Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Kad se sjetim da su pojedini bavarci dolazili ovdje da likuju zbog transfera xabi alonsa

Hvala mu sto je otisao.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 03 apr 2016, 13:20, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Anketa na Marci. 50% navijaca zeli Bejla na lijevom beku protiv Atletica, buduci da Marcelo ne igra. 34% Coentroa.
Nacho i Arbeloa po 6%.
Lajk. Carlo dobije vanbracnog sina Garetha u prvoj ekipi, mi dobijemo 4-4-2, Atletico dobije tricu.
Nacho i Arbeloa po 6%.
Lajk. Carlo dobije vanbracnog sina Garetha u prvoj ekipi, mi dobijemo 4-4-2, Atletico dobije tricu.
Marcelo je ove sezone i ofanzivno i defanzivno najbolji bek svijeta. Možda ima jednu grešku za čitavu sezonu. Jedino da imamo zdravog Alabu na klupi ne bih se bojao toga što Marcelo ne igra.Sveti je napisao/la:Ne razumijem zašto se toliko bojite igranja Koentraoa, koji je jako dobar, a defanzivno daleko bolji od marsela
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Benzema ne igra sutra, upitan i za Atletico.
geoxx je napisao/la:Benzema ne igra sutra, upitan i za Atletico.
Svi se povrijedjuju samo je jedan od kamena. 
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Svaka čast. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
nadam se da ce igrati protiv Atletica u inat ovim sto bez potrebe dizu palce goregeoxx je napisao/la:Benzema ne igra sutra, upitan i za Atletico.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
L-Train je napisao/la:nadam se da ce igrati protiv Atletica u inat ovim sto bez potrebe dizu palce goregeoxx je napisao/la:Benzema ne igra sutra, upitan i za Atletico.
i ja se nadam da ce IGRATI.
[youtube][/youtube]
Odlican.
Odlican.
sto se ovo pise neka svada izmedu Isca i Carla ovaj navodno ljut sto je izbacen iz pocetne 
Nema nikakve svadje,Marca i As koliko god djelovali nastrojeni klubu bolje da ne postoje..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
nadam se jer to nam sad najmanje treba

madionicar

madionicar
Sjajni španski golman Manchester Uniteda, David de Gea, odlučio je karijeru nastaviti u Real Madridu.
Prema pisanju španskih medija De Gea je pristao preseliti u Madrid, pa je za realizaciju njegovog transfera ostalo da dogovor postignu Real i Manchester United.
Navodno je sjajni golman već dogovorio svoje uslove dolaska u Madrid, a pretpostavlja se da ni Manchester neće mnogo zatezati pošto nekadašnjem golmanu Atletica ugovor sa otočkim klubom ističe na ljeto 2016. godine.
Znači Iker ide, a Keyloru opet klupa
naprijed rejal
Nije mi jasno vise za ovog De Geu ali dok se toliko pise znaci da je istina i prenose mnogi mediji pa evo danas opet i sportsport.ba nas. Buni me i ta cinjenica oko kasiljasa, mozda ipak navas odlazi jer je bas prije dan ili dva anceloti rekao kako ostaje i naredne sezone u realu i da ce tu biti kasiljas i vecina ostalih igraca kojima ne istice ugovor tako da njega je jedinog naglasio pa pretpostavljam da bi mogao ipak kasiljas ostati koji je takodjer nedavno izjavio da se nada okoncanju karijere u realu. navas uistinu nije imao previse prilika ove sezone ali je na pocetku imao poprilicno vise i onda je anceloti odjednom odustao od rotiranja i jako rijetko ga ubacivao. ima tu mozda nesto ipak ga vidi i na treninzima i jos raznim situacijama mozda su po srijedi i svadje ili nesto trece. Ipak je tako i diego lopez bio primoran otici radi dolaska novog tako ce mouda i navas biti kolateralna šteta jer cinjenica je da de gea heste i bolji i mladji. ne samo od njega nego u top5 golmana svijeta a i spanac je.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.