U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21,U-19,U-17
Dobro igramo danas, guramo Francuze. Ovo nisam ocekivao.
Samo treba malo vise testirati Beunardeaua I mozemo izjednaciti.
Da bog da izgubio i narednih 1000 opklada.admir12345 je napisao/la:Pa vidio si protiv Austrije nula smo igrali reko mogu nam i Francuzi makar 3 dat reko poklonjena kvota 1.4Sakuragi je napisao/la:gdjes protiv bosne igratiadmir12345 je napisao/la:Ja budala igram hendikep protiv BIH jbt budalu ajmooooo Francuziiiiiiiiii josssss kojiiiiiii
Nemoj samo ovo smatrati kao neki licni napad na Široki Brijeg i sl. No, mozda je i bolje da Karacic odstupi nakon ovoga. Jednostavno, u zadnje pet godina cetiri puta smo dosli do elitnog kruga i stagniramo, tj. budemo ubjedljivo zakucani za dno u toj fazi. Zaista se mora cestitati Karacicu sto je doveo U-19 do te "elite" (ne znam koliko puta) no ako stojis na mjestu moras onda nesto promjeniti i barem pokusati napredovati. Mozda ce se taj potez pokazati kao pogresan i onda cemo uvidjeti da nije bilo do Karacica, no ako vec postoji sansa da moze ici na bolje (a sto definitivno moze) onda jednostavno vrijedi da se pokusa.Kevin je napisao/la: ma Karačić odlazi nakon ovog 99%, očito ne ide ili imamo prevelika očekivanja..
vidit ćemo ko će ga naslijediti i šo bi drugi mogoa postići sa ekipom, valjda nešto bolje bude
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Da bog da izgubio i narednih 1000 opklada.[/quote]Batko je napisao/la:Pa vidio si protiv Austrije nula smo igrali reko mogu nam i Francuzi makar 3 dat reko poklonjena kvota 1.4admir12345 je napisao/la::
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
-
admir12345
- Kontakt:
Umalo drugi gooll cuj pao 1000 opklada zaredom nocas sam igraio BIH H2 zeli i da to padnem 
Osamdeseti minut, Francuzi i dalje vode golom iz penala. Šteta zbog jedanaesterca, mogli smo bar neriješeno ovdje izvući.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
zasto bih? to je sasvim razumljivo i sam sam to napisao iznad..AnelZ je napisao/la:Nemoj samo ovo smatrati kao neki licni napad na Široki Brijeg i sl. No, mozda je i bolje da Karacic odstupi nakon ovoga. Jednostavno, u zadnje pet godina cetiri puta smo dosli do elitnog kruga i stagniramo, tj. budemo ubjedljivo zakucani za dno u toj fazi. Zaista se mora cestitati Karacicu sto je doveo U-19 do te "elite" (ne znam koliko puta) no ako stojis na mjestu moras onda nesto promjeniti i barem pokusati napredovati. Mozda ce se taj potez pokazati kao pogresan i onda cemo uvidjeti da nije bilo do Karacica, no ako vec postoji sansa da moze ici na bolje (a sto definitivno moze) onda jednostavno vrijedi da se pokusa.Kevin je napisao/la: ma Karačić odlazi nakon ovog 99%, očito ne ide ili imamo prevelika očekivanja..
vidit ćemo ko će ga naslijediti i šo bi drugi mogoa postići sa ekipom, valjda nešto bolje bude
@dino-92, očekuje opet širi opis utakmice.
znaci, tako tako penal za francuze i ne svira nama penal...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ako nista, barem minimalan poraz (iz penala) protiv Francuza. Da je ovako bilo protiv Austrije, kritike bi bile mnogo manje. Prema onom tekstualnom prenosu na UEFA.com djeluje mi da smo ih zadnjih nekih 15 minuta pravo pritisnuli i da su mozda Francuzi imali cak srece da u tom periodu nisu primili gol. Sve u svemu, poraz sa kojim se moze zivjeti ali kvalifikacije su opet poprilicno razocarenje. Nadam se iskreno da mozemo do pobjede protiv Švedske u ponedjeljak pa da osvojimo svoje prve poene u elitnom krugu kvalifikacija uopste 
Ocekujem od Dine jedan opsirniji izvjestaj.
Ocekujem od Dine jedan opsirniji izvjestaj.
Izgleda da danas nije lose bilo.....
Friend, why are you trying to speak a language which you can not even speak, haha.BSBosna je napisao/la:Dobro igramo danas, guramo Francuze. Ovo nisam ocekivao.
