Champions League 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Champions League 2016/17
Porediti Pjanića i Modrića je van svake pameti. Get help.
- IlCapitano
- Kontakt:
Kako se ljudi pale zbog obične statistike. 
To sam naletio na twitteru, samo pokazuje koliko je Miralem napredovao i koliki je mit bio 'Pjanić pizda, nema ga protiv jačih nigdje'.
To sam naletio na twitteru, samo pokazuje koliko je Miralem napredovao i koliki je mit bio 'Pjanić pizda, nema ga protiv jačih nigdje'.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 11 maj 2017, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- branimir85
- Kontakt:
naravno da je van pameti jedan je lopov i bankomat budući član zatvorske kaznionice, a drugi je normalan nogometaš.anonymousHD je napisao/la:Porediti Pjanića i Modrića je van svake pameti. Get help.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
sto ne volis toliko Modrica?branimir85 je napisao/la:naravno da je van pameti jedan je lopov i bankomat budući član zatvorske kaznionice, a drugi je normalan nogometaš.anonymousHD je napisao/la:Porediti Pjanića i Modrića je van svake pameti. Get help.
kakav zatvor ba nsita od toga
- anonymousHD
- Kontakt:
Idi doktoru. Obriši postove. Logout uradi.
- branimir85
- Kontakt:
@Melloo opljačkali klub za kojeg navijam(sam navijao);modrić,ministrant,lovren,mamići i ostala bagra-toliko je toga napisano da bespotrebno išta više reći.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- anonymousHD
- Kontakt:
Priča o fudbalskim kvalitetima, a ne o tim glupostima.
ne znam nisam upucen sta se desava s Dinamom al etobranimir85 je napisao/la:@Melloo opljačkali klub za kojeg navijam(sam navijao);modrić,ministrant,lovren,mamići i ostala bagra-toliko je toga napisano da bespotrebno išta više reći.
Al moras priznat da je dobar igrac vidjelo se i sinoc
Nije Miralem nesto posebno napredovao u ovoj sezoni. Agresivniji je i malo odgovorniji nazad.IlCapitano je napisao/la:Kako se ljudi pale zbog obične statistike.
Nad tobom sunce najljepše sja
Karlo je napisao/la: kolko tolko posteno
- MysticAladin
- Kontakt:
Karlo je napisao/la:dakle halasi i mafijasi u finalu.Ruku na srce mafiji moram cestitati na prolasku u finale igrali su i kolko tolko posteno i ostisli u finale treba biti covek i cesttitati ,uz to da im od srca pozelim da ovo finale bude jedno od onih koje su u stilu gbubilikao nekad davno protiv halasa i mijatovica
,ili recimo kao protiv mrtve prcelone 2015
..
Jbg halasi iako sam im previse zahatario za onu kradju u 1 /4,i oprostiti necu,navijacu za vas,ipak od dva zla izaberi ono manje, reala je ipak manje zlo od talijanske koza nostre
a sledece sezone od srca vam sve zelim najgore i da vam se ona kradja protiv bajerna vrati kao bumerang a ne bi mi bilo mrsko da se ponovo susrenemo pa da vam sa kamatom naplatimo ovosezonsu kradju.
Volio bih da real osvoji ali to ce biti titula sa velikom mrljom![]()
Ti bi volio da Real osvoji samo da možeš reći da je (i) ova titula sa mrljom i da nije zaslužena. Kad bi uzeo Juve, ti bi morao reći da je bez mrlje i potpuno zaslužena...a ne možeš to da prevališ preko usta
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
- IlCapitano
- Kontakt:
Naravno da jeste. Taktički, fizički i trkački je daleko bolji nego ikad prije što je i logično s obzirom gdje igra.pinoglavi je napisao/la:Nije Miralem nesto posebno napredovao u ovoj sezoni. Agresivniji je i malo odgovorniji nazad.IlCapitano je napisao/la:Kako se ljudi pale zbog obične statistike.
MysticAladin je napisao/la:Karlo je napisao/la:dakle halasi i mafijasi u finalu.Ruku na srce mafiji moram cestitati na prolasku u finale igrali su i kolko tolko posteno i ostisli u finale treba biti covek i cesttitati ,uz to da im od srca pozelim da ovo finale bude jedno od onih koje su u stilu gbubilikao nekad davno protiv halasa i mijatovica
,ili recimo kao protiv mrtve prcelone 2015
..
