Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
ja sam za portugal, rusiju, irsku i ukrajinu... puno srece,trebace vam...
ko te sta pita ba??opusteno je napisao/la:ja sam za portugal, rusiju, irsku i ukrajinu... puno srece,trebace vam...
ovo je za navijace bosne tema.
- Stone Island
- Kontakt:
Na brzinu se spremio za intervju,pa će opet dole malo na masiranje i ide na teren.
Raja,sretno !
Raja,sretno !

- Principatus
- Kontakt:
Sretno nama i nasim momcima, Medunjaninu razbijaja, Pjana, Pandza, Dzeko i Ibisevicu hajmo svaki po najmanje jedan goal.Stone Island je napisao/la:Na brzinu se spremio za intervju,pa će opet dole malo na masiranje i ide na teren.
Raja,sretno !![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Ma nista, sad potvrdili da je dezinformacija, Marjan trenutno cita sastav, igra Medunjanin, Dzeko kapiten, a kod Portugalaca Deko ostao na klupiPrincipatus je napisao/la:Ko gdje sta kada?BOSNA JE ZAKON je napisao/la:SAD SINAN SINANOVIC KAZE NA RADIJU DA JE MISIMOVIC U SVLACIONICI NA FIZOTERAPEUTSKOM STOLU
ljudi sretno pa sta bude nemamo sta izgubiti.
VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOO.............

VOLIM TE BOSNOOOOOOOOOOOO.............

- alan_kardec
- Kontakt:
SREĆNO BiH!!! BIĆE DOSTA 2:0.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Ponos Torina
- Kontakt:
Misimovic nece igrati 100% da i to zapecatimo
3:1 za BIH

3:1 za BIH

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
grci vode u ukrajini .ajmo bih svi smo uz tebe
Džekooooooooo kapiten....
Braco molim vas, imal iko ikakav link za online gledanje tekme na netu.
Please
Please
pogledaj naprijed...Dejan_BH je napisao/la:Braco molim vas, imal iko ikakav link za online gledanje tekme na netu.
Please
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
kako se zove onaj srbin koji se javio uzivo u sarajevo ?
Fala brate.edinko je napisao/la:pogledaj naprijed...Dejan_BH je napisao/la:Braco molim vas, imal iko ikakav link za online gledanje tekme na netu.
Please
Samo da po+ebemo Prdugalce.
evo brate tu imaš kamaru linkova...Dejan_BH je napisao/la:Braco molim vas, imal iko ikakav link za online gledanje tekme na netu.
Please
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
na kraju,odoh ne mogu tipkati jos 15 minuta...NERVOZZZAAAAA....
Evo ne igra im Deco ...na klupi je...
Jos jednom-SVAKA CAST BH KATOLICIMA I Hvatima iz RH!
A ovim"Hrvatima iz BiH"ili bolje reci prtovokatorima,uhljupima i domacim izdajnicima-pogledajte
MOLITVU DON ANTE LEDICA iz Travnika,bh KATOLIKA i velikog navijaca svoje DOMOVINE BiH!
MOJA MOLITVA ZA NAŠE SINOVE
Bože!
Znam da Te molim za nešto što nije uobičajeno! Gotovo je nevažno! Možda na Nebu nema nogometa,ali eto, ovdje kod nas je to postalo gotovo kao bogomolja. Ne zamjeri, ne uzmi nam za grijeh. Nikad Te nisam molio dok sam se ja natjecao, ali sad Te molim pomozi Ćirinim i našim SINOVIMA dok se oni natječu! Odlazak na SP nije najvažnije i najbitnije u životu, ali sada je nekako postalo važno za ovu našu malu napaćenu i podijeljenu domovinu. Mala smo zemlja, veliki smo problem, podijeljeni smo, posvađani..., a izgleda da nas šarena okrugla lopta bar malo ujedinjuje. Ako ništa drugo, onda ovu BH reprezentaciju večeras gledaju mnogi koji je do jučer nisu gledali nego su je čak i prezirali. Večeras i oni navijaju za nas. I iz toga razloga Te molim za jedan pogodak više! Oprosti što moja molitva ove večeri nije drugačija.
Neka se vrši volja Tvoja!
Evo ne igra im Deco ...na klupi je...
Jos jednom-SVAKA CAST BH KATOLICIMA I Hvatima iz RH!
A ovim"Hrvatima iz BiH"ili bolje reci prtovokatorima,uhljupima i domacim izdajnicima-pogledajte
MOLITVU DON ANTE LEDICA iz Travnika,bh KATOLIKA i velikog navijaca svoje DOMOVINE BiH!
MOJA MOLITVA ZA NAŠE SINOVE
Bože!
Znam da Te molim za nešto što nije uobičajeno! Gotovo je nevažno! Možda na Nebu nema nogometa,ali eto, ovdje kod nas je to postalo gotovo kao bogomolja. Ne zamjeri, ne uzmi nam za grijeh. Nikad Te nisam molio dok sam se ja natjecao, ali sad Te molim pomozi Ćirinim i našim SINOVIMA dok se oni natječu! Odlazak na SP nije najvažnije i najbitnije u životu, ali sada je nekako postalo važno za ovu našu malu napaćenu i podijeljenu domovinu. Mala smo zemlja, veliki smo problem, podijeljeni smo, posvađani..., a izgleda da nas šarena okrugla lopta bar malo ujedinjuje. Ako ništa drugo, onda ovu BH reprezentaciju večeras gledaju mnogi koji je do jučer nisu gledali nego su je čak i prezirali. Večeras i oni navijaju za nas. I iz toga razloga Te molim za jedan pogodak više! Oprosti što moja molitva ove večeri nije drugačija.
Neka se vrši volja Tvoja!
Zadnja izmjena: edinko, dana/u 18 nov 2009, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!
vOluMme je napisao/la:evo brate tu imaš kamaru linkova...Dejan_BH je napisao/la:Braco molim vas, imal iko ikakav link za online gledanje tekme na netu.
Please
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
Fala puno druze
ognjen dujkovic, zasto pitas?Wolverine je napisao/la:kako se zove onaj srbin koji se javio uzivo u sarajevo ?
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Zemljo mojih djedova
dok je tvojih sinova
ti ces biti prkosna,
slobodna i ponosna
dok je tvojih sinova
ti ces biti prkosna,
slobodna i ponosna
-
- Kontakt:
pa Misketa ni na klupi! Nadao sam se da je to bilo cirino maslo, da ce miske biti barem na klupi.
Inshallah bit ce dobro, ali ja je ne smijem gledati. Ukljucicu se na poluvremenu, jer srce nesto steze
Inshallah bit ce dobro, ali ja je ne smijem gledati. Ukljucicu se na poluvremenu, jer srce nesto steze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.