James

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Ma daaaaj.... Realno ako ikoga treba kuditi to je Marcelo ili Pepe. Postalo je normalno govoriti pa draaagi Ikere cccEpidaurus je napisao/la:Pa dragi Ikere
Ma znam al nekad treba malo i druge ruzitiEpidaurus je napisao/la:Druze Ikera volim ko brata rodjenog i uvijek bi ga drzo ko prvog golmana al ova intervencija je bila nespretna pravo. Naravnno, glavni krivac je Marcelo i stoperi sto su ostavili lika na 8 metara od gola al ni Iker nije dobro reagovo.
Rekoh janormalaba je napisao/la:Ma znam al nekad treba malo i druge ruzitiEpidaurus je napisao/la:Druze Ikera volim ko brata rodjenog i uvijek bi ga drzo ko prvog golmana al ova intervencija je bila nespretna pravo. Naravnno, glavni krivac je Marcelo i stoperi sto su ostavili lika na 8 metara od gola al ni Iker nije dobro reagovo.Bice ovo 3 - 1. Rona ce se oduziti za penal
6 utakmica primere,plus LP vidjecemo koliko josJamesJoyce je napisao/la:Mogao bi ove godine preko 60. Jos koliko utakmica je ostalo do kraja?
Prvo je bilo da je precjenjen i da ce unistitm momcad onda da je previse placen ali da je dobar a uskoro ce biti najbolji veznjak na svijetugeoxx je napisao/la:Ronaldo 50 golova u sezoni. Ko jos broji koji put zaredom...
Odlicna utakmica.
Al kakva igracina je James. Prvi sam ovdje vodio kampanju da ne dodje, vecina je bila protiv transfera, cak su ga i neki navijaci Barce podmuklo dozivali da dodje u Madrid.![]()
Nit je on bio greska, niti je prodaja Di Marije greska. Jedan je zamjena Ashleyu Youngu u Unitedu, drugi je ponajbolji igrac Real Madrida.
Ballon d'or kad uleti u prajm.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Odakle ti to?andro234 je napisao/la:Luka vjerojatno out do kraja sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.