Jbg halasi iako sam im previse zahatario za onu kradju u 1 /4,i oprostiti necu,navijacu za vas,ipak od dva zla izaberi ono manje, reala je ipak manje zlo od talijanske koza nostre
a sledece sezone od srca vam sve zelim najgore i da vam se ona kradja protiv bajerna vrati kao bumerang a ne bi mi bilo mrsko da se ponovo susrenemo pa da vam sa kamatom naplatimo ovosezonsu kradju.
Volio bih da real osvoji ali to ce biti titula sa velikom mrljom![]()
Ti bi volio da Real osvoji samo da možeš reći da je (i) ova titula sa mrljom i da nije zaslužena. Kad bi uzeo Juve, ti bi morao reći da je bez mrlje i potpuno zaslužena...a ne možeš to da prevališ preko usta
bit cu medju prvima koji ce cestitati ako casno i posteno osvojite bez pomoci sudija i ostalih lopovluka
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
Sve sto sada radi i prije je radio, moze se reci da sada ima vecu konstantu sto je i logicno jer igra u Juventusu. Da prije nije igrao defanzivu i da nije trcao su mitovi. Ja sam i ocekivao ovakav nivo igre kod njega kada je dosao u Juventus jer da se izvuce ono najbolje iz njega potrebni su dobri saigraci i pozicija koja mu odgovara a oboje je dobio u Juventusu.IlCapitano je napisao/la:Naravno da jeste. Taktički, fizički i trkački je daleko bolji nego ikad prije što je i logično s obzirom gdje igra.pinoglavi je napisao/la:Nije Miralem nesto posebno napredovao u ovoj sezoni. Agresivniji je i malo odgovorniji nazad.IlCapitano je napisao/la:Kako se ljudi pale zbog obične statistike.
Napredovao jeste, ali nesto posebno puno nije.
Nad tobom sunce najljepše sja
Lagano šamaranje pustinjskog skočimiša.IlCapitano je napisao/la:
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Zamisli tek kako je nama, simpatizerima Barcelone, godinama slušati trpanje Ronalda u isti koš s MessijemanonymousHD je napisao/la:Porediti Pjanića i Modrića je van svake pameti. Get help.

Btw, ovo je u potpunosti tačno.IlCapitano je napisao/la:Naravno da jeste. Taktički, fizički i trkački je daleko bolji nego ikad prije što je i logično s obzirom gdje igra.
Pjanić nikad bolje nije izgledao. Nikad nisam vjerovao da će biti u stanju defanzivu podignuti na zadovoljavajući nivo i pružati vrhunske partije protiv velikih u kontinuitetu. Toliko je dobar da ga poželim gledati u dresu Barcelone sljedeće sezone. Što je prije samo godinu dana izazivalo stanje opće smjehulje kod mene, moram priznati.
Sa Modrićem koji ni po čemu ne briljira ove sezone se itekako može porediti.
- IlCapitano
- Kontakt:
Niko nije rekao da prije nije (htio) igrati defanzivu i trčati, sada je jednostavno to na puno većem nivou.pinoglavi je napisao/la:Sve sto sada radi i prije je radio, moze se reci da sada ima vecu konstantu sto je i logicno jer igra u Juventusu. Da prije nije igrao defanzivu i da nije trcao su mitovi. Ja sam i ocekivao ovakav nivo igre kod njega kada je dosao u Juventus jer da se izvuce ono najbolje iz njega potrebni su dobri saigraci i pozicija koja mu odgovara a oboje je dobio u Juventusu.IlCapitano je napisao/la:Naravno da jeste. Taktički, fizički i trkački je daleko bolji nego ikad prije što je i logično s obzirom gdje igra.pinoglavi je napisao/la: Nije Miralem nesto posebno napredovao u ovoj sezoni. Agresivniji je i malo odgovorniji nazad.
Napredovao jeste, ali nesto posebno puno nije.
Cuj ovog mogu se poredit Modric i Pjanic 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.