KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
nemoj te mi na Zlaju, odigrao je dobro u Zelezniku a nije protiv Partizana, ali on se tek uhodava, dugo je bio van terena, promijenili ste tri trenera, tako da nije jos pokazao sta zna, Jeste on kalibar za NLB sigurno
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
A Rusmir će prodati bradu i obezbjediti pare za pojačanja!juan je napisao/la:nebi imao nista protiv da Imamovic konacno preda palicu Rusmiru... vrijeme bi bilo vala...
baggio je napisao/la:A Rusmir će prodati bradu i obezbjediti pare za pojačanja!juan je napisao/la:nebi imao nista protiv da Imamovic konacno preda palicu Rusmiru... vrijeme bi bilo vala...

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
mahalac je napisao/la:@neno, hajde pokusaj malo biti objektivan a ne subjektivan. Sto hocu reci, ako ponekad privatno kontaktirate ne znaci da je isti dobra akvizicija ikad bila za nas klub. Covjek jednostavno cijelo ovo prvenstvo nije igrao na nivou Vogosce a kamoli NLB lige. Totalni promasaj kojeg je Ars01(samo da se hoce vratiti na forum) odmah prokuzio i dao tacnu dijagnozu da je to samo jedan niskoprofilni provincijski igrac. Nazalost i ja sam se prevario sto se njega tice ali eto ja to priznam.
Sto se Muhe tice...to je trubadur takodje, poznat ti je moj stav o njemu odranije ali je i kao takav imao vrlo dobrih partija i iznenadjenja, pogotovo s pozicije trice i bacanja. Dakle u poredjenju s Zlatkom je zasigurno bolji igrac, da ne kazem da ima nesto tako vazno sto Zlaja nikad nece imati a to je srce,...mozda malo manje od Bozinog.
Kad sam rekao da ga sinoc nije trebao mjenjati Parezanin nisam ga kovao u zvijezde nego samo zakljucio da je imao jednu od rijetko dobrih partija i da ga kao takvog SINOC nije trebalo vaditi u kljucnim momentima tj u zavrsnici.
Eto ti moj bledoliki neno, i de nam malo o buducnosti i zeljama prijedlozima(igracima), kako dalje...to ti dobro ide.
ps. nego sta kazu na webu Partizana za sinoc, ti to pratis, de nam prenesi koji trač...jesu razmotrili tvoju aplikaciju za vodju navijaca u dijaspori ukljucujuci i pc![]()
Kako ste vi jadni borili ste crkli ste da ga dovedete , grupe se na Facebook pravile i sve i nakon jedne utakmice serete po njemu sramota lele jadno

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
nece prodat, al ce zato napravit skolu od koje ce klub narednih decenija zivjeti i mnogo manje biti ovisan o kantonu, raznim menadzerima, Imamovica i njegove ASE (svakako je vaznije da te par ezadrzi u kompaniju, da u protivnom ne odpusta radnike u ovoj recesiji).baggio je napisao/la:A Rusmir će prodati bradu i obezbjediti pare za pojačanja!juan je napisao/la:nebi imao nista protiv da Imamovic konacno preda palicu Rusmiru... vrijeme bi bilo vala...
samo još da je odgonetnuti misteriju zašto već nije napravio školu od koje bar on može živjeti, da ne mora držati playstation igraonicu u skenderiji?
nije valjda da mu treba kk bosna, pa da pravi i prodaje igrače. može se to uraditi i pod bilo kojim drugim imenom. npr. fmp.
nije valjda da mu treba kk bosna, pa da pravi i prodaje igrače. može se to uraditi i pod bilo kojim drugim imenom. npr. fmp.
@Target, pa bio sam jasan rekao sam da covjek cijelu jednu sezonu nije nista pokazao (znaci ne jednu utakmicu) i jos sam priznao da sam i ja pogrijesio u njegovoj procjeni i mislio da ce biti dobar..i to je to!
I nije pljuvanje...vise sarajevski zargon, zna on da ga mi ne vrijedjamo samo jos da se ufati voza za Podlugove
I nije pljuvanje...vise sarajevski zargon, zna on da ga mi ne vrijedjamo samo jos da se ufati voza za Podlugove

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
vidi se da nemas blage veze o covjeku, koji je proizveo najjace igrace cjele regije od 1985god.cikac je napisao/la:samo još da je odgonetnuti misteriju zašto već nije napravio školu od koje bar on može živjeti, da ne mora držati playstation igraonicu u skenderiji?
pa ako ima playke u skenderiji, neznaci da je kokuz, pametni! mozda je bolje djeci playku dat nego ulicu.. nejse
mahalac je napisao/la:@Target, pa bio sam jasan rekao sam da covjek cijelu jednu sezonu nije nista pokazao (znaci ne jednu utakmicu) i jos sam priznao da sam i ja pogrijesio u njegovoj procjeni i mislio da ce biti dobar..i to je to!
Povreda sve pad forme moras ga razumiti jbga polako vi navalili ali et o

