HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

mostarskiplemic
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la mostarskiplemic » 01 avg 2011, 20:45

slika

Nemnja Stjepanovic prodan u Azerbejzan,transfer na kojem je HSK Zrinjski zaradio solidan novac za bh prilike,ovih dana se mogu ocekivati jos dva "provjerena" igraca u nasem klubu!
Nije sve tako crno,nekad se i proslavimo u europi ...Tre penne:Zrinjski 2:9

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 02 avg 2011, 02:42

Klupa vam je slaba,niželigaš Brotnjo vam je za 25. minuta dalo 2 gola,previše igrača iz juniorskog pogana.Trebaju vam prava pojačanja,a ne da vam igrači iz juniorskog pogona popunjavaju klupu.Mogla bi vam se ponoviti prošla sezona da 13-14 igrača iznese teret cijele sezone.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 02 avg 2011, 09:57

a valjda ce doci zizovic i jos jedan
stjepanoviu hvala na svemu sretno mu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 02 avg 2011, 12:30

Rosas7 je napisao/la:zrinjski se dize i dize,bit cemo pravi protiv travnika
HŠKZ 1905
nemojte se previse nadignuti zafalice krvi u glavi
treba nam jos igraca iz BiH

um94
Kontakt:

Post Postao/la um94 » 02 avg 2011, 15:58

HŠK Zrinjski: Žuržinov na pregovorima, očekuje se Žižović

slika

U HŠK Zrinjski su svjesni da današnjoj momčadi najviše nedostaje iskustva, stoga je opet aktueliziran povratak Žuržinova i Žižovića u staro jato.

Kako su nas izvjestili iz kluba Igor Žuržinov dolazi na završne pregovore o njegovom povratku u Zrinjski, a sve je izgledniji dolazak Mladena Žižovića koji izgleda nije zadovoljan uvjetima u Iranu. Ukoliko njih dvojica dođu među Plemiće, ambicije Zrinjskog u novoj sezoni itekako rastu.

Salčinović u Rijeci?

Hrvatski mediji prenijeli su da je Fenan Salčinović novi član NK Rijeka. Potvrdu transfera u Rijeku nismo mogli dobiti iz Zrinjskog, tako da je sve oko ovog odlaska i dalje nepoznanica. Zrinjski je isticao da Salčinović može promijenuti sredinu uz obeštećenje, a iz Rijeke su poručili da nisu voljni platiti odštetu. Kako su se i jesu li se dogovorili Zrinjski i Rijeka za sada nije poznato.

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 02 avg 2011, 21:38

sa žuržinovim i žižovićem (akobogda) ćemo izgledati šampionski :D
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 avg 2011, 12:04

um94 je napisao/la:HŠK Zrinjski: Žuržinov na pregovorima, očekuje se Žižović

slika

U HŠK Zrinjski su svjesni da današnjoj momčadi najviše nedostaje iskustva, stoga je opet aktueliziran povratak Žuržinova i Žižovića u staro jato.

Kako su nas izvjestili iz kluba Igor Žuržinov dolazi na završne pregovore o njegovom povratku u Zrinjski, a sve je izgledniji dolazak Mladena Žižovića koji izgleda nije zadovoljan uvjetima u Iranu. Ukoliko njih dvojica dođu među Plemiće, ambicije Zrinjskog u novoj sezoni itekako rastu.

Salčinović u Rijeci?

Hrvatski mediji prenijeli su da je Fenan Salčinović novi član NK Rijeka. Potvrdu transfera u Rijeku nismo mogli dobiti iz Zrinjskog, tako da je sve oko ovog odlaska i dalje nepoznanica. Zrinjski je isticao da Salčinović može promijenuti sredinu uz obeštećenje, a iz Rijeke su poručili da nisu voljni platiti odštetu. Kako su se i jesu li se dogovorili Zrinjski i Rijeka za sada nije poznato.
u zadnje vrijeme samo dobre vjíjseti,
vidi salcinovica sad bi da ga bez odstete pustimo :lol: :lol: :lol:
nema,nek trckaara u zenici oko zgrade nema papiraaaaa :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 avg 2011, 12:57

sta odense nacini pao-u,gdje su sad oni sto su govorili da je odense los klub

195
Kontakt:

Post Postao/la 195 » 03 avg 2011, 14:53

Samo da naglasim da ovi likovi nemaju veze sa navijačima Zrinjskog !

Brukate nas po internetu , ali ćete to shvatiti kad napunite 18 godina ;)

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 avg 2011, 16:42

195 je napisao/la:Samo da naglasim da ovi likovi nemaju veze sa navijačima Zrinjskog !

Brukate nas po internetu , ali ćete to shvatiti kad napunite 18 godina ;)
jao vehleezovca sto je lud.... :lol:

