Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pogba, Icardi i Lokateli 
- akisarajevo92
- Kontakt:
a kad cemo se rijesiti Bentancura, Danila, Bernadeschija, Rabiota i slicnih 
Don't believe the hype.
Svi ti ostaju osim Ramiza i eventualno Berne ako se ne nadje neka trampa za njega.
Zašto Danila? Jedna od svjetlijih tačaka ove sezoneakisarajevo92 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 15:38a kad cemo se rijesiti Bentancura, Danila, Bernadeschija, Rabiota i slicnih![]()
Treba Ronalda staviti na Olx,mozda bude sta u zamjenu sa profila
Zasto Danila? Jedan od najboljih ove sezone....akisarajevo92 je napisao/la: ↑29 maj 2021, 15:38a kad cemo se rijesiti Bentancura, Danila, Bernadeschija, Rabiota i slicnih![]()
....."Kad dođu teški dani i kada ti loše krene,digni pogled ka tribini,ugledat ćeš tamo mene...."
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
..." S JUGA SE PJESMA ORI,BORI SE ŽELJO BORI.....!
FK Željezničar 💙
FC Juventus ⚫⚪
Rafa Nadal 🎾
- akisarajevo92
- Kontakt:
Onda se ne slazemo, klub kao Juventus treba bolje od Danila na desnom beku
Don't believe the hype.
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Danilo od ove sezone je bio top igrac, gdje god je igrao bio je odlican. Mislim nikad i nije bilo sumnje da je on odlican igrac samo su ga povrede zezale, pa nije bilo konstante.
Ne treba nikoga dovoditi,Inter je odlaskom Contea dramaticno oslabljen,mi cemo imati vise bodova sa Maxom nego sa Pirlom i skudeto bi se lako mogao vratiti u Torino.
Pricamo o Seriji A.
A evropa...ona neka putuje.
Pricamo o Seriji A.
A evropa...ona neka putuje.
Znaci kako stvari stoje rijesit ćete se Scesnog a dovest Donarumu, takodjer i Hakan vam je izgleda blizu.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- IlCapitano
- Kontakt:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Evru za motivatora dovesti, kakav kralj 
Chelsea osvojio LP bez devetke sa sve smotanim Wernerom.
Dakle praktično bez napadaca. Kod nas tu CR, Dybala i Morata.
Sa Christiansenom, Rudingerom i Azpilicuetom. Ko nas De Ligt, Merih, Danilo plus senatori plus odlični Juan.
Jbt, ja bih iz Chelseaeve kompletne odbrane uzeo samo Jamesa na bek, ne bih dao Demirala ni za jednog njihovog nazad. I mi kao takvi jedva izborili LP.
Dakle praktično bez napadaca. Kod nas tu CR, Dybala i Morata.
Sa Christiansenom, Rudingerom i Azpilicuetom. Ko nas De Ligt, Merih, Danilo plus senatori plus odlični Juan.
Jbt, ja bih iz Chelseaeve kompletne odbrane uzeo samo Jamesa na bek, ne bih dao Demirala ni za jednog njihovog nazad. I mi kao takvi jedva izborili LP.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT