Rekonstrukcija stadiona u BiH

badblueboylivno
Kontakt:

Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH

Post Postao/la badblueboylivno » 20 maj 2016, 14:21

SlevinKelevra je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Je li ja ne vidim dobro ili stvarno piše da je rok do 31.5.? Rok za što, rušenje tribine ili potpuni završetak poslova? Zar se to nije promijenilo obzirom na neulazak kluba u eurokupove?

Super pa se nastavilo, dobro da rezultatski neuspjeh nije poremetio ovu lijepu priču oko stadiona.
Pa, receno je da je ovaj plan sa stadionom planiran bez sredstava od eventualne Evrope, sto je jedino normalno, jer u trenutku kad se pocelo sa rekonstrukcijom, mi smo tek trebali igraci cetvrfinale Kupa, a Evropa nam je bjezala mozda 10 bodova ili tako... Dakle, garancija nikakvih nije bilo da ce biti sredstava sa te strane. ;)
Da, ali znamo kako to kod nas ide - neki vanjski faktor malo spusti raspoloženje i onda zbog toga pate druge stvari. :D

Drago mi je, oduševljen sam, dogodine po naslov na preuređenom stadionu. Aaajmoooooo! :cool:

P.S. Hvala svetrojici na odgovorima. :D
Hayley <3

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 maj 2016, 14:24

Sredstva za ovo su vec obezbijedjena. U klubu pravilno razmisljaju i budzetiranje ne vrse na osnovu Europe, kako za stadion tako i za igracki kadar. Naravno da bi EL olaksalo sve, ali Boze moj. :)

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 20 maj 2016, 15:03

badblueboylivno je napisao/la:
Da, ali znamo kako to kod nas ide - neki vanjski faktor malo spusti raspoloženje i onda zbog toga pate druge stvari. :D
Ma, i medju nasim navijacima je bilo dosta onih koji su bili skepticni. Ja sam recimo mislio da ce samo doci do promjene plana sto se rokova tice, sada kada nema Evrope najmanje do jula 2017., ali ovim potezom su jutros sve pokazali. Uostalom, istok ce tu stajati vjecno, s kim god se igralo.
Navijaci ce znati ovo vratiti. Ocekujem rekordne posjete slijedece sezone u Ligi 12 i da to bude novcana osnova za dalje, a to je novi Jug :salut:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 20 maj 2016, 15:49

sajo10 je napisao/la:slika

slika

slika

slika

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
:ljepota: neka se gradi. :ljepota:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 16:45

Napokon! :thumbup:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 20 maj 2016, 17:02

Svaka cast za ovaj projekat Grbavica..... nacekali ste se posteno ali bilo je i vrijeme ;) :salut: :salut:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 maj 2016, 17:07

Da se ja pitam ja bih radije krenuo odmah u izgradnju velike tribine kao ove na sjeveru i da se usput rijese imovinski problemi.
Samo da ne bude neko bezveze privremeno rjesenje da ne lici ninasta haha
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 maj 2016, 17:15

JavierBosnia je napisao/la:Da se ja pitam ja bih radije krenuo odmah u izgradnju velike tribine kao ove na sjeveru i da se usput rijese imovinski problemi.
Pa da imaju pare napravili bi cijeli stadion odmah, a ne jednu tribinu :mrgreen: . Ovo je privremeno rjesenje, ali rjesenje koje ce biti upotrebljivo. To je ustvari pola tribine, a druga polovica ce se dozidati kad bude mogucnosti, tj. novcanih sredstava. Bubam napamet brojeve, sad ce napraviti 13 redova, a u dogradnji ce staviti jos 12 i bit ce ukupno 25. U svakom slucaju nesto sto se nece micati kako se u pocetku najavilo nego ce to biti prva faza istocne tribine, a svi se nadamo da cemo sto prije docekati i tu zavrsnu fazu.

