NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Problem ce biti u PO kad se spusti tempo igre i svakom napadu se bude posvecivala paznja. Ovo je savrsena ekipa za RS svakako. Njih niko ne moze natpucati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- OldFashioned
- Kontakt:
Enormna je razlika kada utakmice pređu u half court kao što je slučaju PO-u.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma ovo je RS, mnogi vec unaprijed skidaju gace protiv njih
Jesu stacked ali vidjet cemo ih protiv muskih ekipa poput Phile ili LAL
Jesu stacked ali vidjet cemo ih protiv muskih ekipa poput Phile ili LAL
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ljudi i dalje ne kontaju suštinsku razliku izmedju RS i PO, a lijepo je Kareem recimo objasnio u jednom intervjuu. U PO se radi detaljan skauting svake ekipe, na treninzima se uigravaju postave za razlicite matchupe, rade se defanzivne akcije. U RS je pogotovo u zadnje vrijeme sve postalo sutersko nadyebavanje. Jos sad bez prednosti HC, RS je postao skoro pa egzibicija.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- OldFashioned
- Kontakt:
Mnogi površinski prate košarku pa je i razumljivo.
Dovoljno samo pogledati sve ekipe koje su osvajale, ne znam ijednu da je bila ovako loša defanzivno kao što su to Netsi.
Dovoljno samo pogledati sve ekipe koje su osvajale, ne znam ijednu da je bila ovako loša defanzivno kao što su to Netsi.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Nail for Real
- Kontakt:
RS kosarka nije isto sto i PO. Utah igra mnogo bolje od njih i prvi su u jacoj konferenciji pa na njih ne svrsavas toliko.
Vidjecemo ih u PO (sa ili bez Duranta).
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- AshburtonG
- Kontakt:
Ali nijedna nije bila ni ofanzivno potentna kao Netsi.
Neki dan sam postavio skor Netsa protiv Istoka i Zapada. Imaju bolji protiv Zapada tako da...Nail for Real je napisao/la: ↑02 apr 2021, 11:38RS kosarka nije isto sto i PO. Utah igra mnogo bolje od njih i prvi su u jacoj konferenciji pa na njih ne svrsavas toliko.
- OldFashioned
- Kontakt:
Fascinantno mi je da neko ko često prati NBA ne vidi drastične razlike iz sezone u sezonu između regulare i PO-a.
Ko je rekao da nema razlike ?OldFashioned je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:17Fascinantno mi je da neko ko često prati NBA ne vidi drastične razlike iz sezone u sezonu između regulare i PO-a.
Pa upravo iz tog razloga Utah i Sunsi nisu prvi favoriti Zapada.
I MIA je bio ubjedljivo najbolja ekipa po imenima u prvoj sezoni pa ispusise, jos kod ovih svako malo neko odmara, nece tu biti hemije za POa.. Mogao bi Jokic po 2x MVP ove sezoneTheChief je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:16Neki dan sam postavio skor Netsa protiv Istoka i Zapada. Imaju bolji protiv Zapada tako da...Nail for Real je napisao/la: ↑02 apr 2021, 11:38RS kosarka nije isto sto i PO. Utah igra mnogo bolje od njih i prvi su u jacoj konferenciji pa na njih ne svrsavas toliko.
- OldFashioned
- Kontakt:
Naravno da nisu, kao ni Netsi.TheChief je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:19Ko je rekao da nema razlike ?OldFashioned je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:17Fascinantno mi je da neko ko često prati NBA ne vidi drastične razlike iz sezone u sezonu između regulare i PO-a.
Pa upravo iz tog razloga Utah i Sunsi nisu prvi favoriti Zapada.
Osim na nekom NBA menadžeru ili ako kojim ludim slučajem počnu igrati pristojno na drugom kraju parketa prije PO-a.
Uostalom tu je pregršt igrača koji kroz karijeru jedino dokazano znaju igrati sa loptom u rukama.
Taj Miami je za 2 klase losija ofanzivna ekipa od ovih Netsa.JHam je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:19I MIA je bio ubjedljivo najbolja ekipa po imenima u prvoj sezoni pa ispusise, jos kod ovih svako malo neko odmara, nece tu biti hemije za POa.. Mogao bi Jokic po 2x MVP ove sezoneTheChief je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:16Neki dan sam postavio skor Netsa protiv Istoka i Zapada. Imaju bolji protiv Zapada tako da...Nail for Real je napisao/la: ↑02 apr 2021, 11:38RS kosarka nije isto sto i PO. Utah igra mnogo bolje od njih i prvi su u jacoj konferenciji pa na njih ne svrsavas toliko.
Vidjecemo ih u PO (sa ili bez Duranta).![]()
Ali je za 5 klasa bolja defanzivna bila, minimalno 5..ne moze ni BKN sutati 80% da ga **** kroz PO...TheChief je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:22Taj Miami je za 2 klase losija ofanzivna ekipa od ovih Netsa.
Al kad mi pocnu ovdje o nekoj hemiji pricati u ekipama,eto kao da oni znaju kakva je hemija,svaki dan su sa njima. Koliko gluposti.
Valjda vidite promjenu u Hardenovom stilu igranja,brat je uzeo da razigrava ekipu i to radi na vrhunskom nivou. Sam je rekao da ovdje nema potrebe toliko sam da rijesava stvari jer ima puno drugih mogucnosti.
Prvi su favoriti htio to neko prihvatiti ili ne
Valjda vidite promjenu u Hardenovom stilu igranja,brat je uzeo da razigrava ekipu i to radi na vrhunskom nivou. Sam je rekao da ovdje nema potrebe toliko sam da rijesava stvari jer ima puno drugih mogucnosti.
Prvi su favoriti htio to neko prihvatiti ili ne
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa hemija je jedan od ključnih faktora svake uspiješne ekipe, ne moramo mi o tome puniti glave nikome, to je jasno i najvećim sportskim laicima.
A ti znas kakva je hemija kod njih u ekipi?OldFashioned je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:36Pa hemija je jedan od ključnih faktora svake uspiješne ekipe, ne moramo mi o tome puniti glave nikome, to je jasno i najvećim sportskim laicima.
- OldFashioned
- Kontakt:
Hemija se očituje na terenu, nema tu cheatovanja..
Uostalom tu je pregršt momaka koji prvi put igraju zajedno, ekipa nije predugo na okupu + uključeno je još nekolicina novih igrača.
Uostalom tu je pregršt momaka koji prvi put igraju zajedno, ekipa nije predugo na okupu + uključeno je još nekolicina novih igrača.
Upravo zbog ovog sam i spomenuo, KD i Irvinf fulaju previse utakmica da se to fino uhoda pogotovo ako se KD vrati tek pred PO, a kakva hemija moze biti u ekipi u kojoj ti jedan od glavnih igraca izadje i kaze sve ih treba tradeovati, jes da ih nije puno ostalo iz te ekipe al opet, s takvim igracem samo isti takvi mogu imati ikakvu hemijuOldFashioned je napisao/la: ↑02 apr 2021, 12:39Hemija se očituje na terenu, nema tu cheatovanja..
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], greenwood, UmjetnikZijad i 4 gosta.