Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
sto se ovo pise neka svada izmedu Isca i Carla ovaj navodno ljut sto je izbacen iz pocetne 

Nema nikakve svadje,Marca i As koliko god djelovali nastrojeni klubu bolje da ne postoje..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
nadam se jer to nam sad najmanje treba

madionicar

madionicar

Sjajni španski golman Manchester Uniteda, David de Gea, odlučio je karijeru nastaviti u Real Madridu.
Prema pisanju španskih medija De Gea je pristao preseliti u Madrid, pa je za realizaciju njegovog transfera ostalo da dogovor postignu Real i Manchester United.
Navodno je sjajni golman već dogovorio svoje uslove dolaska u Madrid, a pretpostavlja se da ni Manchester neće mnogo zatezati pošto nekadašnjem golmanu Atletica ugovor sa otočkim klubom ističe na ljeto 2016. godine.
Znači Iker ide, a Keyloru opet klupa

naprijed rejal
Nije mi jasno vise za ovog De Geu ali dok se toliko pise znaci da je istina i prenose mnogi mediji pa evo danas opet i sportsport.ba nas. Buni me i ta cinjenica oko kasiljasa, mozda ipak navas odlazi jer je bas prije dan ili dva anceloti rekao kako ostaje i naredne sezone u realu i da ce tu biti kasiljas i vecina ostalih igraca kojima ne istice ugovor tako da njega je jedinog naglasio pa pretpostavljam da bi mogao ipak kasiljas ostati koji je takodjer nedavno izjavio da se nada okoncanju karijere u realu. navas uistinu nije imao previse prilika ove sezone ali je na pocetku imao poprilicno vise i onda je anceloti odjednom odustao od rotiranja i jako rijetko ga ubacivao. ima tu mozda nesto ipak ga vidi i na treninzima i jos raznim situacijama mozda su po srijedi i svadje ili nesto trece. Ipak je tako i diego lopez bio primoran otici radi dolaska novog tako ce mouda i navas biti kolateralna šteta jer cinjenica je da de gea heste i bolji i mladji. ne samo od njega nego u top5 golmana svijeta a i spanac je.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Mislim da je dobro sto Benz sutra ne igra da odmori malo,primjetio se dosta umor na njemu u zadnjih par utakmica,takodze nije mi jasno sto neki pojedinici govore da je Karim trom i spor,mozda izgleda sporiji u odnosu na kopitare jer je njima glavna karekteristika brzina ali definitivno on je jedan od brzih klasicnih napadaca,abd nadam se da ce biti spreman za Atletiko i zacepiti usta pojedincima nakon jedne nesto losije partije
igramo dns u 8rudy91 je napisao/la:Mislim da je dobro sto Benz sutra ne igra da odmori malo,primjetio se dosta umor na njemu u zadnjih par utakmica,takodze nije mi jasno sto neki pojedinici govore da je Karim trom i spor,mozda izgleda sporiji u odnosu na kopitare jer je njima glavna karekteristika brzina ali definitivno on je jedan od brzih klasicnih napadaca,abd nadam se da ce biti spreman za Atletiko i zacepiti usta pojedincima nakon jedne nesto losije partije
Barca se opet provukla jbmu kako onaj Pareho penal opuca bolje bi ja pucao
ma valjada im neko uzme do kraja neki bod,veceras laganica uzimamoandro234 je napisao/la:igramo dns u 8rudy91 je napisao/la:Mislim da je dobro sto Benz sutra ne igra da odmori malo,primjetio se dosta umor na njemu u zadnjih par utakmica,takodze nije mi jasno sto neki pojedinici govore da je Karim trom i spor,mozda izgleda sporiji u odnosu na kopitare jer je njima glavna karekteristika brzina ali definitivno on je jedan od brzih klasicnih napadaca,abd nadam se da ce biti spreman za Atletiko i zacepiti usta pojedincima nakon jedne nesto losije partije
Barca se opet provukla jbmu kako onaj Pareho penal opuca bolje bi ja pucao
Bale se ozljedio 

Ovo vam je Bog sa neba poslao dar pred Atletico. Bale se ozljedio. Samo da bar 1 sedmicu odsutan bude 

Bit ce taj spreman. Nismo mi te srece.
Bale bi vam se lako mogao posrati na ovu sezonu. Definitivno ne opravdava ulozeno. A bude li se u srijedu igralo hinjski protiv Atletica,oni ce to definitivno znati prihvatiti i umrtviti utakmicu. Napasti iz svih oruzja od prve minute. To je Real. A ne hinjski igrati u pm.geoxx je napisao/la:Bit ce taj spreman. Nismo mi te srece.
Posro se on vec.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;

http://goatd.net/110004/watch-real-madrid-vs-malaga" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Neko link
http://goatd.net/110005/watch-real-madrid-vs-malaga" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvoli legendo

Šta vam se desilo sa Bale neka ozbiljna povreda ili?

Nadamo seJanez je napisao/la:http://goatd.net/110004/watch-real-madrid-vs-malaga" onclick="window.open(this.href);return false;KEC je napisao/la:Neko link
http://goatd.net/110005/watch-real-madrid-vs-malaga" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvoli legendo![]()
Šta vam se desilo sa Bale neka ozbiljna povreda ili?

4-4-2 protiv jorgandžija

Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
nista posebno u prvom poluvremenu ali vodimo,povrede se kao sto vidim nastavljaju a na tome samo jedino Barca moze da profitiram,no bitno je da i mi imamo navijace koji se raduju tome bravo 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ovaj Chicarito je retardiran, yebo majku svoju onaj ko ga je doveo u Real
Oj dan te yebo nije valjda Modric opet povrijedjen
Oj dan te yebo nije valjda Modric opet povrijedjen

to vam se i modric i bale ozljedili u jednoj tekmi ? Jel bas nesto konkretno bilo ili ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.