Ovaj nacin izgradnje istoka na Grbavici sam ja spominjao ovdje vec godinama :mrgreen: :mrgreen:

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 20 maj 2016, 19:10

Signore je napisao/la:
JavierBosnia je napisao/la:Da se ja pitam ja bih radije krenuo odmah u izgradnju velike tribine kao ove na sjeveru i da se usput rijese imovinski problemi.
Pa da imaju pare napravili bi cijeli stadion odmah, a ne jednu tribinu :mrgreen: . Ovo je privremeno rjesenje, ali rjesenje koje ce biti upotrebljivo. To je ustvari pola tribine, a druga polovica ce se dozidati kad bude mogucnosti, tj. novcanih sredstava. Bubam napamet brojeve, sad ce napraviti 13 redova, a u dogradnji ce staviti jos 12 i bit ce ukupno 25. U svakom slucaju nesto sto se nece micati kako se u pocetku najavilo nego ce to biti prva faza istocne tribine, a svi se nadamo da cemo sto prije docekati i tu zavrsnu fazu.

Ovaj nacin izgradnje istoka na Grbavici sam ja spominjao ovdje vec godinama :mrgreen: :mrgreen:
Pa i ja sam mislio na takav nacin samo drugaciji princip izgradnje. MIslio sam eto lupam da igrade odmah tih 25 redova, da ga podignu u visini sjevera, ali da duzina tribine bude npr mozda do pola terena ili koliko budu imali. Mada kada bolje razmislim zbog estetike ljepse izgleda ovako kako je i planirano, manje redova ali tribina duz citavog terena.

PS. Sta ce biti sa lokomotivom?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 maj 2016, 19:49

Mislim da se lokomotiva negdje spominjala, ali ne sjecam se. Ja bih ju stavio na jug, dolje na dno tribine ili na onaj prelaz izmedju stajanja i gorenjeg nivoa. Samo je pitanje koliko je to uopce moguce, nije ona lagana. Valjda ce smisliti nesto, a mislim da bi u svakom slucaju lijepo izgledala i da ju parkiraju ispred sjeverne tribine. Jos da stave koji metar pruge, bila bi prava atrakcija za posjetitelje :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 19:55

Treba je postaviti iznad južne tribine. Taman ima one zemlje. :)
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 20 maj 2016, 19:58

Signore je napisao/la:Mislim da se lokomotiva negdje spominjala, ali ne sjecam se. Ja bih ju stavio na jug, dolje na dno tribine ili na onaj prelaz izmedju stajanja i gorenjeg nivoa. Samo je pitanje koliko je to uopce moguce, nije ona lagana. Valjda ce smisliti nesto, a mislim da bi u svakom slucaju lijepo izgledala i da ju parkiraju ispred sjeverne tribine. Jos da stave koji metar pruge, bila bi prava atrakcija za posjetitelje :mrgreen:
Pomjera se do Juga.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 20 maj 2016, 20:03

sergejevic je napisao/la: Pomjera se do Juga.
To je bila prica kad se govorilo da ce na istok staviti metalnu tribinu i da ona nece ici duz cijelog terena. Sad se prica promjenila, istok ide betonski i ide duz cijelog terena, ali vrlo moguce da ce ju ugurati izmedju istoka i juga.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 20 maj 2016, 20:08

Signore je napisao/la:
sergejevic je napisao/la: Pomjera se do Juga.
To je bila prica kad se govorilo da ce na istok staviti metalnu tribinu i da ona nece ici duz cijelog terena. Sad se prica promjenila, istok ide betonski i ide duz cijelog terena, ali vrlo moguce da ce ju ugurati izmedju istoka i juga.
Stavlja se na onaj trokut pored reflektora prema istoku. Jos bolje ce se vidjeti.

Sarajlija88
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlija88 » 20 maj 2016, 20:40

Koliko puta sam procitao "ne vjerujem dok ne vidim bagere na istocnoj tribini" heh evo i to da dozivimo. FORZA ŽELJO!

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 20 maj 2016, 20:43

High je napisao/la:Treba je postaviti iznad južne tribine. Taman ima one zemlje. :)
ide na krov sjevera slika
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 20:44

newborn je napisao/la:
High je napisao/la:Treba je postaviti iznad južne tribine. Taman ima one zemlje. :)
ide na krov sjevera slika
Ispred Tuborga. :kafa:

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 21:35

slika

Derbi :ljepota:

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 20 maj 2016, 21:45

High je napisao/la:slika

Derbi :ljepota:
Necete ovdje ! :mrgreen:

High

Post Postao/la High » 20 maj 2016, 21:50

Gdje je trafika - tu sam ja!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []