KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Izgleda da nema nista od lige 14,srpski predstavnici se predomislili i zele opet ligu 12.To znaci da za BiH ostaje samo jedan predstavnik tako da se u Bosni moraju maksimalno uozbiljiti u predstojecem periodu
Bosna svakako mora pobjediti zvezdu....
a to da ce biti 12....pa vec prodana "wild card" za naredne 3 sezone nymburku tako da nema sanse da se smanji.....srbija bi opet imala max 4 predstavnika ako ne i 3
a to da ce biti 12....pa vec prodana "wild card" za naredne 3 sezone nymburku tako da nema sanse da se smanji.....srbija bi opet imala max 4 predstavnika ako ne i 3

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Melo15 je napisao/la:Bosna svakako mora pobjediti zvezdu....
Evo s jednog drugog portala:
Sastanak u KSS rezultirao zaokretom, ako ne može 5 srpskih klubova u NLB ligi, traži se poštovanje sporazuma od juna, po kome takmičenje broji 12 ekipa.
Posle nekoliko dana, srpski klubovi imaju novi stav. Na jučerašnjem sastanku, došlo se do zajedničkog stava da odluke na skupštini „Sidra“ nisu dobre, i da se traži novi sastanak sa rukovodstvom lige.
Naime, ako nije moguće da naši klubovi imaju 5 predstavnika u ligi od 14, onda je sledeća varijanta da se poštuje dogovor od juna i smanjenje lige na 12 klubova.
„Moramo da sačuvamo svoje pozicije, imamo svoje interese. Imamo jedinstvo i jaku pregovaračku poziciju. Štitimo ugovor od juna, ali i našu ligu“, rekao je Dragan Kapičić predsednik KSS.
Izvršni odbor je izdao saopštenje u kome traži hitan sastanak sa rukovodstvom NLB lige, koje je potpisalo sporazum u junu, kome je prisustvovao i prvi čovek Evrolige, Đordi Bartomeu.
onda ni nymburk nemoze uciadnan24 je napisao/la:Melo15 je napisao/la:Bosna svakako mora pobjediti zvezdu....
Sastanak u KSS rezultirao zaokretom, ako ne može 5 srpskih klubova u NLB ligi, traži se poštovanje sporazuma od juna, po kome takmičenje broji 12 ekipa.
Posle nekoliko dana, srpski klubovi imaju novi stav. Na jučerašnjem sastanku, došlo se do zajedničkog stava da odluke na skupštini „Sidra“ nisu dobre, i da se traži novi sastanak sa rukovodstvom lige.
Naime, ako nije moguće da naši klubovi imaju 5 predstavnika u ligi od 14, onda je sledeća varijanta da se poštuje dogovor od juna i smanjenje lige na 12 klubova.
„Moramo da sačuvamo svoje pozicije, imamo svoje interese. Imamo jedinstvo i jaku pregovaračku poziciju. Štitimo ugovor od juna, ali i našu ligu“, rekao je Dragan Kapičić predsednik KSS.
Izvršni odbor je izdao saopštenje u kome traži hitan sastanak sa rukovodstvom NLB lige, koje je potpisalo sporazum u junu, kome je prisustvovao i prvi čovek Evrolige, Đordi Bartomeu.
hrv-4
srb-5
bih-1
slo-1
cg-1 ?????
nemoguce.....znaci srbija svakako nemoze imati 5 predstavnika...jer u ovoj sezoni hrvatska ima najbolji koef.
a i najbolje onda nek samo hrvatska i srbija igraju ligu....sta ce im bzvze ova tri tima da kvare bzvze koef.

>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Pa fino piše: ako ne moze 5 srpskih ekipa, onda traze ligu sa 12 timova. To znaci da ce igrati maksimalno 4 iz Srbije. A Slovenci mislim da se nece sloziti sa jednim timom, jer imaju jednog predstavnika zbog tima u Euroligi i plus jos jednog na drzavu.Melo15 je napisao/la:onda ni nymburk nemoze uciadnan24 je napisao/la:
hrv-4
srb-5
bih-1
slo-1
cg-1 ?????
nemoguce.....znaci srbija svakako nemoze imati 5 predstavnika...jer u ovoj sezoni hrvatska ima najbolji koef.
