Sretno osvajanje?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Niđe veze pa on je jedini baš otvoreno pričao protiv Superlige. Klopp je to malo umotao u celofan, a Tuchel i ostali nisu smjeli ništa reći.
Imaju srece sto je Bayern bio desetkovan pa ispao ranije, rasula bi ih bavarska makina. Drago mi je sto su Pepovi dikrajderi dosli na svoje nakon silnog dizanja. Emco pogotovo nas dragi, ugasio se jadan.
Bayu je kostalo neigranje Lewe protiv Parižana, a ubio bi ih Bayern u dvomeču
Ne samo Lewe, da je bogdom samo on nedostajao, Gnabry, Goretzka, dva prvotimca plus Robert. Na dvije tekme gdje se zna da bi Bayern u jednoj sigurno iskoristio sve nedostatke Citya, izbacili bi ih lagano. Vjerujem da bi tada i finale bilo zanimljivije, ovako ih Plavci otresli rutinski.Bobadilla je napisao/la: ↑30 maj 2021, 13:13Bayu je kostalo neigranje Lewe protiv Parižana, a ubio bi ih Bayern u dvomeču
Ovo ljubljenje mi je patetično, hajd da vodi neki klub koji nije favorit, ne za trofej, nego za polufinale, razumio bih. Ovako vodiš klub čija je klupa dovoljno jaka da se uzme Lige prvaka i ti gubiš iznova i iznova. Ja bih je zafrljatio preko onog stadiona, nek' se neko dijete igra sa njom.
(skoro) svaka je zaslužena. što se prošle godine tiče ostaje to da je sve bilo drugačije i da je bilo dovoljno natempirati formu unutar 10-15 dana dok u jednoj klasičnoj sezoni moraš tri mjeseca preko dvije utakmice do titule. bajern jeste bio beton i vjerovatno bi uzeo i da je bila klasična godina ali ipak nije i to je ta mala zvjezdica pored titule
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.