis vise ni u sali. Sad przim kutiju i po dnevno, a prije nego sto sam bio presto manje od kutije u prosjeku.Finn je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:42Bio pusac, znam osjecaj. Prestao, i dalje mi dobra kafa i uzivam u njoj, a nemam nikakvu potrebu za cigarom.
Ova u 10:30 na prvom sastanku
A onda ova u 16:00 iz dzezve, kod kuce

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probaoMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:34Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce![]()
Da nema alkohola bile bi na prvom mjestu stetnosti.![]()

Ne razumijem ljude koji se navuku na alkohol, mada je sustina tog problema a i drugih ovisnosti slab karakter i ljudi generalno ne upravljaju svojim zivotom nego ih eto neki poroci voze, mislim desi se to svakom u nekom momentu ko se upusti u te zahebancije ali ako ne znas sam sa sobom to rijesiti ides pod mac bato.

Navuce se nece da mahmura, ustane ujutru boli glava, drmne dvije pive- da se popravi- i opet pjan/buzzed. Ja je ne bi mogao ujutru popit kad bi mi zadnja bila ali sta ces, ali to su vec hronicni alkosi, to je vec tijelo ovisno od alkohola.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:57Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probaoMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:34Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce![]()
![]()
Ne razumijem ljude koji se navuku na alkohol, mada je sustina tog problema a i drugih ovisnosti slab karakter i ljudi generalno ne upravljaju svojim zivotom nego ih eto neki poroci voze, mislim desi se to svakom u nekom momentu ko se upusti u te zahebancije ali ako ne znas sam sa sobom to rijesiti ides pod mac bato.![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jest, ide dan za danom, pa to predje u sedmicu za sedmicom pa mjesec za mjesecom govore sebi ma prestat cu, ma umanjit cu, i tako im prodju godine i nikad ne priznaju sebi da su ovisnici o necemu.alemsa je napisao/la: ↑15 apr 2025, 15:01Navuce se nece da mahmura, ustane ujutru boli glava, drmne dvije pive- da se popravi- i opet pjan/buzzed. Ja je ne bi mogao ujutru popit kad bi mi zadnja bila ali sta ces, ali to su vec hronicni alkosi, to je vec tijelo ovisno od alkohola.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:57Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probao![]()
Ne razumijem ljude koji se navuku na alkohol, mada je sustina tog problema a i drugih ovisnosti slab karakter i ljudi generalno ne upravljaju svojim zivotom nego ih eto neki poroci voze, mislim desi se to svakom u nekom momentu ko se upusti u te zahebancije ali ako ne znas sam sa sobom to rijesiti ides pod mac bato.![]()

- VensanKasel
- Kontakt:
To uz ove bosansko turske domaće tozovače proljevuše , njima automatski ide cigara i velika džezva .
Ne može cigara i espresso , jednostavno ne ide .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ima vise vrsta alkoholicara, onaj sto fukcionise, znaci pije ali mu ne utice na posao, porodicu, ne pravi probleme- te drustvo najvise prihvata, onda oni sto su dobri k'o hljeb a u alkoholu smradovi- oni najcesce ili prestanu ili paze da se ne napiju, i onda hronicni, sto je vazda pijan. A da postane hronicni vjerovatno je u dosta navrata krenulo tako od mahmurluka i to sto si napisao.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 15:13
Jest, ide dan za danom, pa to predje u sedmicu za sedmicom pa mjesec za mjesecom govore sebi ma prestat cu, ma umanjit cu, i tako im prodju godine i nikad ne priznaju sebi da su ovisnici o necemu.![]()
E čuj ne može cigara i espresso. Šta sam ja onda pio/pušio zadnjih 18 godina? 

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Pho, restoran blizo posla. Ima dosta hmong ljudi ovdje u MN, pa i puno opcija za jesti. Ovako kad je malo zima onda pase pravo.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑15 apr 2025, 09:20Lajk, jel to ramen ili phosoko je napisao/la: ↑14 apr 2025, 18:38Pa to ja radim. Ispijam, tj cejfim. Procitam stosta i onda laganice raditi.JayCatwright je napisao/la: ↑14 apr 2025, 17:59
![]()
Znam ljude koji ustanu i po sat vremena ranije da popiju kafu prije posla npr., ne kontam al dobro
@alem
Gledaj sta se jede za lunch
![]()
![]()
Kako praviš, sam ili, deder recept![]()
Probao sam sam praviti al nije to to.
Treba kuhati govedje kosti satima.
Ko god brani RS nek se samo zapita zašto su premještanje masovne grobnice, zašto su pojedina tijela pronađena u tri ili čak četiri masovne grobnice? Zašto je velik broj neotkrivenih?
Ja pijem i kafu i alkohol radi ukusa. Samo crna kafa bez icega.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 14:57Jesam i nije mi krivo, mada jesam mozda prerano poceo al opet gori su mi ovi sto se propuse sa 22-23 pa role sta ce ti koji qrc kad ih do tad nisi probaoMogli je napisao/la: ↑15 apr 2025, 13:34Nemoj reci da si propusio u skolskim danima da bi bio kul.QUARTERBACK je napisao/la: ↑15 apr 2025, 12:46cigare konzumirao 8-9 godina, jedno jutro ustao i rekao necu vise nikad zapalit, kafa isto pio 3-4 dnevno, prestao je skroz piti.. ljudi se najvise truju energetskim picima a to je najvece sranje moguce![]()
![]()
Da nema alkohola u pivi i da nema kalorija pio bi svaki dan.
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne znam ja brate šta si ti pušio

Ma ne ide brate , kratki espresso je grehota kvariti sa šećerom , da ne spominjem šta drugo ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Ja doduše pijem do pola šoljice. Ni ja ne šećerim espresso.VensanKasel je napisao/la: ↑15 apr 2025, 16:07Ne znam ja brate šta si ti pušio
Ma ne ide brate , kratki espresso je grehota kvariti sa šećerom , da ne spominjem šta drugo ...
Bosansku kad pijem, stavim jednu kocku šećera npr. i na svaki fildžan koji dospem, to mi je sve "šećera". A opet, vidio sam ljude da svaki fildžan ubace po jednu kocku (šerbe) ili kad u espresso stavi dvije kesice šećera - hoće mi biti nešto.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
- Kontakt:
.Vijeće ministara pristalo je platiti dug Republike Srpske u slučaju "Viaduct", a za očekivati je da će državi na naplatu doći i svi ostali dugovi Republike Srpske u iznosu od 2 milijarde KM

Jos kad kazu ovi iz RS-a da hoce da se otcijepe. Pa da nije Federacije, ne bi ni postojali u smislu finansiranja...MarcoBorriello je napisao/la: ↑15 apr 2025, 16:59.Vijeće ministara pristalo je platiti dug Republike Srpske u slučaju "Viaduct", a za očekivati je da će državi na naplatu doći i svi ostali dugovi Republike Srpske u iznosu od 2 milijarde KM
![]()
Nesposobni za bilo sta osim za srbovanje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.