a i najbolje onda nek samo hrvatska i srbija igraju ligu....sta ce im bzvze ova tri tima da kvare bzvze koef.![]()
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
najbolje im je nek naprave veliko srpsku ligu i nek igra 10 klubova iz srbije plus cibona,olimpija,buducnost i prvak bih
You are someone else I am still right here
Pa realno, otkako su klubovi iz Srbije pristupili Adriatic ligi (ne racunam Zvezdin samostalni nastup), samo su je oni i osvajali. Tako da s pravom zasluzuju da imaju najvise timova.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
malo bi kakili pa onda piskili....najbolje bi bilo i vizura i napredak iz krusevca i sva ostala mjesta da igraju...ove koje je fera naveo i tek bi onda mozda bili zadovoljni.....ne shvatam ovo neko uslovljavanje....ok zasluzuju najvise klubova, ali ne mozes da se igras ligom naustrb ostalih.....fera je napisao/la:najbolje im je nek naprave veliko srpsku ligu i nek igra 10 klubova iz srbije plus cibona,olimpija,buducnost i prvak bih
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ivanovic je u prosloj sezoni bio najbolji igrac Bosne,fakat nam puno nedostaje...Melo15 je napisao/la:Ivan je jos u Sarajevu ja mislim....iako je raskinut ugovor na njegov zahtjev da ne dobija platu nizasta.....ali ako ostanemo u nlb sigurno ce potpisati opet....jer ko ce ga uzeti tek oporavljenog a i da mu nije dobro ovde nebi vec jednom produzivo ugovor
Nisam bio ni na jednoj tekmi u Zetri, ali sam ih dosta gledao preko TV-a, što je dovoljno da mogu nešto reći. Ti očito gledaš(računaš) samo dio sezone otkad je Feliks došao, a to baš i nije veliko razdoblje. Suad je prije toga bio glavni i odgovorni. A eto, i "tvoj tata" ima 32,8% za 3 u NLB, a ipak ga smatraš dostojnim te titule. Možda je Feliks nešto bolji u napadu, ali je Suad puno bolji u odbrani i sve zajedno, korisniji igrač, po meni.neno#4 je napisao/la: na koliko si ti tekmi prisustvovao ove godine u zetri......evo ja te javno pozivam da se upoznamo da pogledamo utakmicu....ako je tebi tata igrac koji ima sut za tri poena oko 30 posto ili tako nesto nisam siguran onda ne znam sta da kazem....da li se iko upitao zasto su ostali sutirali tako grozno bacanja...da su ostali bili na nivou bilo bi hladno 10 poena razlike...feliks je tata u bosni, da je bio ovdje od pocetka i prosao pripreme bosna ne bi ovo dozivjela....ono sto je kljucno, to je ono sto ja citavo vrijeme ponavljam jedan covjek jedan...ivan ivanovic...to je bio najvazniji igrac bosne prosle godine, kada je ivan igrao bosna nije imala problema....sve je covjek znao, ali bukvalno....sada nema tog igraca visokog koji moze da radi to kao ivan......pa dobro mislim igrac koji je tu vec toliko vremena i koji ima u prosjeku mislim ne vise od pet poena je sigurno pravi igrac...a drugi blizu deset poena...pa dobro onda sta reci.....a muhica je odigrao vise minuta od njega,a cak mislim i da nema procenat slobodnih vise od 60 posto...neko rece da je nekada znao da pogadja u serijama bacanja![]()
....a taj isti neko je donedavno govorio da covjek se samo igra oko kruga u skenderiji na deset metara od kosa....
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
feliks sve igra.....znaci organizuje napade, preuzima odgovornost kad je najpotrebnije..protiv fmpa ovdje protiv zadra protiv olimpije kada niko nije smio on je uzeo odgovornost.....feliks kojadinovic je bolji igrac u odbrani od suada sehovica....kompletniji je igrac, odnosno puno puno inteligentniji.....puno bolje cita igru, i sto je vrlo bitno zna i lijevi dvokorak za razliku od suadaŽeljovac je napisao/la:Nisam bio ni na jednoj tekmi u Zetri, ali sam ih dosta gledao preko TV-a, što je dovoljno da mogu nešto reći. Ti očito gledaš(računaš) samo dio sezone otkad je Feliks došao, a to baš i nije veliko razdoblje. Suad je prije toga bio glavni i odgovorni. A eto, i "tvoj tata" ima 32,8% za 3 u NLB, a ipak ga smatraš dostojnim te titule. Možda je Feliks nešto bolji u napadu, ali je Suad puno bolji u odbrani i sve zajedno, korisniji igrač, po meni.neno#4 je napisao/la: na koliko si ti tekmi prisustvovao ove godine u zetri......evo ja te javno pozivam da se upoznamo da pogledamo utakmicu....ako je tebi tata igrac koji ima sut za tri poena oko 30 posto ili tako nesto nisam siguran onda ne znam sta da kazem....da li se iko upitao zasto su ostali sutirali tako grozno bacanja...da su ostali bili na nivou bilo bi hladno 10 poena razlike...feliks je tata u bosni, da je bio ovdje od pocetka i prosao pripreme bosna ne bi ovo dozivjela....ono sto je kljucno, to je ono sto ja citavo vrijeme ponavljam jedan covjek jedan...ivan ivanovic...to je bio najvazniji igrac bosne prosle godine, kada je ivan igrao bosna nije imala problema....sve je covjek znao, ali bukvalno....sada nema tog igraca visokog koji moze da radi to kao ivan......pa dobro mislim igrac koji je tu vec toliko vremena i koji ima u prosjeku mislim ne vise od pet poena je sigurno pravi igrac...a drugi blizu deset poena...pa dobro onda sta reci.....a muhica je odigrao vise minuta od njega,a cak mislim i da nema procenat slobodnih vise od 60 posto...neko rece da je nekada znao da pogadja u serijama bacanja![]()
....a taj isti neko je donedavno govorio da covjek se samo igra oko kruga u skenderiji na deset metara od kosa....

