Allegri not happy with Morata's attitude on the pitch. #GdS
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Bez problema moze igrat trequartistu.Marvin je napisao/la:Dybala najbolji u ove dvije utakmice,stavit ga iza napadaca i batalit Draxlera i slicne.
Morata izgorio,nadrkan nesto.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlCapitano
- Kontakt:
#SkyItalia are reporting that contacts between Juve & Schalke have resumed. #Draxler
- IlCapitano
- Kontakt:
Može on, ali nisu Morata i Mandžukić najbolji par u napadu, tj. po meni su vrlo loši skupa. Morata praktički igra krilo i on nije nikako za toga. Jednog moraš žrtvovati. Zato Draxler i Dybala iza jednog od ove dvojice bi bilo odlično.Sissoko je napisao/la:Bez problema moze igrat trequartistu.Marvin je napisao/la:Dybala najbolji u ove dvije utakmice,stavit ga iza napadaca i batalit Draxlera i slicne.
Licno bi i ja volio da stalno igra secondu, tako bi vise golova dao.Nadam se Draxleru.IlCapitano je napisao/la:Može on, ali nisu Morata i Mandžukić najbolji par u napadu, tj. po meni su vrlo loši skupa. Morata praktički igra krilo i on nije nikako za toga. Jednog moraš žrtvovati. Zato Draxler i Dybala iza jednog od ove dvojice bi bilo odlično.Sissoko je napisao/la:Bez problema moze igrat trequartistu.Marvin je napisao/la:Dybala najbolji u ove dvije utakmice,stavit ga iza napadaca i batalit Draxlera i slicne.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- firefirefirely
- Kontakt:
Max mi vec pocinje ici na qrac sa hvaljenjem Mandze, a omalozavanjem drugih napadaca, u ovom slucaju konkretno Morate
- IlCapitano
- Kontakt:
Šta je rekao? Nisam vidio ništa...firefirefirely je napisao/la:Max mi vec pocinje ici na qrac sa hvaljenjem Mandze, a omalozavanjem drugih napadaca, u ovom slucaju konkretno Morate
- IlCapitano
- Kontakt:
Allegri "Today wasn't Morata's day, I didn't like how he played, I don't mean technical errors but the attitude, that's why I took him out. He made me angry while on the pitch but then he did well because he went to train on his own. There's a bad air around Juventus: everyone says we are favorites, but that's not the case. This year it will be more difficult than before. So it's better to immediately stop this air before it gets infectious."
Dybali samo treba dati prostora, nešto slično kao Tevez prošle sezone da ima slobodu i vraćanja po loptu, momak je danas pokazao u nekoliko navrata kako je ubojit sa asistencijama, kako je samo izbacio Zazu u 100% šansu, ali ne treba sa njim žuriti nego mu polako davati sve veću ulogu i aBda dobit ćemo nakon dugo vremena 10ku za narednih 10 godina
Nisam gledao drugo poluvrijeme pa ne znam kakvo je stanje bile, ali u prvom je to već izgledalo mnogo bolje, protiv Marseilla bi trebala biti prava provjera pred superkup.
Nisam gledao drugo poluvrijeme pa ne znam kakvo je stanje bile, ali u prvom je to već izgledalo mnogo bolje, protiv Marseilla bi trebala biti prava provjera pred superkup.
-
gojzerica
- Kontakt:
Mandžo je zvjerka.
- IlFantasista
- Kontakt:
Drago mi je sto ste zadovoljni Dybalom, nisam gledao tekmu pa cu vjerovati vasem sudu. haha
Treba nam jos jedan ofanzivni vezni pa bi se mogli igrati i 4-3-2-1 sa Pereyrom desno, a npr. Draxlerom lijevo i Moratom u spicu.
Treba nam jos jedan ofanzivni vezni pa bi se mogli igrati i 4-3-2-1 sa Pereyrom desno, a npr. Draxlerom lijevo i Moratom u spicu.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- L'Avvocato
- Kontakt:
Imam neki osjecaj da nam u napadu treba neko iskusniji od Draxa. Pogotovo na tako zahtjevnoj poziciji i u ovako nezgodnoj ligi.
Dybala me danas odusevio. Prvi put ga gledao. Mandzo krenuo po ocekivanjima. Mojim naravno.
Dybala me danas odusevio. Prvi put ga gledao. Mandzo krenuo po ocekivanjima. Mojim naravno.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
A rekose da smo bacili 40 miliona na nedokazanog balavca 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Juventus FC
Pa pustite onda da se dokaze u Juventusu, u Evropi, s jakim oponentima. Lahko je pricati da je fenomen poslije dobrog poluvremena protiv ekipe koja je slabija od Lecha iz Poznana.
Polahko, ima potencijala, ali mora da radi na sebi kao i svaki koji misli pisati ozbiljnu historiju u Juventusu. 40 miliona valja opravdati, bez alibija, zna se sta se ocekuje za te pare.
Polahko, ima potencijala, ali mora da radi na sebi kao i svaki koji misli pisati ozbiljnu historiju u Juventusu. 40 miliona valja opravdati, bez alibija, zna se sta se ocekuje za te pare.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Pogba je napisao/la:Pa pustite onda da se dokaze u Juventusu, u Evropi, s jakim oponentima. Lahko je pricati da je fenomen poslije dobrog poluvremena protiv ekipe koja je slabija od Lecha iz Poznana.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Od mnogo faktora zavisi kako će se razviti i šta će postati, ali u ove dvije utakmice moglo se vidjeti koliko ovaj momak ima potencijal, a i u Palermu je bio dobar. Ali svakako da treba sačekati sa nekim većim procjenama.Pogba je napisao/la:Pa pustite onda da se dokaze u Juventusu, u Evropi, s jakim oponentima. Lahko je pricati da je fenomen poslije dobrog poluvremena protiv ekipe koja je slabija od Lecha iz Poznana.
Rugani (Y)
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
eh sad je pitanje ko ce na klupu..tu je stvarno tesko biti pametan: Mandzo je zvijer, a Morata je trenutno medju najboljim , ako ne i najbolji mladi napadac na svijetu..a skupa tesko da mogu igrati
strasno su mi draga oba igraca i ko god zavrsi na klupi bice mi zao
strasno su mi draga oba igraca i ko god zavrsi na klupi bice mi zao
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- masteRofPoker
- Kontakt:
Oj kreativnosti i brzino, ukazi se ovih dana u Juventusovom dresu i uslisi ovo moju sportsku molitvu. Amin.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
-
teteac8684
- Kontakt:
Pozdrav Juventini, novi sam na forumu...Zadrti Bianconero
...Gledam jučer utakmicu, nije to još ni blizu nivoa na kojem želimo biti, sasvim razumljivo...Teške noge, jake pripreme...Bit će to puno bolje...Dybala je veliki talenat, to se vidi iz aviona
Uglavnom, da ne dužim više...FORZA JUVE!!! 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.