Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Koji car. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
lucif3R666 je napisao/la:otisao u ukrajinu kaze u ukrajini se r.srpska braniNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Gdje mi je arma stari lozac lokomotive![]()
duel starih rivala.
vm22 je napisao/la:Da je preko bet365 pratio bolje bi ga sastavioNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma brate vidio ovaj sto je pisao na teletekstu 0:0 pa sastavio izvjestajvm22 je napisao/la:i koji kretenski naslov na ss.ba"Velež sačuvao mrežu" a Velež imao 3 100% šanse + prečka Hajdarovića
![]()
![]()
-
- Kontakt:
albanachabib je napisao/la:pozdrav raja ja sam habib u raji me znaju ko habib albanac pored sarajeva navijam za arsenal od malih nogu i dosao sam ovdje da pozdravim sve navijace arsenala nadam se da cemo osvojit titulu ove godine

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
lucif3R666 je napisao/la:Kad je utakmica bila u zenici izmedju BiH i Madjarske , e sad spaha napravio penal , crveni dobio ii bili na fb komentari poslije tekme , e ja napisem sspaaha prodao si utakmicu lopove konjino heheh kad za 5 minuta dolazi u inbox poruka od spahe hehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok ... sve oni ovo citaju

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najjaci mi je ovaj dio:

hehehehe kaze ko je lopov kako te stid nije heh odmah sam ga blok

- QUARTERBACK
- Kontakt:
hodža je napisao/la:Seo ni medicinku ne bi osjetio a kamoli brazukudrummer je napisao/la:Ja sam cuo da je Dzeko napucao Kolasinca loptom u glavu i reko mu,nemoj mi se kofrcit da ti te zvalje ne razvalim,ja sam ovdje glavni ako ti se ne svidja razguli u Njemacku.Od tada Kolasinac ne smije pisnuti i samo suti.
Provjereno,iz prve ruke,insajderi,izvor pouzdan,blizak reprezentaciji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HariTz je napisao/la:bhsport je napisao/la:Ibricicu je Bruno Alves u petercu došao sa ledja i zabio...
Ronaldo - Isco - Bale
Neko je podrkao pojmove pesimista i optimistafkzeljeznicarba je napisao/la:Pesimista?salle86 je napisao/la:koji si ti pesimista jaraneFKZ1921 je napisao/la:Dajte ljudi razmislite malo prije nego sta ovdje napišete. Imamo to što imamo,u vrhu smo, imamo realne šanse da budemo medju prve cetiri ekipe.
ja mislim da nemamo šanse sve i da hoćemo da ne budemo među prve 4 ekipe na kraju
a za ovo ostalo, sve stoji...
mlad tim koji uprkos neiskustvu drži vrh premierligaške tabele

Ja te volim, volim Željo..
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma postrojio bi njih Vaha,a i Princ. Trcao bi Dzeko ko narod za Umproforom 93-ce
Ovaj, kao i većina postova forumaša @NeretvanskaPastrmika
http://forum.sportsport.ba/search.php?a ... 5&sr=posts" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jedan jedini!

- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Moramo se malo salit. Nekad bolja atmosfera bude na dzenazi nego na ovom forumu. Smijeh produzuje zivot 

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Tema, Avdija Vršajevićsamoposteno je napisao/la:naravno da mu je dostignuce neki bi muda pojeli da izadju na slicicama u zivotinjskom carstvuSarajlijc@ je napisao/la:Ovo mu je najvece dostignuce u karijeri, covjek je u Panini slicicama

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Neko je podrkao pojmove pesimista i optimistagio10 je napisao/la: Pesimista?

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
U nedostatku smijesnih evo jedan idiotskijojnebudelititule je napisao/la:Evo prvi post i veoma oštar[*]
Odmah da bude jasno,iza ovog posta stoji neko čiji je IQ 146 .

- tyler durden
- Kontakt:
S takvim IQ-em 146 , od svih mjesta, on dosao na forumHZ_ilidzaa je napisao/la:U nedostatku smijesnih evo jedan idiotskijojnebudelititule je napisao/la:Evo prvi post i veoma oštar[*]

Pametan momak

Mozda ste vi pogresno protumacili, mozda ih petero sjedi za racunarom, pa imaju kombinovani IQ od 146tyler durden je napisao/la:S takvim IQ-em 146 , od svih mjesta, on dosao na forumHZ_ilidzaa je napisao/la:U nedostatku smijesnih evo jedan idiotskijojnebudelititule je napisao/la:Evo prvi post i veoma oštar[*]
Pametan momak

"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."