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Mislio sam da za Muhu govoriš da ne zna lijevi dvokorak. Ili govoriš za obojicu?
Sigurno je da više pratiš od mene i da možeš bolje vidjeti uživo. Samo mi je zapelo za oko da dosta kudiš Suada, koji je, gledajući cijelu sezonu, pa ako ne najbolji, sigurno među najboljim igračima Bosne. Osmi strijelac lige, ne troši mnogo lopti za taj učinak, uz Feliksa najbolji kradljivac lopti u ekipi i sveukupno odličan u odbrani. I gledao sam nekoliko njegovih partija kao što je ova protiv Partizana za koju kažeš da mu je najbolja u karijeri.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
seha ne zna, a muhica rijetko kad ulazi u reketŽeljovac je napisao/la:Mislio sam da za Muhu govoriš da ne zna lijevi dvokorak. Ili govoriš za obojicu?Sigurno je da više pratiš od mene i da možeš bolje vidjeti uživo. Samo mi je zapelo za oko da dosta kudiš Suada, koji je, gledajući cijelu sezonu, pa ako ne najbolji, sigurno među najboljim igračima Bosne. Osmi strijelac lige, ne troši mnogo lopti za taj učinak, uz Feliksa najbolji kradljivac lopti u ekipi i sveukupno odličan u odbrani. I gledao sam nekoliko njegovih partija kao što je ova protiv Partizana za koju kažeš da mu je najbolja u karijeri.

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
da gledam novi poraz.Samo se ofiraju onakvim igrama
Veceras smo igrali sasvim solidno,da ne kazem dobro,ali nedostatak kvaliteta je bio presudan i nismo mogli vise... Nama za domacu ligu treba bar jedan-dva kvalitetna igraca ako zelimo razmisljati o finalu....ovako je Siroki apsolutni favorit za titulu prvaka drzave,dok ce im instant ekipa iz Laktasa biti glavni konkurent u borbi za trofej!..
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 24 mar 2010, 01:07, ukupno mijenjano 1 put.
MUHA -sta reci o jednom djetetu iz mahale ,radi svoje prgavosti ga je W Vukojicic i kaznjavao neigranjem ...fera je napisao/la:arsovo znanje o kosarci... pa da ne idemo previse daleko dovoljno se sjetiti sta je rekao za Masona ahahahah
a sto se tice zlaje i arsa... pa i corava koka jedno zrno ubodeal **** i ovakav zlaja je jos uvijek bolji od muhe. sinoc je bio presmijesan blago receno ali muha je uvijek takav
Dali ste pratili njegovo dodavanje lopte ?????Dok dodaje loptu GLAVA mu razmislja nesigurno da li bi dodao ili NE ...I svako dodavanje je tako NESIGURNO ,da je veliki rizik kod koga ce lopta ZAVRSITI ...
ZLAJA -je momak koji nije igrao ranije NLB ligu ,,i povreda ga je unazadila za jednu citavu sezonu ,,ali opet je sigurniji od MUHE to se vidi na utakmici sa Podgoricanima..........
zlaja veceras bolji... muha grozan. zanimljivo da je veceras kod nas žarko bio najbolji asistent... ne znam kako ovaj zlaja ima ovako malo asistencija ja sam od njega ocekivao da ce nakon dolaska rakocevica da vrte pik cesto i da ce mu porasti broj asistencija.
You are someone else I am still right here
Helios zijanio...vrlo cudno :ugeek:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!
zbog cega je cudno ,pa Olimpija se bori za sebe ,a ne za Helios ,,jos samo da ih RADNICKI uzme i to je to ...mahalac je napisao/la:Helios zijanio...vrlo cudno :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.