Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Re: Navijacki izvjestaji (PL BIH)
Austrijanci su jos gori. Pravi nacisti. Pogotovo generacije 45+ i to iz manjih mjesta
Evropa je dosta desnicarski orijentisana, tako i dosta navijackih grupa, odnosno frakcije unutar grupe
Meni se cini da svaka veca grupa u Evropi, ima po jednu podgrupu koja je desnicarski orijentisana
Evropa je dosta desnicarski orijentisana, tako i dosta navijackih grupa, odnosno frakcije unutar grupe
Meni se cini da svaka veca grupa u Evropi, ima po jednu podgrupu koja je desnicarski orijentisana
Ovdje svakako pola stvari nije tačno. Uglavnom o navijačima pišu totalni laici. Neka ih nek misle da su u pravu.
ISTINA ZA VEDRANA!
" пар $ ? ", све ? групе у " су $ ". То наравно не " $ у саставу ' групе ' " $ ? ". & је на $, & је на ", & је $ нас.Stroj1946 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:24Austrijanci su jos gori. Pravi nacisti. Pogotovo generacije 45+ i to iz manjih mjesta
На & &, ", " групе & " " ? ставове " $ су & ? ?. $ $ " $ ¥ " $ је " са " &-а. С ' $ " се ? 98% " са ". Просто је &.
" " $.
Presto sam citati cirilicu od '96.... Pokusaj sa latinicom, ipak smo u EvropiOrtega10 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 16:10" пар $ ? ", све ? групе у " су $ ". То наравно не " $ у саставу ' групе ' " $ ? ". & је на $, & је на ", & је $ нас.Stroj1946 je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:24Austrijanci su jos gori. Pravi nacisti. Pogotovo generacije 45+ i to iz manjih mjesta
На & &, ", " групе & " " ? ставове " $ су & ? ?. $ $ " $ ¥ " $ је " са " &-а. С ' $ " се ? 98% " са ". Просто је &.

Uredu je Drasko
Thank you and come again

Zavisi ko kako gleda. Ne znaci da je u redu biti "produzena ruka nacionalne misli", jer u tom slucaju cesto se desava da navijaci ispadnu obicne ovce i budu izmanipulisani. Navijaci bi prije svega trebali biti na tribini zbog kluba.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
- ? је '. Стога се ?. ", " $ нас " у " " су " за " & ?, & " ? ставова. " " то ? ' у " " $ $ попут %. Наравно, то $ се не " " на ".
$ не $, ? вјероватно " " $ % " & ¥ " & је управо " ? ' ? & " праваца " ? & $ &...- ? " " управо ". Јасно, ¥ су & тога на $ тзв. $ ? &...
У & ? " & су $ ? "... ", " ", ' је ?. На сву -, $ ' $ / сцене у ? тог " " ? " $ $ "... " $ " " прате ту ? сцену.
" " $.
- Hordanjezla1987
- Kontakt:
Najbolji od najboljih.
[media]]
[media]]
kakav post

forza
Sindelfingen je lijepo malo mjesto u BW, a poznati su po proizvodnji auta i kamiona, Daimler AG - Benz, koji zapošljava nekih 30000 ljudi. Ne nisam iz tog mjesta nažalost, nego ovo samo čisto informativno za tebe, pošto se i ti ne služiš internetom, pa provjeriš prvo odakle je momak, nego bolje bubnut nešto i smajli opalit.
-
- Kontakt:
Pijani kauboj od 46 godina mu je oduzeo zivot.
Inace od ranije poznat policiji, psihopata.
Pravi ultras je otisao...
Inace od ranije poznat policiji, psihopata.
Pravi ultras je otisao...
Nazalost ode mlad zivot. Momku nek je pokoj dusi.
Svima ostalima vise uzitka i dobre zajebancije na tribinama u ovoj deceniji.
Svima ostalima vise uzitka i dobre zajebancije na tribinama u ovoj deceniji.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Nek pociva u miru.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
MinKen nikad nije bio u DDR, ali to ionako nije poenta.Goosman je napisao/la: ↑30 dec 2020, 15:0370 godina nakon Drugog svjetskog rata, prošetaj minkenom pa Drezdenom.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑30 dec 2020, 13:35Upućenost "o nacizmu" jest stvar opšte kulture i uči se u drugom razredu srednje škole. Nema veze sa FGR nego sa obrazovanjem.
Ili nekim drugim gradom u DDR.
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Šta je razlog ubistva momka iz BL? Zna li se nesto vise.
ORIGINAL 1987
Sta ce biti nova godina svi pjani, nadrogirani.
Ja sam jednu novu godinu uboden drugu pogođen pepeljarom u rame nisam se oporavio 3 mjeseca.
Ja sam jednu novu godinu uboden drugu pogođen pepeljarom u rame nisam se oporavio 3 mjeseca.