Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

MrParanoic
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la MrParanoic » 14 avg 2014, 17:15

Pa ja na svoja ledja natovarim i vase i nase smarace uber dominantne,a od vas topnika niko ni da pri upita gdje je paranoja neka neka srest cemo se u ligi abd

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 14 avg 2014, 18:03

Cartman je napisao/la:
LvG je napisao/la:sporting dao zvanično obavještenje o slučaju roja http://www.sporting.pt/English/News/new ... 130475.asp" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba odmaknut od ovog lika. Ocito da je pokvaren, i pokvaren mu je agent isto tako. Ovako ce i nama pravit probleme kad-tad ako dodje. Nije taj kvalitet da se vrijedi s tim borit.
Hajd da ga vidim kod van Gaala kako ce mafijati :D
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 14 avg 2014, 19:11

Ajde Arturo vidi kako je lijepa crvena boja :mrgreen:

slika
Manchester United!

R3dDevil
Kontakt:

Post Postao/la R3dDevil » 14 avg 2014, 19:33

Dzabe se prepiremo oko transfera,kad niko nece doci, i u to sam siguran 100%
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--

veron
Kontakt:

Post Postao/la veron » 14 avg 2014, 19:40

Kakvo je vrijeme doslo pa svi nas odbijaju,zar smo toliko izgubili na ugledu,pa sa kim se god borimo za igraca ode radije u dr klub,tako i Vidala ako neko pokupi nebi me cudilo,uzas na sta ovo ide :?

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 19:56

veron je napisao/la:Kakvo je vrijeme doslo pa svi nas odbijaju,zar smo toliko izgubili na ugledu,pa sa kim se god borimo za igraca ode radije u dr klub,tako i Vidala ako neko pokupi nebi me cudilo,uzas na sta ovo ide :?
Ako se ove god vratite u evropu mozda se situacija okrene ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 avg 2014, 20:11

Evropa liga za pocetak,a topnik???

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 20:14

MrParanoic je napisao/la:Evropa liga za pocetak,a topnik???
To ja nisam rekao,ja sam davno ovdje na temi rekao da cete biti medju prva 4 ove sezone i stojim iza toga ;)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 20:14

MrParanoic je napisao/la:Evropa liga za pocetak,a topnik???
Nismo mi za ta seoska takmicenja moj Paranoja. LP ili nista.

Idemo po top 4 ove sezone, ako ne uspijemo, Woodward treba da plati glavom. Van Gaal ne moze biti kriv u ovakvoj situaciji, onaj kloc mu nije u stanju dovest igraca.

Evo jedna lijepa prica: http://bleacherreport.com/articles/2162 ... ramming-UK" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbup:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

MrParanoic
Kontakt:

Post Postao/la MrParanoic » 14 avg 2014, 20:39

Salim se malo sa 4 mjestom bio bi prezadovoljan,e onda se bas pojacat za lp i probat napast to prvo mjesto,i sad bi mogli,samo da je ubost vidala i angela

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 14 avg 2014, 20:44

pa bolan fredi što te banuju stalno ? Stvarno su bezobrazni :problem:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

vidic
Kontakt:

Post Postao/la vidic » 14 avg 2014, 22:46

Jest mi sve ovo oko naših transfera ohladilo.za sve sto zagrizemo,propadne.ajd da mi para nemamo,ali imamo.neznam sta je rec

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 22:51

Prosle sezone smo bili 7., a prvu utakmicu sezone igramo sa samo jednim novim igracem. A otisli su Ferdinand, Giggs, Vidic i Evra. Zadnja dvojica do zadnjeg trenutka bili standardni. U kojem Svijetu vodstvo kluba zivi? Misle li da imamo sveto pravo na titule, da ce svi kleknut pred nama jer smo United? :crazy:

Van Gaal ce opet morat pravit cuda. Kad bi sa ovakvom ekipom krenuli u sezonu sa Moyesom, predvidjao bi nam 7. mjesto u najboljem slucaju.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 14 avg 2014, 22:58

