Vedo ima jednu ili dvije asistencije sada?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nisam vidio,ako je i za peti napravio,onda 2 asistencije,a uz to pokretac akcije i za 3-0.Da hoce jos jedan bar zabitiPrincipatus je napisao/la:5:0, Hertha dobija batine. Na tribinama im pjevaju "Auf Wiedersehen...".
Vedo ima jednu ili dvije asistencije sada?
Imao je Vedo dvije asistencije za 2 i 4 gol!calcio je napisao/la:nije za peti asistirao. prvi gol je dao, drugi asistirao, to su njegovi poeni danas (do sada).
poslije je jos Hertha ostala na 10 igraca i nije cudo da ih sada pune.
ali Vedo je napravio dvije odlucujuce stvari kada se utakmica lomila.
kod cetvrtog gola je pametno odigrao, pustio loptu kroz noge jer je iza njega bio sam Harnik.Za_raju je napisao/la:Imao je Vedo dvije asistencije za 2 i 4 gol!calcio je napisao/la:nije za peti asistirao. prvi gol je dao, drugi asistirao, to su njegovi poeni danas (do sada).
Cini mi se da je petom proslijedio...Nisam siguran?calcio je napisao/la:kod cetvrtog gola je pametno odigrao, pustio loptu kroz noge jer je iza njega bio sam Harnik.Za_raju je napisao/la:Imao je Vedo dvije asistencije za 2 i 4 gol!calcio je napisao/la:nije za peti asistirao. prvi gol je dao, drugi asistirao, to su njegovi poeni danas (do sada).
ali to se ipak ne broji kao asistencija.
Jeste, gol je iregularan, da ovaj golman nije smaknuo glavu, Vedo bi unio i loptu i njegovu glavu u golzgembo89 je napisao/la:a jel mogao onaj njegov go biti opasna igra ?
drago mi je sto je dao go,al onaj komentator govori nesto kopf a kopf je glava
to bi se racunalo kao 2 golaGoalgetter je napisao/la:Jeste, gol je iregularan, da ovaj golman nije smaknuo glavu, Vedo bi unio i loptu i njegovu glavu u golzgembo89 je napisao/la:a jel mogao onaj njegov go biti opasna igra ?
drago mi je sto je dao go,al onaj komentator govori nesto kopf a kopf je glava
dzonvejn je napisao/la:efektan gol, ali mogao je ubiti golmana.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.