FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Neutral
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 14:50

Pa da, samo što je rastom niži. Ima 1.77, brz, podsjeća me na Ribery-a. Mislim da ne treba žuriti u gledanju zamjena za Bilala, nego produžiti ugovor sa njim. Ipak, Franck je poseban, majstor, jedan od najboljih.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 17 feb 2010, 16:14

http://liveticker.sport.de/fussball/cha ... 02-17.html

Eto kako će Bayern najvjerovatnije početi.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 18:45

Kako mi sporo vrijeme prolazi :lol: Jedva cekam da pocne :!:

Ali toliko me strah ne znam zasto ko da igramo s Barcom a ne s Fiorentinom :roll:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 17 feb 2010, 19:03

ljeto 1996 godine, pocinje Bundesliga, tada sam imao sedam godina i cekao polazak u prvi razred osnovne skole, subota je 15.30, pocinje na televiziji tada neka utakmica u kojoj igra Bayern iz minhena...gosti vode i onda u drugom poluvremenu ulazi mehmet scholl i bayern preokrece na 2:1 i dobija utakmicu, od tog trenutka to postaje moj tim, tim za koji navijam, tim koji me kostao mnogo zivaca i svega ostalog...onda se redaju detalji polufinale protiv dinama iz kijeva i finale sa unitedom..dva dana poslije nisam isao u skolu..samo karstene da je niza bila, sto puta sam pomislio...onda osveta real na bernabeu milion sansi, elber opali jednu i 0:1...onda skalp unitedu i osveta....finale promaseni penal mehmeta i onda effe uzima stvar u svoje ruke i daje drugi..tada strasna valencia:mendieta, gonzalez, pelegrini, canizares, djukic, ayala....i jos ostali da ih ne nabrajam da ne idemo u off topic..."macka" skida svim ljevacima penale....onda andersen onaj gol u petoj minuti...uzaludno radovanje sanda i salkea...onda poslije toga lose godine bayerna, puno trazenja sistema, puno mijenjanja dovodjenja losih igraca...ali ova ekipa:kahn, linke, kufur, lizarazu, haso, jeremis, fink, basler, effenberg, scholl, sergio, elber, sagnol, cikler, janker, mateus malo prije toga, ali dei....sve je pregrmila pod vodjstvom velikog OTMARA...kupuju se balak, lusio, ze roberto....ide ona cuvena tekma sa deportivom 2:3, gubimo, 0:2 na poluvremenu, vracamo se, ali nazalost onda opet roy uzima stvar u svoje ruke i dobija nas...kupujemo njega onda...ono cetvrtfinale sa londonskim plavcima cuveni nebeski skok didijera na asist joa cola....onda mi dolazi u sjecanje 1:1, roberto carlos velika greska nepogrijesivog olija....u revansu nas isprasise 2:0...jednostavno lutanja onda magath dolazi uspostavlja sistem, pocinju da igraju kako treba, ali nazalost achen je bio koban, cini mi se....ako sam fulao oprostite mi....iz te ere svakako moj najdrazi igrac je bio efenberg.....koji lider koja motivacija, koji pregled...detalj ce da mi ostane uvijek svi trce kontru, a znaju mora lopta do effenberga i kad je dobije dok dvojicu ne "povali" nema ici dalje..pa tek onda ide distribucija lopte.....onda vracanje VELIKOG, furiozna titula i ubijanje od zenita....onda klinsman, totalna rapsodija....vadjenje sezone.....sjetim se samo tog maltretiranja kad nas je wolfsburg razbio, raznoraznih poruka.....drago mi je da su nasi odigrali fenomenalno, ali ne mogu protiv srca, protiv svog kluba nazalost.....skacem kao malo dijete na gol tonija protiv malenog hoffenheima......pocetak, mislio sam jos jedna turobna sezona..pranjic, brafhajd.....ali sve je covjek poslozio, igraju preporodjeni..zna se tacno sta ko radi u datom trenutku.....ja se nekako potajno nadam da je ovo sezona makar da idemo do polufinala LP.....da je ovo sezona u kojem se pravi baza za napad na LP u naredne dvije tri godine...jer cast svima ali bayern je bayern i uz real, milan, ayax, man utd, liverpool, najveci klub.....barselonu tu ne ubrajam jer su se tek odnedavno prikljucili kao i celzi, arsenal.....opet se vraca taj feeling kada je neka tegoba u stomaku, kada zelis da se utakmica zavrsi bez primljenog gola....nadam se da cemo biti te srece...REKORDMAISTER!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zadnja izmjena: neno#4, dana/u 17 feb 2010, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 17 feb 2010, 19:03

Veceras puno srece i nadam se rutinskoj pobjedi koja bi puno znacila iz vise razloga. Moja prognoza je 3-0 za Bavarce.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 feb 2010, 19:05

Kein Grund für Angst! ;)
Svaka pobjeda od dva gola razlike zadovoljava moja ocekivanja. 8-)

Edit: neno, neno :arrow: neka si se sjetio nesto napisati i na nasoj/svojoj temi :D
i to namah kilometarski post, izvini, procitat cu ga poslije. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 17 feb 2010, 19:12

geronimo je napisao/la:Kein Grund für Angst! ;)
Svaka pobjeda od dva gola razlike zadovoljava moja ocekivanja. 8-)
Nadam se :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 feb 2010, 19:43

@neno#4,

Ova ekipa na celu sa van Gaalom je na tragu tih uspjeha o kojima pises. Omladina kojoj Louis daje priliku da igraju najvaznije utakmice, zaista ulijeva nadu u dobra vremena za Minhenskog diva.
Veliki broj navijaca Bayerna na ovom forumu, svoje pocetke biljeze uz Effenberga, Schoola, Matheusa, Hasana, Elbera i ostalih. Iz tog razloga su nam igraci iz te generacije medju najdrazim.

