..u pravu siAdmir_Sa je napisao/la:Panenka

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
..u pravu siAdmir_Sa je napisao/la:Panenka
vidite moze covjek i bez pomociAdmir_Sa je napisao/la:Panenka
muhovic je napisao/la:..u pravu siAdmir_Sa je napisao/la:Panenka..Antonín Panenka,bivsi ceski fudbaler
Portillo je napisao/la:Poznat po tome sto je igrao u mnogo klubova, a najvecu karijeru izgradio je u Atleticu gdje je osvojio dosta trofeja, tamo je postao simbol kluba, inace je Portugalac (jednom drugi u izboru za Balon de Oro) i smatra se jednim od najvecih Portugalaca ikada, igrao je jos i u Marseilleu i za tri najveca Portugalska tima, mislim da je cak i u Milanu igrao. Ajde eto, mislim da je dovoljno.
Paulo...kakavdanakneiskustvu je napisao/la:Portillo je napisao/la:Poznat po tome sto je igrao u mnogo klubova, a najvecu karijeru izgradio je u Atleticu gdje je osvojio dosta trofeja, tamo je postao simbol kluba, inace je Portugalac (jednom drugi u izboru za Balon de Oro) i smatra se jednim od najvecih Portugalaca ikada, igrao je jos i u Marseilleu i za tri najveca Portugalska tima, mislim da je cak i u Milanu igrao. Ajde eto, mislim da je dovoljno.
na vrh mi jezika
Futre... tacno.muhovic je napisao/la:Paulo Jorge dos Santos Futre
..nekakavdanakneiskustvu je napisao/la:adebayor
..neforza je napisao/la:alexandre song ???
..ma ko ce drugi pogodit nego spielfuhrerspielführer_21 je napisao/la:Onaj Emanuel Thomas možda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.