I browse BigSoccer and this forum a lot, and, after seeing how ridiculous your post was I decided that I would have to make a comment about it. You have 0 footballing knowledge on this region, which is further ratified by the fact you can't speak your own language. You also claim that Ivan Sesar and Ognjen Vranjes come from "Zeljeznicar and Sloboda" and say "the best football schools are in Sarajevo." No, they're not necessarily, actually, Siroki Brijeg won the Junior Cup, but of course, you would not know that. I know who you are, you are the Azulgrana member from BigSoccer, you have one of the hugest superiority complexes I have ever seen, you rather spam about what you write than actually writing properly. Your article is a load of bollocks which you try to trick people with. "Why can't we have Dragan Jovic." Made me laugh. You think having Dragan Jovic would suddenly mean we can start filling the Austrian net with goals? No, we would still lose by a huge amount. The problem is in the infrastructure, coaching and money and not in politics and Karacic. You're also quick to call a good user on here a "Croatian nationalist" which is offensive, due to the fact that you can't come back to the comments he has made which have annihilated your article. Please, spare yourself a part 2 because you don't have the required football knowledge to make it, and you can't even speak your own language.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nitko to ne spori, nemam osobno nista protiv, cisto smatram da to nije toliko do selektora sve tu, jer Karacic ima radnu etiku i ne dopusta bas da mu se netko mijesa u posao, osobno vjerujem da bira mahom ponajbolje sto moze izabrati, a i sef je jedne od najboljih omladinskih skola u BiH, dakle ima predispozicije za posao koji radi, ali naravno da je lakse i logicnije promijeniti selektora ako treba i probati s nekim drugim, i to nije nikakav problem, ali ne vjerujem da ce se ikakav iskorak van ovoga napraviti sve dok svi klubovi unutar BiH primarno pocnu sustavno raditi s mladima i dovoditi kvalitetan i strucan kadar za trenere u omladinskim skolama svojih respektabilnih klubova. A druga stavka je takodjer i ta da zaista rezultati kao takvi ne znace apsolutno nista u ovim uzrastima, najbitnije je isfiltrirati tu igrace za seniorski nogomet i jednog dana i A selekciju.AnelZ je napisao/la:Nemoj samo ovo smatrati kao neki licni napad na Široki Brijeg i sl. No, mozda je i bolje da Karacic odstupi nakon ovoga. Jednostavno, u zadnje pet godina cetiri puta smo dosli do elitnog kruga i stagniramo, tj. budemo ubjedljivo zakucani za dno u toj fazi. Zaista se mora cestitati Karacicu sto je doveo U-19 do te "elite" (ne znam koliko puta) no ako stojis na mjestu moras onda nesto promjeniti i barem pokusati napredovati. Mozda ce se taj potez pokazati kao pogresan i onda cemo uvidjeti da nije bilo do Karacica, no ako vec postoji sansa da moze ici na bolje (a sto definitivno moze) onda jednostavno vrijedi da se pokusa.Kevin je napisao/la: ma Karačić odlazi nakon ovog 99%, očito ne ide ili imamo prevelika očekivanja..
Danas sasvim solidan rezultat protiv Francuske.
...Život za Široki...
Uh, vidi ovog internet tough guy.Medo10 je napisao/la:Cekaj, je li ovo Bosanac il' neki iz Letonije?BSBosna je napisao/la:SB_Fidelis, I sent you a private message.
Ako si Bosanac, i to katastrofalno odgojen Bosanac, nauci se malo o kulturi. Ovo je Bosanski forum, ovdje se raspravlja na jezicima sa ovog podrucja, a ne na Engleskom.
Il' da mu bolje pojasnim: Don't be an ignorant bitch. In this part of the world we fuck ignorant bitches and kick them to the curb.
Medo, slusaj futrovani mededu,ti si izgleda neki teski kompleksas. Ovaj mladic je odrastao u Americi, i ocito bosanski mu nije jaca strana. Lakse mu je da komunicira na engleskom jeziku. On pise o fudbalu u BiH na engleskom jer medunarodni interes je visok ovih dana. Zato smiri malo hormone, i prosetaj.
