Arsenal - Chat

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Harika
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la Harika » 16 okt 2022, 17:39

I Martineli klocu, izbi mi 250km iz dzepa jer sam imao hendikep na Arsenal, **** te dan nenormalni sto ne nastavi trcat prema golu
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 okt 2022, 17:43

Ovo se nekako preživjelo. Prestali su igrati u drugom dijelu, kao da su već upisali tricu iz prvog dijela.

Nadam se samo da će ovo zadnje dešavanje Gabrielu biti lekcija da ne radi ovakve gluposti u 16 metara. Toliko bespotrebno i debilno da se ne može opisati. Zašto uopšte nekome dozvoliti da procjenjuje situaciju, ako si već imao komotno loptu u golmanovom posjedu. Baš je kritičan ove godine, ne znam zaista šta mu se dešava u ovoj glavusturi.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 okt 2022, 17:45

bega_afc je napisao/la:
16 okt 2022, 17:43
Ovo se nekako preživjelo. Prestali su igrati u drugom dijelu, kao da su već upisali tricu iz prvog dijela.

Nadam se samo da će ovo zadnje dešavanje Gabrielu biti lekcija da ne radi ovakve gluposti u 16 metara. Toliko bespotrebno i debilno da se ne može opisati. Zašto uopšte nekome dozvoliti da procjenjuje situaciju, ako si već imao komotno loptu u golmanovom posjedu. Baš je kritičan ove godine, ne znam zaista šta mu se dešava u ovoj glavusturi.

Gabrriel je danas bio najbolji u odbrani, spasio nas je u par navrata al ovi njegovi zivci mi idu na zivce
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 16 okt 2022, 17:49

Spasio je Gabriel onaj čist gol, ali je imao situaciju gdje je poništen gol Bamfordu gdje je bio dosta slab, riješio ga Bamford lagano i sreća sudija prevagnuo da je bio faul.

Ona reakcija i koškanje u 92 minutu u 16 metara, ne znam jel teško biti pametan i odraditi hladno tu situaciju bez nekih naglih poteza.

Jedan poraz dosad, najteža tekma dosad.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 16 okt 2022, 17:50

Brokula je napisao/la:
16 okt 2022, 17:45
bega_afc je napisao/la:
16 okt 2022, 17:43

Gabrriel je danas bio najbolji u odbrani, spasio nas je u par navrata al ovi njegovi zivci mi idu na zivce
Ma na te stvari sam i mislio, na trenutke u kojima izgleda kao da je ograjisao. Svaku utakmicu do sada je imao po jednu kritičnu situaciju u kojoj pokloni gol šansu protivniku ili se ovako svima skija po živcima. Mislim, mladi su svi momci, nemaju to iskustvo da oni navlače protivnika na ovakve stvari, bespotrebne gluposti.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 okt 2022, 17:57

Ma to je to, zagradio loptu koja je otisla golmanu i tu je prica za njega trebala zavrsiti. Sta te ima ko provocirati kad imas vodstvo i zadnji su minuti mec.

Al et, i spasio nas je pa cemo mu oprostiti
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 okt 2022, 18:38

Gabriela treba ostaviti, ko ce se vise kockati sa novim stoperima.

Treba prihvatiti da je suplja glava i da postoji sansa da zasere svaku drugu, trecu utakmicu. Ali kvalitet kao kvalitet je neupitan.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 okt 2022, 18:42

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
16 okt 2022, 18:38
Gabriela treba ostaviti, ko ce se vise kockati sa novim stoperima.

Treba prihvatiti da je suplja glava i da postoji sansa da zasere svaku drugu, trecu utakmicu. Ali kvalitet kao kvalitet je neupitan.
Momak nas je danas vadio u odbrani. Tomiyasu i Saliba su bili pogubljeni.

