To nas je kočilo čitavu jesen, stvarno nemamo gol igrača ostalo kao što kažeš može proći. Mislim da imamo jedan ponajbolji vezni red (Gavarić, Hamzić, Halilović, Delić, Mašić , Hasić). Ako dobijemo dva kvalitetna špica igrat ćemo važnu ulogu u PL.astra1922 je napisao/la:sve je uredu sve pozicije mogu proci osim napadaca ali upravi se nema sta reci trude se traze uskoro dolazi novi spic nije iz bosne pa vidit cemo
NK Zvijezda Gradačac
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Dragon Town
Iskreno,za obojicu Halilovića nijanse su u pitanju.Ako budu jedan drugom rezerva biće steta koji bude na klupi.Blagu prednost dajem Emiru,mada je i Almir ekstra.
-
- Kontakt:
Toga se i bojim da opet ne dovedu potrosenog spica iz Srbije, Hrvatske.Ma i u Bosni ima dobrih slobodnih napadaca, ali eto... neka im bude.Ako Grbovic ne potpise,a pitanje i ako potpise koliko ce igrati zbog povrede, trebaju nam jos dva spica, jer ako budemo cekali da ga Ristic zabije u teskoj smo nevolji.astra1922 je napisao/la:sve je uredu sve pozicije mogu proci osim napadaca ali upravi se nema sta reci trude se traze uskoro dolazi novi spic nije iz bosne pa vidit cemo
-
- Kontakt:
Mozda bi bilo dobro Emira gurnuti vise prema sredini, kao neku vrstu kreatora umjesto Hamze,kojem je ovo posljenja polusezona u karijeri, a Almira staviti na lijevu stranu.Tada bi dobili na pokretljivosti i brzini.zvjezdas je napisao/la:Iskreno,za obojicu Halilovića nijanse su u pitanju.Ako budu jedan drugom rezerva biće steta koji bude na klupi.Blagu prednost dajem Emiru,mada je i Almir ekstra.
puno je utakmica povrede kartoni losa forma tako da ce svi koji se budu trudili imat ce priliku da pokazu sta znaju.emir je bolji u svakom slucaju od almira ali trener je tu i mislim da ce on tu malo izmiksat neki ce igraci mozda skroz promijeniti pozicije
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma naravno svaki trener ima svoje zamisli koje dosta utiču na igrača, na njegovu vještinu na odredjenoj poziciji. Vidjeli ste kako je Jović našao mjesto Husiću koji je naglo napredovao. Nadam se tako da će Kuntić naći rješenje za dva Halilovića, jer bilo bi šteta da jedan sjedi na klupi.astra1922 je napisao/la:puno je utakmica povrede kartoni losa forma tako da ce svi koji se budu trudili imat ce priliku da pokazu sta znaju.emir je bolji u svakom slucaju od almira ali trener je tu i mislim da ce on tu malo izmiksat neki ce igraci mozda skroz promijeniti pozicije
Dragon Town
vjerujem u ovoga trenera nikoga ne poznaje od igraca i sam ce praviti selekciju niko nema privilegije i to je dobro za normalno funkcionisanje.bas zato nasi nisu htjeli dovesti svakoga za trenera a kazu da se nudilo preko 10 trenera
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Jos bi pozelio puno srece Erminu Huseinbasicu koji se nalazi na probi u belgijskom Gentu.Iako nikada nije zaigrao za nasu seniorsku ekipu, bilo bi mi drago da momak iz Gradacca uspije i da ako Bog da ga jednog dana gledamo u dresu reprezentacije BiH jer on to svojim talentom i zasluzuje.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
I meni se svidja njegova izjava da voli napadački fudbal i konačno da završimo sa ovim "taktičarima" i da igramo pravi fudbal. Ninković nam je dosta donio dobrog u grad i mislim ako bude kao on napadački ustrojen bit će i publike na tribinama. Niko nije privlačio publiku kao Ninković i vrijeme je da opet igramo najljepši fudbal u PL.astra1922 je napisao/la:vjerujem u ovoga trenera nikoga ne poznaje od igraca i sam ce praviti selekciju niko nema privilegije i to je dobro za normalno funkcionisanje.bas zato nasi nisu htjeli dovesti svakoga za trenera a kazu da se nudilo preko 10 trenera
Dragon Town
sto se tiče 2 halilovića almir moze igrati i beka... a u ostalom momka je u slobodi igrao sve osim pozicije golmana... tako da se je ne bojim da ce bilo koji od njih sjediti na klupi... momak je radilica na terenu tako da ce za njega biti mjesta a i kvalitniji je od pola nas igraca...
-
- Kontakt:
Sada smo po lijevoj strani jako dobro pokriveni, dva Halila u vezi, Husic i Jasko na bekovima.Mislim da trener nece Almira stavljat na beka, da ne gusi Husica, a ionako je puno potrebniji u vezi.
velika je steta sto nije iz zvijezde napravio transfer al nek mu je sa srecom bio bi to velik uspjeh i zvijezde jer zvijezda ga je odgojilaBosanski zmaj je napisao/la:Jos bi pozelio puno srece Erminu Huseinbasicu koji se nalazi na probi u belgijskom Gentu.Iako nikada nije zaigrao za nasu seniorsku ekipu, bilo bi mi drago da momak iz Gradacca uspije i da ako Bog da ga jednog dana gledamo u dresu reprezentacije BiH jer on to svojim talentom i zasluzuje.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma sta nas briga jos uvjek smo mi matični klub...astra1922 je napisao/la:velika je steta sto nije iz zvijezde napravio transfer al nek mu je sa srecom bio bi to velik uspjeh i zvijezde jer zvijezda ga je odgojilaBosanski zmaj je napisao/la:Jos bi pozelio puno srece Erminu Huseinbasicu koji se nalazi na probi u belgijskom Gentu.Iako nikada nije zaigrao za nasu seniorsku ekipu, bilo bi mi drago da momak iz Gradacca uspije i da ako Bog da ga jednog dana gledamo u dresu reprezentacije BiH jer on to svojim talentom i zasluzuje.
-
- Kontakt:
Da i jako je vazno da momak ima 18 godina i da od eventualne sljedece prodaje sve do 23 godini od svakog transfera ide određen procenat Zvijezdi, jer mu je to maticni klub.emir_dj je napisao/la:ma sta nas briga jos uvjek smo mi matični klub...astra1922 je napisao/la:velika je steta sto nije iz zvijezde napravio transfer al nek mu je sa srecom bio bi to velik uspjeh i zvijezde jer zvijezda ga je odgojilaBosanski zmaj je napisao/la:Jos bi pozelio puno srece Erminu Huseinbasicu koji se nalazi na probi u belgijskom Gentu.Iako nikada nije zaigrao za nasu seniorsku ekipu, bilo bi mi drago da momak iz Gradacca uspije i da ako Bog da ga jednog dana gledamo u dresu reprezentacije BiH jer on to svojim talentom i zasluzuje.
U svakom slucaju velika bi to bila stvar i za Zvijezdu,i zaista bi volio da momak uspije pa da ga jednom gledamo i u ligama petice.Ukoliko se bude pravilno razvijao i zaobidju ga povrede,mogao bi u buducnosti biti jedan od glavnih igraca BiH.Mislim da u ovom trenutku od njegove generacije u BiH niko ne igra na takvom nivou.Nadam se da se u buducnosti vise nece desavati takvi propusti da nam kojekakvi menadzeri otimaju nasu djecu.
Debitovao je Ermin za seniore Zvijezde u Zenici protiv Čelika, upisao 65. minuta.Bosanski zmaj je napisao/la:Jos bi pozelio puno srece Erminu Huseinbasicu koji se nalazi na probi u belgijskom Gentu.Iako nikada nije zaigrao za nasu seniorsku ekipu, bilo bi mi drago da momak iz Gradacca uspije i da ako Bog da ga jednog dana gledamo u dresu reprezentacije BiH jer on to svojim talentom i zasluzuje.
i u Laktasima je igrao..

astra imal kakvi noviteta????
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"
nista stari zasad ceka se napadac koji bi ovih dana trebao doci ima u nedjelju utakmica a os
talo po starom

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
@astra znasli gdje je i ukolko je tekma

ne zna se jos tacno znat ce se do subote
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.