Cartman je napisao/la:Prosle sezone smo bili 7., a prvu utakmicu sezone igramo sa samo jednim novim igracem. A otisli su Ferdinand, Giggs, Vidic i Evra. Zadnja dvojica do zadnjeg trenutka bili standardni. U kojem Svijetu vodstvo kluba zivi? Misle li da imamo sveto pravo na titule, da ce svi kleknut pred nama jer smo United? :crazy:

Van Gaal ce opet morat pravit cuda. Kad bi sa ovakvom ekipom krenuli u sezonu sa Moyesom, predvidjao bi nam 7. mjesto u najboljem slucaju.
Taman da nedodje vise niko,i ostane ovaj kadar,Man Utd ce biti medju prva 4 ove sezone ;)

VOLIM TE ČELIK!!!!!

UnitedWA
Kontakt:

Post Postao/la UnitedWA » 14 avg 2014, 23:04

Sezona počinje za 2 dana, a sve naše mete i želje se ohladile...
Ne vjerujem u ovu ekipu bez obzira na trenera, pojačanja su potrebna. Međutim sve je izvjesnije da će se opet nešto iskobeljati zadnji dan transfer roka (a ta opcija sigurno neće donijeti satisfakciju nama navijačima).

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 14 avg 2014, 23:10

Cartman je napisao/la:Prosle sezone smo bili 7., a prvu utakmicu sezone igramo sa samo jednim novim igracem. A otisli su Ferdinand, Giggs, Vidic i Evra. Zadnja dvojica do zadnjeg trenutka bili standardni. U kojem Svijetu vodstvo kluba zivi? Misle li da imamo sveto pravo na titule, da ce svi kleknut pred nama jer smo United? :crazy:

Meni je bolnija cinjenica koliko uzdizao ovaj prelazni rok kao rok u kojem ce United dovesti nekoliko vrhunskih igraca i zakucati sebi mjesto u sami vrh... I naravno kao i obicno prelazni rok u stilu Uniteda - nikakav.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 avg 2014, 23:10

U subotu ocekujem minimalnu pobjedu, nije još ekipa dovoljno uigrana, fali par igraca, a Bogme nismo popunili sve rupe transferima.

Nekih mojih prvih XI za subotu:

DDG, Jones, Smalling, Blackett, James, Fletcher, Herrera, Mata, Young, Rooney, Januzaj.

Tanko ovo izgleda, neka bravure Mate ili Rooneya za tu pobjedu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 23:13

Belmin6 je napisao/la:U subotu ocekujem minimalnu pobjedu, nije još ekipa dovoljno uigrana, fali par igraca, a Bogme nismo popunili sve rupe transferima.

Nekih mojih prvih XI za subotu:

DDG, Jones, Smalling, Blackett, James, Fletcher, Herrera, Mata, Young, Rooney, Januzaj.

Tanko ovo izgleda, neka bravure Mate ili Rooneya za tu pobjedu.
Sreca nasa pa je Swansea qurac od ekipe od odlaska Laudrupa. I sto imamo dosta jednostavan pocetak u ligi (ako to postoji u Engleskoj). Do kraja prelaznog roka moraju dovest nekoga. Situacija u odbrani je kriticna. Iskreno nije puno bolje ni u veznom, iako je hvala Bogu Fletcher digao svoju igru drasticno u odnosu na proslu sezonu. Moramo se cak nadat i da ce Fellaini biti u stanju zakrpit do povratka Carricka i da ce se Herrera odma uklopit.

Imamo sve pobjede ovog ljeta, ali nisam miran ni sekunde. Vjerujem u top 4 samo zbog ogromnog strucnjaka na nasoj klupi.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 14 avg 2014, 23:20

Odlicno što imamo ovako lagan raspored. Ocekujem u prvih 6-7 kola jedno dva kiksa, rutava ce biti svaka u gostima.

btw Svindale, sjajan potpis. Samo ti je jedan bio bolji, ali i ovaj je na nivou onog. :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 avg 2014, 23:20

Belmin6 je napisao/la:
btw Svindale, sjajan potpis. Samo ti je jedan bio bolji, ali i ovaj je na nivou onog. :mrgreen:
Cisto da drzim hejtere na aparatima. Ni avatar ne skidam. :bih:

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.