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
ispade da je dobročinitelj zato što ima plejke. jesul možda besplatne u njegovoj igraoni ili je "playka" neki moderni izraz za knjigu?
molim te, završi rečenicu:
"...covjeku, koji je proizveo najjace igrace cjele regije od 1985god do 1992. godine" (eto nek bude + đedović koji nikad nije rekao da je njegova škola i kune se u ljude koji su vodili Bosnu). ako je plan da bosna živi od proizvodnje 1 igrača u 18 godina, onda nisam za takav plan.
pošto ja nemam blage veze, uputi me ti. da li je u posljednjih 10 godina rusmir okačio učiteljsku palicu o klin, pa bi sad nastavio raditi u bosni (kao predsjednik kluba?!) ili je učio djecu za koju nikad nismo čuli?
dodaću i to da mi onaj uhljup od imamovića nije ništa više simpatičan od ovog minera i ublehaša.
molim te, završi rečenicu:
"...covjeku, koji je proizveo najjace igrace cjele regije od 1985god do 1992. godine" (eto nek bude + đedović koji nikad nije rekao da je njegova škola i kune se u ljude koji su vodili Bosnu). ako je plan da bosna živi od proizvodnje 1 igrača u 18 godina, onda nisam za takav plan.
pošto ja nemam blage veze, uputi me ti. da li je u posljednjih 10 godina rusmir okačio učiteljsku palicu o klin, pa bi sad nastavio raditi u bosni (kao predsjednik kluba?!) ili je učio djecu za koju nikad nismo čuli?
dodaću i to da mi onaj uhljup od imamovića nije ništa više simpatičan od ovog minera i ublehaša.
vidim da poprimas osobine svog velikog vodje Arsa....nema potrebe da se nesto kacimo...nemoj da sad stavljam koliko utakmica je muhica odigrao i koliko je poena dao...nemoj molim te, muha nije trubadur muha je odron bio i ostao....sada se nesto malo digao, koje srce sta???to sto potegne jednu tricu i to je to jel???covjek i dan danas ne zna lijevi dvokorak(doduse proslo je protiv igokee u polufinalu kupamahalac je napisao/la:@neno, hajde pokusaj malo biti objektivan a ne subjektivan. Sto hocu reci, ako ponekad privatno kontaktirate ne znaci da je isti dobra akvizicija ikad bila za nas klub. Covjek jednostavno cijelo ovo prvenstvo nije igrao na nivou Vogosce a kamoli NLB lige. Totalni promasaj kojeg je Ars01(samo da se hoce vratiti na forum) odmah prokuzio i dao tacnu dijagnozu da je to samo jedan niskoprofilni provincijski igrac. Nazalost i ja sam se prevario sto se njega tice ali eto ja to priznam.
Sto se Muhe tice...to je trubadur takodje, poznat ti je moj stav o njemu odranije ali je i kao takav imao vrlo dobrih partija i iznenadjenja, pogotovo s pozicije trice i bacanja. Dakle u poredjenju s Zlatkom je zasigurno bolji igrac, da ne kazem da ima nesto tako vazno sto Zlaja nikad nece imati a to je srce,...mozda malo manje od Bozinog.
Kad sam rekao da ga sinoc nije trebao mjenjati Parezanin nisam ga kovao u zvijezde nego samo zakljucio da je imao jednu od rijetko dobrih partija i da ga kao takvog SINOC nije trebalo vaditi u kljucnim momentima tj u zavrsnici.
Eto ti moj bledoliki neno, i de nam malo o buducnosti i zeljama prijedlozima(igracima), kako dalje...to ti dobro ide.
ps. nego sta kazu na webu Partizana za sinoc, ti to pratis, de nam prenesi koji trač...jesu razmotrili tvoju aplikaciju za vodju navijaca u dijaspori ukljucujuci i pc![]()

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
evo posto nesta uporedjujete zlaju i muhu.....
GP Min Pts % M A % M A % M A % D O Ass St To Fv Ag Cm Rv Val
55 Jovanović, Z. 13 299:30 120 36.8 19 35 54.3 16 60 26.7 34 45 75.6 8 6 33 4 12 0 5 34 42 91
18 Pašalić, M. 20 338:15 87 42.9 13 35 37.1 17 35 48.6 10 17 58.8 18 8 25 9 28 1 4 34 19 54
GP Min Pts % M A % M A % M A % D O Ass St To Fv Ag Cm Rv Val
55 Jovanović, Z. 13 299:30 120 36.8 19 35 54.3 16 60 26.7 34 45 75.6 8 6 33 4 12 0 5 34 42 91
18 Pašalić, M. 20 338:15 87 42.9 13 35 37.1 17 35 48.6 10 17 58.8 18 8 25 9 28 1 4 34 19 54
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Ma pusti brojke. U najvažnijoj utakmici sezone do sada, protiv Heliosa, Muha je najviše "povukao". Od ovog se još čeka doprinos. A da ima pameti, dao bi mu se otkaz zbog onog inaćenja da izvodi slobodna i kad ga ne idu, protiv Partizana. Samo ovom zadnjom utakmicom nas je zakinuo, k'o Muha što nikad nije, za puno više vremena u Bosni.
E čuj još ne zna lijevi dvokorak?!
Al' dobro, to je kompliment kad dođe od nekoga ko za Šehovića govori da ne valja Bosni, da mu je ovo partija života isl. Suad je tata u Bosni ove godine!

