Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Forto je u top3 ublehaša ikada koji su sjedili u vijeću ministara. Šta on radi uopšte? 

- akisarajevo92
- Kontakt:
Lik zaklao zenu pred sestogodisnjim djetotom i ovo maksimalna kazna
u Americi bi lagano dobio dvije dozivotneMuškarac je uhapšen i bit će zadržan u pritvoru 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo "Ubistvo", kažnjivo članom 113. Krivičnog zakona Republike Srbije, kaznom zatvora u trajanju od pet do 15 godina.
Don't believe the hype.
- JayCatwright
- Kontakt:
Nemoj vjerovati u sve što pročitaš. Propisana kazna je od 10 godina do doživotnog, obzirom da je to teško ubistvo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:16Lik zaklao zenu pred sestogodisnjim djetotom i ovo maksimalna kazna
u Americi bi lagano dobio dvije dozivotneMuškarac je uhapšen i bit će zadržan u pritvoru 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično djelo "Ubistvo", kažnjivo članom 113. Krivičnog zakona Republike Srbije, kaznom zatvora u trajanju od pet do 15 godina.
- akisarajevo92
- Kontakt:
drago mi je ako je greska u navodimaJayCatwright je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:21Nemoj vjerovati u sve što pročitaš. Propisana kazna je od 10 godina do doživotnog, obzirom da je to teško ubistvo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:16Lik zaklao zenu pred sestogodisnjim djetotom i ovo maksimalna kazna

Don't believe the hype.
-
- Kontakt:
Dodik ce danas biti 500 metara od zgrade SIPA-e u East Capajebo.
-
- Kontakt:
Pa Ramo sad moze odmah da ga uhapsi ,nema 800 metara zracne linije od sjedista specijalaca na Vracama , a imaju i helikopter. Čak šta više noćas ocekujem video iz helikoptera.Mocvara1991 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:34Dodik ce danas biti 500 metara od zgrade SIPA-e u East Capajebo.
-
- Kontakt:
Moj frende, Ramo,Konakovic i slicni su ti klasicna blebetala u prazno. To je valjda svima jasno.tiketoke je napisao/la: ↑23 apr 2025, 15:46Pa Ramo sad moze odmah da ga uhapsi ,nema 800 metara zracne linije od sjedista specijalaca na Vracama , a imaju i helikopter. Čak šta više noćas ocekujem video iz helikoptera.Mocvara1991 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:34Dodik ce danas biti 500 metara od zgrade SIPA-e u East Capajebo.
Jeste ali i rade za razliku od drugih ,kadrovi snsda su izbaceni iz vlasti , a i realno nikad nismo bili blize EUMocvara1991 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 15:50
Moj frende, Ramo,Konakovic i slicni su ti klasicna blebetala u prazno. To je valjda svima jasno.
Ne bi ako je ufatio u preljubi (znaci na licu mjesta), to ide pod crime of passion, i zavisno sta i kako mogao bi proci sa 5 godina zatvora.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:16Lik zaklao zenu pred sestogodisnjim djetotom i ovo maksimalna kazna
Jos jedna odlicna stavka u americkom zakonu. Stvarno ste ispred ostalih u svemu.alemsa je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:10Ne bi ako je ufatio u preljubi (znaci na licu mjesta), to ide pod crime of passion, i zavisno sta i kako mogao bi proci sa 5 godina zatvora.akisarajevo92 je napisao/la: ↑23 apr 2025, 13:16Lik zaklao zenu pred sestogodisnjim djetotom i ovo maksimalna kazna

Ma sve je predumisljaj, ne mozes znati da te vara pa kovati plan da je ufatis na kamari, to je onda ubistvo prvog stepena, ali ako dodjes kuci ili sta vec i zateknes je (ili zena muza), ubijes, to onda ide da nisi bio sav svoj/shok = crime of passion.
-
- Kontakt:
Nema šta, Amerika sto mjesta ispred svih,
ali 250 mjesta ispod Kine.
ali 250 mjesta ispod Kine.
Ja bi i za prevaru uveo nekoliko godina zatvorske kazne. A za svako ubistvo sa predumisljajem odmah smrtna ako su jasni dokazi.

Imas u nekim state-ovima, da je protivzakonita preljuba i da mozes tuziti doticnu osobu, mislim da je 10k kazna da odma moras isplatiti partnerki/partneru i plus mozda zatvor (zaboravio sam, ali znam da sam negdje procitao/cuo, guglaj).Mogli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:33Ja bi i za prevaru uveo nekoliko godina zatvorske kazne. A za svako ubistvo sa predumisljajem odmah smrtna ako su jasni dokazi.![]()
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Prevara samo u slucaju da zena to uradi, muskarcu prva tri puta treba biti oprosteno.Mogli je napisao/la: ↑23 apr 2025, 17:33Ja bi i za prevaru uveo nekoliko godina zatvorske kazne. A za svako ubistvo sa predumisljajem odmah smrtna ako su jasni dokazi.![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Smanjeni doprinosi..hoce l sad dobri poslodavci razliku radnicima ko sto su rekli ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Valjda sad smanje i cijene sto su nabili zbog povecanja minimalca na hiljadu..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Centre forward
- Kontakt:
Dobar.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Evo sve lete.

Dobro se neki dan ovdje napisalo, kad su cijene goriva povecali i ostalog su. Sad cijene goriva debelo padaju, cijene ostalih proizvoda ostale iste

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je