Veceras ocekujem da odigraju najozbiljnije sto mogu. Utakmice u knock-out fazi znaju biti jako nezgodne. Tu je taj famozni gol u gostima, pritisak igranja prve utakmice kod kuce i jos mnogo nekih kombinacija.
Svaka pobjeda vise od jednog gola razlike bez primljenog gola je velika kao kuca, jer ostavlja malo manevarskog prostora Talijanima u revansu.

Moja prognoza za veceras je 2:0. Strijelci, Muller i Schweini.

:roll: 8-)
#divovi

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 17 feb 2010, 19:43

veceras cemo da manekene napunimo ko mozzart kajdanku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 17 feb 2010, 19:44

Veceras moramo dobiti ;)

Prognoza 2:0 ili 3:1 :mrgreen:
A C A B !

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 17 feb 2010, 19:52

Kao da sam znao da ce na izvlacenju Bayern izvuci nekog slabijeg protivnika. Jos Fiorentina nije sad sto je bila u grupnoj fazi. Ocekujem pobjedu Bayerna, ali bilo bi dobro da Fiorentina zabije gol, da imaju za sta igrati u uzvratu.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 feb 2010, 19:53

Moja skromna prognoza 4-1.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 feb 2010, 19:58

roy_makaay je napisao/la:Moja skromna prognoza 4-1.
u ovom momentu koja god ekipa igra sa Bayernom.......to je realna prognoza..........jednostavno ljudi su
dosli na svoje.........i Bayern moze sve da samelje.........Deutsche machine..

JameS 23
Kontakt:

Post Postao/la JameS 23 » 17 feb 2010, 20:06

PIRKE33 je napisao/la:
u ovom momentu koja god ekipa igra sa Bayernom.......to je realna prognoza..........jednostavno ljudi su
vi dadnete Chelseau,Man.Utd,Barci 4 gola ja se bacim pod voz :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 feb 2010, 20:06

Bayern - Fiorentina
4:0
Robben 24'
Van Buyten 56'
Ribery 75'
Robben 84'
:D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 17 feb 2010, 20:12

JameS 23 je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:
vi dadnete Chelseau,Man.Utd,Barci 4 gola ja se bacim pod voz :lol:
nikad ne reci dvaput.............al eto bit cemo dobri pa ti dopustit da izaberes, pod voz, il pod tramvaj

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 17 feb 2010, 20:12

moustapha je napisao/la: Veceras ocekujem da odigraju najozbiljnije sto mogu. Utakmice u knock-out fazi znaju biti jako nezgodne. Tu je taj famozni gol u gostima, pritisak igranja prve utakmice kod kuce i jos mnogo nekih kombinacija.
Svaka pobjeda vise od jednog gola razlike bez primljenog gola je velika kao kuca, jer ostavlja malo manevarskog prostora Talijanima u revansu.

Moja prognoza za veceras je 2:0. Strijelci, Muller i Schweini.

:roll: 8-)
Svakako da je pobjeda bez primljenog gola najidealnija, ali se mora priznati da sa nasim nacinom igre i pomalo labavom odbranom, to dolazi u pitanje.
Ja mislim da cemo primiti gol, a sve zavisi koliko ce napadaci biti raspolozeni i kakav ce krajnji ishod biti. Predvidjam rezultat 3-1 ili 4-2 :mrgreen: I bez brige, Bayern je u svakom slucaju spreman i u Toscani zabiti 2-3 gola. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 feb 2010, 20:16

Jos nekih pola sata do pocetka velike utakmice. Iscekivanja su velika. Ocekuje se jos jedna dobra predstava Bavarskog diva. Sve su oci uprte u brza krila omiljenog mi tima, od njih se najvise ocekuje. Nadam se dobrom startu utakmice i da cemo postici gol u ranoj fazi jer ce nam biti veoma bitno za samopouzdanje, pa se stoga do kraja moze jos ocekivati golova, naravno u mrezi Ljubicica.
SRETNO VECERAS MOMCI. ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 17 feb 2010, 20:59

ko ovog kloca spahu stavi da komentarise
cuj gomez iz brazila
ono van buyten a on demichelis
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 17 feb 2010, 21:01

tax je napisao/la:ko ovog kloca spahu stavi da komentarise
cuj gomez iz brazila
ono van buyten a on demichelis
pa gomez jest brazilac samo ima njemacko drzavljanstvo
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.