Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Neke filozofe trenere.
- wadethegreat
- Kontakt:
Samo Cucurella u strasnoj formi opet.
Joj kakvi komentari, glupljih odavno nisam pročitao, zahvaljujući Palmeru, a zatim i Jacksonu smo u top 4 za sad, nadajte se da će Maresca dobiti otkaz, od toga nema ništa, ne odgovara vam kad imamo trenera na kratke staze, ne odgovara vam kad hoćemo dati treneru šansu, još čovjek vodi tim sa igračima koji nemaju iskustva, ovi što imaju nisu ni za šta, Sanchez jedan od najstarijih. Poslije pauze se vraća i Jackson, Lavia se vratio, Fofana, James, mislim da je puna šaka brade Liga Šampiona.
- Pensioner26
- Kontakt:
Da je sreće da izborimo ligu prvaka, svi bi bili zadovoljni sigurno. Mada nam ide sada yeben raspored, najlakše je prošlo.
Bravo...pogotovo komentari za Palmera..pa de malo pogledajte nisu samo golovi pokazatelj dobrih stvari...a Palmer nas je zadužio i golovima...realno sasvim solidan je i sada,kreira šanse,trči,igra odbranu,pomaže,jedino što fale golovi,doći će i golovi...Nama je problem napadač...koliko sam samo psovao Džeksonu zbog promašenih zicera...ali kada dođe ovaj Mobutu Seseseku..n kunku...pa on je užasan..pa on je igrač manje,niti se pozicionira kako treba,ne dobija duele,nizak,nema brzinu,dribling ne postoji..pa on se pet utakmica nije pet puta sastao sa loptom,protivnički stoperi ga jednostavno raznesu,Džeksone vrati se...sve povlačim što sam govorio .Ne mogu golove davati bekovi ,krila, mislim mogu ali tu treba da prednjači špic..mi toga nemamo i zato je patnja,20 šuteva..na guz jedan gol...IQ200 je napisao/la: ↑09 mar 2025, 21:30Joj kakvi komentari, glupljih odavno nisam pročitao, zahvaljujući Palmeru, a zatim i Jacksonu smo u top 4 za sad, nadajte se da će Maresca dobiti otkaz, od toga nema ništa, ne odgovara vam kad imamo trenera na kratke staze, ne odgovara vam kad hoćemo dati treneru šansu, još čovjek vodi tim sa igračima koji nemaju iskustva, ovi što imaju nisu ni za šta, Sanchez jedan od najstarijih. Poslije pauze se vraća i Jackson, Lavia se vratio, Fofana, James, mislim da je puna šaka brade Liga Šampiona.
- Pensioner26
- Kontakt:
Postava za napatit se protiv Kopenhagena, sve je moguće…
-
- Kontakt:
Bojim se opet debakla na Emiratesu. Ovo je tuga za gledati.
I naravno, opet kupili nekog maloljetnika za 50 miliona.
I naravno, opet kupili nekog maloljetnika za 50 miliona.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Sa Sanchezom na golu po mjesto koje vodi u LP, haha.
Jedno je sigurno protiv Arsenala ne očekujem ni u ludilu pobjedu jer ova skupina igrača je dokazala sa prijašnjim trenerima, a i sadašnjim da nisu mentalno jaki i sposobni da uzmu tri boda na nekom teškom gostovanju.
Tako da očekujem još jedan bojažljiv pristup na teškom gostovanju.
Jedno je sigurno protiv Arsenala ne očekujem ni u ludilu pobjedu jer ova skupina igrača je dokazala sa prijašnjim trenerima, a i sadašnjim da nisu mentalno jaki i sposobni da uzmu tri boda na nekom teškom gostovanju.
Tako da očekujem još jedan bojažljiv pristup na teškom gostovanju.
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo nek ga forsira da ga košta posla na kraju. Bujrum.
Ma vala nije ni Jorgensen neka sreća. Svejedno ko je na golu, obojica su taraba.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- wadethegreat
- Kontakt:
𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Chelsea agree deal to sign midfielder Dario Essugo from Sporting CP 

2005 born midfielder will join Chelsea THIS summer as part of the first team.
Agreement reached between clubs for €𝟐𝟐𝐦 𝐟𝐞𝐞 after €48m deal agreed revealed two days ago for Quenda.
Ovaj bi mogao odmah pomoci.
Sredina jak brz taman Laviju da zamijeni...
2005 born midfielder will join Chelsea THIS summer as part of the first team.
Agreement reached between clubs for €𝟐𝟐𝐦 𝐟𝐞𝐞 after €48m deal agreed revealed two days ago for Quenda.
Ovaj bi mogao odmah pomoci.
Sredina jak brz taman Laviju da zamijeni...
Essugo i Quenda za 70m €, obojica iz Sportinga. Mozda ce sad imati prednost pri kupovini Gyokeresa. 

Jao sastava 6 defanzivnih plus golman, opet James glumi zadnjeg veznog 

Vela havle postave..
Eh da vidimo bez Palmera..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Samo da ne bude kao prosle sezone.
-
- Kontakt:
Mjesec dana kako su zadnji put u ligi pobjedili,moze se ovo uzeti
-
- Kontakt:
Ne znam šta očekivati. Vidićemo kako će to ići bez Palmera
Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.