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
[quote="Željovac"]Ma pusti brojke. U najvažnijoj utakmici sezone do sada, protiv Heliosa, Muha je najviše "povukao". Od ovog se još čeka doprinos. A da ima pameti, dao bi mu se otkaz zbog onog inaćenja da izvodi slobodna i kad ga ne idu, protiv Partizana. Samo ovom zadnjom utakmicom nas je zakinuo, k'o Muha što nikad nije, za puno više vremena u Bosni.
Al' dobro, to je kompliment kad dođe od nekoga ko za Šehovića govori da ne valja Bosni, da mu je ovo partija života isl. Suad je tata u Bosni ove godine
na koliko si ti tekmi prisustvovao ove godine u zetri......evo ja te javno pozivam da se upoznamo da pogledamo utakmicu....ako je tebi tata igrac koji ima sut za tri poena oko 30 posto ili tako nesto nisam siguran onda ne znam sta da kazem....da li se iko upitao zasto su ostali sutirali tako grozno bacanja...da su ostali bili na nivou bilo bi hladno 10 poena razlike...feliks je tata u bosni, da je bio ovdje od pocetka i prosao pripreme bosna ne bi ovo dozivjela....ono sto je kljucno, to je ono sto ja citavo vrijeme ponavljam jedan covjek jedan...ivan ivanovic...to je bio najvazniji igrac bosne prosle godine, kada je ivan igrao bosna nije imala problema....sve je covjek znao, ali bukvalno....sada nema tog igraca visokog koji moze da radi to kao ivan......pa dobro mislim igrac koji je tu vec toliko vremena i koji ima u prosjeku mislim ne vise od pet poena je sigurno pravi igrac...a drugi blizu deset poena...pa dobro onda sta reci.....a muhica je odigrao vise minuta od njega,a cak mislim i da nema procenat slobodnih vise od 60 posto...neko rece da je nekada znao da pogadja u serijama bacanja

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
arsovo znanje o kosarci... pa da ne idemo previse daleko dovoljno se sjetiti sta je rekao za Masona ahahahah
a sto se tice zlaje i arsa... pa i corava koka jedno zrno ubode
al **** i ovakav zlaja je jos uvijek bolji od muhe. sinoc je bio presmijesan blago receno ali muha je uvijek takav
a sto se tice zlaje i arsa... pa i corava koka jedno zrno ubode

You are someone else I am still right here
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ah, vidis, kad se arsa sjetim.
I sad sanja ''limitiranog kloca'', tj. Masona i Buljka, tj. Puljka, imam dojam. 

...Život za Široki...
-
- Kontakt:
ja mislim da ars,sada koristi nazov "bosnas",pošto ne vidim odavno arsa,a iva dvojica navedeni vidim imaju dosta slična mišljenja..
E momci imam 2 pitanja
Je li Ivan Ivanovic jos uvijek Bosnin igrač? Znam da je nudio raskid zbog povrede ali to bi fakat bila glupost.
I kako to da Igokea opet dovodi milion igrača pred ligu 6 kad je od ove godine na snazi novo pravilo koje ograničava broj pojačanja u ovo doba godine?
Je li Ivan Ivanovic jos uvijek Bosnin igrač? Znam da je nudio raskid zbog povrede ali to bi fakat bila glupost.
I kako to da Igokea opet dovodi milion igrača pred ligu 6 kad je od ove godine na snazi novo pravilo koje ograničava broj pojačanja u ovo doba godine?
ograničenje je nakon ove bih lige i nlb, znaci sad se ima tjedan dana pauze i tu se smije dovesti samo 2 igrača dok dok traje liga mozes dovoditi visedrug je napisao/la:E momci imam 2 pitanja
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ivan je jos u Sarajevu ja mislim....iako je raskinut ugovor na njegov zahtjev da ne dobija platu nizasta.....ali ako ostanemo u nlb sigurno ce potpisati opet....jer ko ce ga uzeti tek oporavljenog a i da mu nije dobro ovde nebi vec jednom produzivo ugovor 

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.