Ma da, rezultat i ne igra neku ulogu, to je istina, mozda tek kod U21, tu je malo vaznije....ŠB_Fidelis je napisao/la: Nitko to ne spori, nemam osobno nista protiv, cisto smatram da to nije toliko do selektora sve tu, jer Karacic ima radnu etiku i ne dopusta bas da mu se netko mijesa u posao, osobno vjerujem da bira mahom ponajbolje sto moze izabrati, a i sef je jedne od najboljih omladinskih skola u BiH, dakle ima predispozicije za posao koji radi, ali naravno da je lakse i logicnije promijeniti selektora ako treba i probati s nekim drugim, i to nije nikakav problem, ali ne vjerujem da ce se ikakav iskorak van ovoga napraviti sve dok svi klubovi unutar BiH primarno pocnu sustavno raditi s mladima i dovoditi kvalitetan i strucan kadar za trenere u omladinskim skolama svojih respektabilnih klubova. A druga stavka je takodjer i ta da zaista rezultati kao takvi ne znace apsolutno nista u ovim uzrastima, najbitnije je isfiltrirati tu igrace za seniorski nogomet i jednog dana i A selekciju.
Ja mislim da ce Karacic dobiti otkaz, zato sto je izbornik uvijek taj koji je najodgvorniji bez obzira na sve....Ne poznajem detalje i to niko ovdje ne zna osim onih koji su oko ekipe, mislio sam da se radi o jako dobroj generaciji, Hodzic, Maric, Cerimagic pa i Zec su jaaaako dobri igraci....Ocekivao sam mnogo vise, dva poraza, ok, to bi inekako proslo ali opet 6:0 od Austrije je mnogo i to je pokazatelj da je nesto negdje zaskripalo.....
Sigurno ce Karacic snositi odgovornost. Docice novi, mozda i gori, ko zna, vidjecemo....I za Tulica su govorili da ostane, docice gori, pa nam je dosao Jagodic, koji je daleko najbolji izbornik u mladjim uzrastima sto je BIH ikada imala...
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 07 jun 2013, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
Valter, stop sticking up for BSBosnia and his awful article. I know who you are, too. You are the admin ValterBayern from BigSoccer, and you own BigSoccerBosnia. I wonder if you had anything to do with this awful article too.
BTW, 0 - 1 i nije bas toliko lose kad pogledamo sta su nam Austrijanci uradili
Sta ovi "Amerikanci" uradise od teme. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
ma ovih 6:0 je nerealno skroz sasvim sigurno..da su austrijanci jaki jesu, pa sa Hr repkom su igrali 2:2.. ali 6:0 je sigur nerealno..ja kod onog videa imam neki dojam kao da je komplet ekipa podbacila..kad ne ide ne ide..i onda jos imas igrača manje (kaze dino da je iskljucen nekorektno) i poklope ti se takve stvari i primis šesticu..isto ko sto je nerealno da tipa Zvijezda iz Gradačca dobije Širok 6:1, ili da Radnik dobije 4:0 ako ćemo neke usporedbe praviti ali to je tako..Batko je napisao/la:Ma da, rezultat i ne igra neku ulogu, to je istina, mozda tek kod U21, tu je malo vaznije....ŠB_Fidelis je napisao/la: Nitko to ne spori, nemam osobno nista protiv, cisto smatram da to nije toliko do selektora sve tu, jer Karacic ima radnu etiku i ne dopusta bas da mu se netko mijesa u posao, osobno vjerujem da bira mahom ponajbolje sto moze izabrati, a i sef je jedne od najboljih omladinskih skola u BiH, dakle ima predispozicije za posao koji radi, ali naravno da je lakse i logicnije promijeniti selektora ako treba i probati s nekim drugim, i to nije nikakav problem, ali ne vjerujem da ce se ikakav iskorak van ovoga napraviti sve dok svi klubovi unutar BiH primarno pocnu sustavno raditi s mladima i dovoditi kvalitetan i strucan kadar za trenere u omladinskim skolama svojih respektabilnih klubova. A druga stavka je takodjer i ta da zaista rezultati kao takvi ne znace apsolutno nista u ovim uzrastima, najbitnije je isfiltrirati tu igrace za seniorski nogomet i jednog dana i A selekciju.
Ja mislim da ce Karacic dobiti otkaz, zato sto je izbornik uvijek taj koji je najodgvorniji bez obzira na sve....Ne poznajem detalje i to niko ovdje ne zna osim onih koji su oko ekipe, mislio sam da se radi o jako dobroj generaciji, Hodzic, Maric, Cerimagic pa i Zec su jaaaako dobri igraci....Ocekivao sam mnogo vise, dva poraza, ok, to bi inekako proslo ali opet 6:0 od Austrije je mnogo i to je pokazatelj da je nesto negdje zaskripalo.....