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 03 avg 2011, 16:53

Evo prvenstvo je za 3 dana u punom pogonu,mi se nismo nista posebno pojacali,mozda da Kutalia i Susic te Zadro podju praviti cuda tj. igrati iznad svojih mogucnosti pa se ukljucimo u borbu za europu ali sa ovim kadrom tesko,da momcad je mlada i puna talenata ali ova ekipa sto se ponvaljalo mnogo puta treba jednog jakog veznog igraca i napadaca a ne Bekica i Pehara koji su tek neki dan postali punoljetni,ovaj kadar trenutno ce biti sredina tablice ako ne bude neke lude nogometne srece ...
Chevrot potpisao na tri godine s klauzulom da ugovor Zrinjski moze odmah na zimu raskinuti ako se ovaj igrac ne dokaze...toliko o njegovim kvalitetama...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 avg 2011, 21:27

mostarskiplemic je napisao/la:Evo prvenstvo je za 3 dana u punom pogonu,mi se nismo nista posebno pojacali,mozda da Kutalia i Susic te Zadro podju praviti cuda tj. igrati iznad svojih mogucnosti pa se ukljucimo u borbu za europu ali sa ovim kadrom tesko,da momcad je mlada i puna talenata ali ova ekipa sto se ponvaljalo mnogo puta treba jednog jakog veznog igraca i napadaca a ne Bekica i Pehara koji su tek neki dan postali punoljetni,ovaj kadar trenutno ce biti sredina tablice ako ne bude neke lude nogometne srece ...
Chevrot potpisao na tri godine s klauzulom da ugovor Zrinjski moze odmah na zimu raskinuti ako se ovaj igrac ne dokaze...toliko o njegovim kvalitetama...
pa ne znam druže, ali Zrinjski uvijek iznenadi, to je moje mišljenje, nego šta je s Žižovićem, zar nije potpisao za vaš klub?

čini mi se da ćemo ove sezone gledati još bolji mostarski derbi, koji je po meni možda i najbolja tekma u sezoni, e sad kada se jave navijači drugih klubova, odmah slijede napadi, ali to je moje razmišljanje, jer ko prati može vidjet, da su to utakmice gdje se igra punim tempom svih 90 minuta i gdje se posljednjih godina, postižu najljepši golovi...

brato
Kontakt:

Post Postao/la brato » 03 avg 2011, 21:41

AlemC85 je napisao/la: pa ne znam druže, ali Zrinjski uvijek iznenadi, to je moje mišljenje, nego šta je s Žižovićem, zar nije potpisao za vaš klub?

čini mi se da ćemo ove sezone gledati još bolji mostarski derbi, koji je po meni možda i najbolja tekma u sezoni, e sad kada se jave navijači drugih klubova, odmah slijede napadi, ali to je moje razmišljanje, jer ko prati može vidjet, da su to utakmice gdje se igra punim tempom svih 90 minuta i gdje se posljednjih godina, postižu najljepši golovi...
jedini derbi :D ..ostale utakmice su samo za odraditi :mrgreen:
HŠK ZRINJSKI MOSTAR .....est 1905.....powered by ULTRAS MOSTAR....

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 avg 2011, 22:13

pa vjeruj mi ovo iskreno kažem, mostarsko podneblje je uvijek bio najveći izvor talenata u BiH, što je slučaj i dan danas, jer je u Mostaru se počeo igrati fudbal još davne 1903. godine, kada je i donesena prva lopta, nekako se uvijek ljepši fudbal za oko igrao u Hercegovini...

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 03 avg 2011, 23:02

Normalno da se igrao ljepsi nogomet jer se ni Zrinjski niti Velez ne znaju braniti,kad se igra misli se samo na naprijed a odbranu tko sisa :lol: ,sarajevski derby je uvijek cvrsci ,nas je derby poseban zbog mnogo stvari kroz povijest,stas ,takav je kakav je al je nas i za te utakmice se zivi,da imamo malo jaci grad i da se nogometni klubovi guraju derby bi bio jos zanimljiviji,nesto kao zadnja utakmica kad smo mi bili 14 a vi 15! :lol: :lol: :lol:
Zamisli tek da je borba za europu a derby odlucuje,ludnica u gradu! :D

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 avg 2011, 23:13

mostarskiplemic je napisao/la:Normalno da se igrao ljepsi nogomet jer se ni Zrinjski niti Velez ne znaju braniti,kad se igra misli se samo na naprijed a odbranu tko sisa :lol: ,sarajevski derby je uvijek cvrsci ,nas je derby poseban zbog mnogo stvari kroz povijest,stas ,takav je kakav je al je nas i za te utakmice se zivi,da imamo malo jaci grad i da se nogometni klubovi guraju derby bi bio jos zanimljiviji,nesto kao zadnja utakmica kad smo mi bili 14 a vi 15! :lol: :lol: :lol:
Zamisli tek da je borba za europu a derby odlucuje,ludnica u gradu! :D

:D jasta, eih da i ja docekam da Velez pobijedi Zrinjskog pod BB. :) iz Mostara je najvise nastalo onih ulicnih igraca koji su na ulici, na igralistu, ispred skole lopte naucili igrat .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mostarskiplemic
Kontakt:

Post Postao/la mostarskiplemic » 03 avg 2011, 23:14

Kad se sjetim kako je "Skocajica" raja gonjala da ide barem na jedan trening tjedno!!! :lol: :lol: :lol:

Antifa ,e to neces docekati!!! :lol: :lol: :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 03 avg 2011, 23:24

nadam se da će u 9. kolu biti prenosa između Zrinjskog i Veleža, pa da vidimo abd super tekmu...

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 04 avg 2011, 00:33

AlemC85 je napisao/la:nadam se da će u 9. kolu biti prenosa između Zrinjskog i Veleža, pa da vidimo abd super tekmu...

Netreba prenos Aleme :D , svi pod BB ;) da proslavimo pobjedu ;D

Mostarskiplemic , haha rodjak mi zivi zgrada do Tarambine zgrade ;D ...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 04 avg 2011, 11:07

brato nas je napustio zbog prijetnji fizičkim obračunom.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.