SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
izvinjavam se suigracima jer sam zajebo prognozu i 3 0 sluzbeno 
Čini mi se da je ekipa FC Premiera ugrabila još jedan remi i to nam je nevjerovatni sedmi (7) remi u sezoni. Gol za Premier postigao je kapiten ekipe, @addebisi. Sljedeću utakmicu igramo kod kuće i očekujemo sva tri boda.
- samir_tm87
- Kontakt:
zmajevima pripada jos jedan derbi
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Gostujuća pobjeda Jedinstva
Strijelci : @Patrice_Evra_3 (Stuttgart - Dortmund 1:1 i Villarreal -Vallecano 2:0), @forza (Stuttgart - Dortmund 1:1) 
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- __Liedson__
- Kontakt:
Druga liga daleko najuzbudljivija, tri tima na vrhu sa istim brojem bodova(20). 
- legenda reala
- Kontakt:
Dragonsi pobjeđuju u okršaju večitih ,još jednom smo dokazali da smo jači od slabašnih bolida
Strijelci legenda reala i Raul 64,kako volimo kad nas Edo podcijeni
Edine ponovo sam prvi na listi strijelaca
Pa šta da prepišem ,pogađaš svake prestupne

Strijelci legenda reala i Raul 64,kako volimo kad nas Edo podcijeni
Edine ponovo sam prvi na listi strijelaca
A ovo je neprocjenjivo ,u kakvoj je momak formiEdo antitalenat je napisao/la: Everton - Manchester United 1:1
Wigan - Fulham 2:0
Dijon - Marseille 1:2
Roma - Milan 2:1
Schalke - Hoffenheim 1:1
Valencia - Getafe 2:0
Bonus par:
Sarajevo - Olimpik 0:2
(Onaj osjecaj kad legenda ne moze prepisat tvoje parove jer nisu isti.)
Pa šta da prepišem ,pogađaš svake prestupne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vatafak gostujuće kolo 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
FK Gromovi - La Vecchia Signora 0:3 SLUZBENO
SK Stolac Hercegovina – Pivopije 0:3 SLUZBENO
Obavjestenje za sve da je citav tim Backpace Uniteda (fanatikos,marsovac i ROBIJAŠ88) trajno banovan, razlog "trodupli nick"
nakon Aullete jos jedan skandal u 3. ligi i to opet u istom timu
trenutno svi clanovi saveza nisu tu, tako da cemo kad se skupimo vidjeti sta kako ...
rezultati su postavljeni, jos jedom cu pregledat a i vi ako nadjete kakvu gresku prijavite ovdje
SK Stolac Hercegovina – Pivopije 0:3 SLUZBENO
Kod: Označi sve
Clan 4c.
Dva igraca jednoga tima ukupno mogu stavit isti rezultat na dvije utakmice.
Naprimjer:
Sarajevo-Celik 1:0
Borac-Rudar 2:1
Ukoliko postave isti rezultat na 3(tri) ili vise utakmica automatski gube utakmicu sa 3:0.nakon Aullete jos jedan skandal u 3. ligi i to opet u istom timu
trenutno svi clanovi saveza nisu tu, tako da cemo kad se skupimo vidjeti sta kako ...
rezultati su postavljeni, jos jedom cu pregledat a i vi ako nadjete kakvu gresku prijavite ovdje
- Goalgetter
- Kontakt:
Trodupli nick, oj kralja

- legenda reala
- Kontakt:
defender je napisao/la:
Obavjestenje za sve da je citav tim Backpace Uniteda (fanatikos,marsovac i ROBIJAŠ88) trajno banovan, razlog "trodupli nick"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nakon Aullete jos jedan skandal u 3. ligi i to opet u istom timu![]()
I šta sad
A oni se fale ,kao sve Zeničani
Govorio je meni Edo ,oni sve tipuju 2:1,1:1,1:2 ,ima tu nešto sumnjivo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kako ih otkriše
Ma ne mogu da vjerujem u to
Možel se otkupit ekipa Backspacea treba nam B ekipa kao što svi velikani evropskog fudbala imaju B ekipu u nižem rangu red je da i mi(Grizzliesi)dobijemo jednu takvu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
defender je napisao/la:SK Stolac Hercegovina – Pivopije 0:3 SLUZBENO
Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 29 okt 2011, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Edo antitalenat pregovara sa upravom Backspacea umjesto momaka sto su dobili otkaz, pa ti vidi, prilika da se rijesim i tebe i stefak i formule!!!legenda reala je napisao/la:A ovo je neprocjenjivo ,u kakvoj je momak formi![]()
![]()
Pa šta da prepišem ,pogađaš svake prestupne![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Krenulo i nas lagano, samo dok smo na okupu tj. dok redovno igramo.