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 okt 2022, 19:41

Šta znači pobjeđivati i kad te ne ide

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 16 okt 2022, 19:55

Niko da pohvali Ramu

Čim ja ne gledam odmah igramo loše
Pld W D L
38 26 12 0

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 16 okt 2022, 20:10

Godit ce njima odmor i to dobro. Vec se vidi da ih hvata malo prpa zbog odlicnih rezultata i neocekivane liderske pozicije. Kao sto neko gore napisa, ako ostanemo u igri do prelaznog roka, obavezno dovesti 2 ozbiljna igraca i ici all in ove godine. U EL slat drugu postavu do eventualnog polufinala/finala, svakako sumnjam da imaju 4 ekipe koje bi nas izbacile iz direktnog plasmana kroz ligu.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 16 okt 2022, 20:38

AshburtonG je napisao/la:
16 okt 2022, 20:10
Godit ce njima odmor i to dobro. Vec se vidi da ih hvata malo prpa zbog odlicnih rezultata i neocekivane liderske pozicije. Kao sto neko gore napisa, ako ostanemo u igri do prelaznog roka, obavezno dovesti 2 ozbiljna igraca i ici all in ove godine. U EL slat drugu postavu do eventualnog polufinala/finala, svakako sumnjam da imaju 4 ekipe koje bi nas izbacile iz direktnog plasmana kroz ligu.
Nikad veci razlog da se dovedu mega pojacanja na zimu. Jedan na poziciji DM i krilnog.
⚜️~⚜️~⚜️

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 16 okt 2022, 21:15

Po meni Martinelli je daleko najvazniji igrac u napadu. Nije normalno koliko je dobar

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 16 okt 2022, 23:32

Brokula je napisao/la:
16 okt 2022, 21:15
Po meni Martinelli je daleko najvazniji igrac u napadu. Nije normalno koliko je dobar
:thumbup: :thumbup: :thumbup: brutalan napredak
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 17 okt 2022, 08:06

Brokula je napisao/la:
16 okt 2022, 21:15
Tačno, ali Bukayo je riješio zadnje tri utakmice svojim golovima. Ovaj gol juče je bio prajm Salah, slabijom nogom.

Nama fali rotacija jer je Nelson spor u napretku, a Zinchenko, Elneny i Smith Rowe su u autu. Mi smo u četvrtak igrali na j..enom Arktiku, Xhaka, Saka i Martinelli su tu morali startati, a Partey ulaziti sa klupe. Samo da se Zinchenko vrati za ovaj naredni raspored do SP i pregrmićemo.

Kad bismo sa PSV-om odigrali 3 za 3, super. 1.mjesto u grupi EL znači 2 utakmice manje u nokaut-fazi.

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 okt 2022, 11:23

Saka i Partey su najbitniji igraci u ekipi.
⚜️~⚜️~⚜️

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 18 okt 2022, 19:59

slika

ispast ćemo i iz top4 ako on nastavi nosit ovaj dres
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 18 okt 2022, 21:04

Vec sad se mentalno pripremam za to da necemo nikog dovest u Januaru

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 18 okt 2022, 22:47

Jako bitno je uzeti u obzir sta ova ekipa misli iza zatvorenih vrata.

Nije se rodio taj koji je usao u ring i osvojio pojas a da nije vjerovao da moze biti sampion.

Tako je i sa ovom klapom, oni ako ne vjeruju da mogu osvojiti ligu, od toga nece biti nista.

Sve ce se znati na zimskom prelaznom roku i koje su ambicije kluba.
⚜️~⚜️~⚜️

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 18 okt 2022, 22:58

Pa jako je teško i dovesti nekog u ovakav Arsenal a da taj neko bude pojačanje za ovu sezonu.

Arteta forsira specifičan fudbal i dok taj neko se navikne na ligu, nauči sve što se od njega očekuje, navikne na ekipu... tako da sumnjam da će od toga šta biti.

Ako se bude dovodilo vjerovatno će se dovesti nešto za onu tamo sezonu i to ako se stvari 100% poklope.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.