Sigurno ce Karacic snositi odgovornost. Docice novi, mozda i gori, ko zna, vidjecemo....I za Tulica su govorili da ostane, doce gori pa nam je dosao Jagodic, koji je daleko najbolji izbornik u mladjim uzrastima sto je BIH imala...
danas protiv francuza se pokazalo da se može..dino kaze, a na stadionuc je, da nam je sviran penal koji se moze svirat (ovaj sigur jedva docekao da svira) a i ne mora..dok nama na drugoj strani nije sviran penal i cisto igranje ruom na gol crti, a to znaci penal i crveni karton
ocu da kazem to su te stvari koje se mogu dogoditi unutar 90minuta i slijed događaja..šta bi bilo kad bi bilo..
al ako nam jucer bez razloga iskljucuje igrača, danas svira sumnjiv penal protiv, a očigledan za ne sigurno i da u nekoj reputaciji kao repka ne stojimo dobro..
Ja ne zivim u Americi. 
hu iz ju?VanjaC je napisao/la:Ja ne zivim u Americi.
to kralju, sve ih izbockajVanjaC je napisao/la:Valter, stop sticking up for BSBosnia and his awful article. I know who you are, too. You are the admin ValterBayern from BigSoccer, and you own BigSoccerBosnia. I wonder if you had anything to do with this awful article too.
Ma ja. Pobjedom protiv Svedske bi sve doslo na svoje mjesto.....Kevin je napisao/la:ma ovih 6:0 je nerealno skroz sasvim sigurno..da su austrijanci jaki jesu, pa sa Hr repkom su igrali 2:2.. ali 6:0 je sigur nerealno..ja kod onog videa imam neki dojam kao da je komplet ekipa podbacila..kad ne ide ne ide..i onda jos imas igrača manje (kaze dino da je iskljucen nekorektno) i poklope ti se takve stvari i primis šesticu..isto ko sto je nerealno da tipa Zvijezda iz Gradačca dobije Širok 6:1, ili da Radnik dobije 4:0 ako ćemo neke usporedbe praviti ali to je tako..Batko je napisao/la:Ma da, rezultat i ne igra neku ulogu, to je istina, mozda tek kod U21, tu je malo vaznije....ŠB_Fidelis je napisao/la: Nitko to ne spori, nemam osobno nista protiv, cisto smatram da to nije toliko do selektora sve tu, jer Karacic ima radnu etiku i ne dopusta bas da mu se netko mijesa u posao, osobno vjerujem da bira mahom ponajbolje sto moze izabrati, a i sef je jedne od najboljih omladinskih skola u BiH, dakle ima predispozicije za posao koji radi, ali naravno da je lakse i logicnije promijeniti selektora ako treba i probati s nekim drugim, i to nije nikakav problem, ali ne vjerujem da ce se ikakav iskorak van ovoga napraviti sve dok svi klubovi unutar BiH primarno pocnu sustavno raditi s mladima i dovoditi kvalitetan i strucan kadar za trenere u omladinskim skolama svojih respektabilnih klubova. A druga stavka je takodjer i ta da zaista rezultati kao takvi ne znace apsolutno nista u ovim uzrastima, najbitnije je isfiltrirati tu igrace za seniorski nogomet i jednog dana i A selekciju.
Sigurno ce Karacic snositi odgovornost. Docice novi, mozda i gori, ko zna, vidjecemo....I za Tulica su govorili da ostane, doce gori pa nam je dosao Jagodic, koji je daleko najbolji izbornik u mladjim uzrastima sto je BIH imala...
danas protiv francuza se pokazalo da se može..dino kaze, a na stadionuc je, da nam je sviran penal koji se moze svirat (ovaj sigur jedva docekao da svira) a i ne mora..dok nama na drugoj strani nije sviran penal i cisto igranje ruom na gol crti, a to znaci penal i crveni karton![]()
ocu da kazem to su te stvari koje se mogu dogoditi unutar 90minuta i slijed događaja..šta bi bilo kad bi bilo..
al ako nam jucer bez razloga iskljucuje igrača, danas svira sumnjiv penal protiv, a očigledan za ne sigurno i da u nekoj reputaciji kao repka ne stojimo dobro..
Trenutno korisnika/ca: damir_82, Edincapitano, FerdinandF, General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Haroni, husrefbeg, InatSilniBosanski, Jet2Holiday, legendarnadruga, mercurial, Micron, perun, Proximic, Serha, signalidunapark, UtdBiH21, zeljooo13, zikerrz21 i 121 gost.