Ova afera je jaca od Auletine
Ova afera je jaca od Auletine
Support Velez, It's logical! ★
Jel' sad zvanicno jbt.Edin TM87 je napisao/la:Edo antitalenat pregovara sa upravom Backspacea umjesto momaka sto su dobili otkaz, pa ti vidi, prilika da se rijesim i tebe i stefak i formule!!!legenda reala je napisao/la:A ovo je neprocjenjivo ,u kakvoj je momak formi![]()
![]()
Ajde hvala Bogu dragom.
@Trib nastavio seriju ali jbg poraz 1:2,i to zamalo imali smo neke okolne rezultate ali nije htelo do kraja.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
100% osim ako ne budu rigorozne kazne za njih, ovako ce tri kola izgubit sluzbeno 3:0 i ja cu uletit! Jupiiiiiiii, putujem u NazadniProstorDevil je napisao/la:Jel' sad zvanicno jbt.Edin TM87 je napisao/la:Edo antitalenat pregovara sa upravom Backspacea umjesto momaka sto su dobili otkaz, pa ti vidi, prilika da se rijesim i tebe i stefak i formule!!!legenda reala je napisao/la:A ovo je neprocjenjivo ,u kakvoj je momak formi![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde hvala Bogu dragom.
- el-fighter
- Kontakt:
Ovo stvarno nema smisla. Bilderi istupaju iz lige, jer se ovdje sve radi protiv nas
Ponovo domacini u gostujucem kolu, koje smo mi usrane srece.
Ponovo domacini u gostujucem kolu, koje smo mi usrane srece.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- legenda reala
- Kontakt:
Štefko još jedan pokazatelj kakav je čovjekDevil je napisao/la:Jel' sad zvanicno jbt.Edin TM87 je napisao/la:Edo antitalenat pregovara sa upravom Backspacea umjesto momaka sto su dobili otkaz, pa ti vidi, prilika da se rijesim i tebe i stefak i formule!!!legenda reala je napisao/la:A ovo je neprocjenjivo ,u kakvoj je momak formi![]()
![]()
![]()
![]()
Ajde hvala Bogu dragom.
Potez očajnika ,Backspace prvi pa daj da se domogne cvajte ,do koje nikad neće svojom zaslugom ,Edo bruka i sramota
Mislio sam da si pošten čovjek i da držiš do svoje riječi ,ali gaziš još jedno obećanje ,rekao si da ćeš se skroz povući sa foruma ako ne budeš ispred tebe i sad radiš takav hinjski potez
SRAMOTA EDINE !!!!!!!
Mozel mi neko objasnit sta je bilo s Aulletom...al' ovo s "troduplim" nickom je vrh 
Cuj levata, pa imam pravo igrat gdje hocu do kraja sezone, i Formula i Backspace ce u cvajtu, to nije ni bitno...
Inace, lijepo je biti na forumu jos mjesec-dva, necu stici legendu, bjezi mi 5 golova, a za 7 kola to je nemoguce, lijepo ce biti zavrsiti karijeru u Backspaceu kao kapiten
Inace, lijepo je biti na forumu jos mjesec-dva, necu stici legendu, bjezi mi 5 golova, a za 7 kola to je nemoguce, lijepo ce biti zavrsiti karijeru u Backspaceu kao kapiten
Trenutno korisnika/ca: VivaLaStella i 3 gosta.